ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Σχέδιο Blue Beam: Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO αποσκοπεί στην παγκόσμια παραπλάνηση;


  ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ..
  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ''BLUE BEAM'' ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΤΑ ''ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ'' ΤΟΥ ΕΛΕΝΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ.. ''STAR LINKS''.. ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ..
  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ISIS, ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟΝ COVID, ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΙΕΣ, ΤΟ 5G, ΤΗΝ ID RFID 666.. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ.. ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ''.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!
  ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΛΑΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΔΑΠΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;;
  ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΠΤΕΝ KERK KAI TON ΣΟΥΛΟΥ.. - Ο ΣΠΟΚ ΛΙΜΑΡΙΖΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..-.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.. ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΠΑΡΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΕΙΖΕΡ ΤΩΝ 5G ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 112 ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..
  ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.. 

  ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ.. ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ.. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ.. ΤΟ.. ''ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ''!!!  ΑΛΗΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ..

      ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

                                                       ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ..
σχετικο αρθρο..

Χαμός στην Ουάσινγκτον!!! Κάτι ετοιμάζεται…

Λιγότερο από δύο μήνες αφότου ισχυρίστηκε ότι το Πεντάγωνο κρύβει στοιχεία για εξωγήινα διαστημόπλοια από το Κογκρέσο, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια για να επεκτείνει τους τολμηρούς ισχυρισμούς του!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

Ο Γκρους πάντως πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Ο Grush ισχυρίζεται επίσης ότι υπάρχουν μυστικά μαύρα προγράμματα εντός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία διεξήγαγαν τεχνολογική έρευνα χωρίς έγκριση σχετικά με τα UFO. Ι

Ο Grush κατέθεσε επίσης ότι γνωρίζει «πολλούς συναδέλφους» που τραυματίστηκαν σωματικά από UFO, αναφέρει ο Guardian .

Υποστήριξε επίσης ότι ορισμένοι συνάδελφοι του τραμπουκίστηκαν σωματικά από άτομα εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, αλλά δεν μπόρεσε «να μπει σε λεπτομέρειες». Όταν ρωτήθηκε αν «είχε δολοφονηθεί κάποιος» για να μην βγει κάτι στην φόρα, αρνήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα.

Δείτε την υπερβόμβα μόνο στο ΕΛ:

 

Σχέδιο Blue Beam: Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO αποσκοπεί στην παγκόσμια παραπλάνηση;

Σχέδιο Blue Beam: Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO αποσκοπεί στην παγκόσμια παραπλάνηση;

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για αναζήτηση UFO αλλά και θεάσεις τέτοιων αντικειμένων από πιλότους ε.α του Ναυτικού και της Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από «την έλευση εξωγήινων» ίσως κρύβονται γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο την τελική επικράτηση στον πλανήτη ενός παγκόσμιου συστήματος διοίκησης το οποίο όμως απαιτεί την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβουλου σχεδίου γνωστού ως «blue beam project»

Πρόκειται για ένα μυστικό υποτίθεται σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών το οποίο αποσκοπεί με την χρήση τεχνολογιών να δημιουργήσει την αίσθηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινα όντα ή ότι ένας συνασπισμός χωρών επιτίθεται στις υπόλοιπες χώρες (κατά προτίμηση στις δυτικές όπως θέλει το σενάριο αμοιβαίας καταστροφής)

Στην πρώτη περίπτωση επιτυγχάνεται η ενοποίηση της Ανθρωπότητας έναντι του κοινού «εχθρού» στην δέυτερη απλά υπάρχει επιβολή μιας Νέας Τάξης στους επιζόντες.

Φυσικά το σχέδιο περιλαμβάνει και άλλα πράγματα και δεν είναι τόσο απλό καθώς ως στόχο του έχει και την «ισοπέδωση» και των υπόλοιπων ενοποιητικών στοιχείων για κάποιες κοινωνίες όπως π.χ. η θρησκεία.

Φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει όλα αυτά να εφαρμοστούν ταυτόχρονα όπως και προτιμάται να γίνει για να επιτευχθούν οι σκοποί κάποιων σκοτεινών κύκλων εξουσίας οι οποίοι θέλουν να κυβερνήσουν προσκηνιακά στο φως και όχι παρασκηνιακά από το σκοτάδι.

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο «μπάμ» έγινε στην δεκαετία του 90′.Ο Καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο Μonast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του Μonast!

Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..

Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης όπως αναφέρεται στα «Σημεία των καιρών»

1ο Στάδιο:

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι αμερικάνοι (βλ. άρθρο νίκολα τέσλα 1 & 2) με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!

Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ,ότι το κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας… Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του (και καλά) τάφου του Χριστού απο τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο «κώδικας ντα βίντσι». Ο monast επίσης είπε (το 1994 μην ξεχνάτε!) ότι το hollywood θα προκάλεσει με ταινίες την πεποίθηση ότι μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση μπορούμε να νικήσουμε μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων (βλ. independence day -1996!).

2o Στάδιο:

Σύμφωνα πάντα με τον monast η NASA έχει αυτή την στιγμή που διαβάζετε,βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή,μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων!

Ο Μonast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί «κολάνε» οι,τόσες,μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες,τα διαφορετικά σχήματα η τις εξαφανίσεις ξαφνικά. Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα!Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..

3ο Στάδιο:

Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω απο την Βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί…

Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη «πατώντας» πάνω στην δύμαμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως. Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα απο αυτά -με χρήση χαμηλών hz όπως E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό απο τους δορυφόρους,αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας!

Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες…

4ο Στάδιο:

Αυτό είναι και το πιό τολμηρό!

Ο Μonast είπε πως μετά τις «προβολές» και το θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό μας φαίνεται με τα 2/3 των ισχυρών χωρών να είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους,με απότερω σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες απο αποκρουστικά όντα,φαντάσματα και κάθε συσκευή που μπορεί,θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» (η αλλιώς New World Order που λέγεται ότι είναι υποκινούμενη απο τον Αντίχριστο)…

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω απο πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακομά στο πρώτο.Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάση των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.Π.χ. τα ολογράμματα είναι πλέον γεγονός άσχετως αν δεν τα βλέπουμε εμείς

..Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικάνοι έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δεί,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων…

Ο Μonast παρέθεσε και στοιχεία όσο αναφορά τον έλεγχο του νού του ανθρώπου.Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί απο την Loral Electro-Optical system βιομηχανία όπλων στην Καλιφόρνια.Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικάνικης αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80′ ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να «φυτεύουν» μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού!

Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε.Ο monast aκόμα ανέφερε μία σειρά απο μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι αυτοί δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.Εμείς πιστεύουμε ότι ίσως αυτά μπορεί να είναι αλήθεια αφού κάθε μέρα βλέπουμε και άλλη μία απίστευτη ανακάλυψη της τεχνολογίας. Φανταστείτε πόσες είναι αυτές που δεν έχουμε μάθει και ίσως δεν μάθουμε ποτέ…

 



ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια ολα απο την μηχανη YAHOO με βασικη αναζητηση omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΥΣΙΑ.. ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ

canadair καρυστος



ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΝ ΑΛΗΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ..                ΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΜΝΕΙΑΝ
      ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ Κ' ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
         ΣΜΗΝΑΓΟΣ/ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ      ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ/ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ

  ΑΙΜΑΣΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΩΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.. ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΙΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.. 
  ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ.. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.. ΒΑΑΛ..
  ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.. ΖΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..



ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ.. (ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΟΔΙΑ..) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΡΑΓΓΙΑ.. ΤΟ CANADAIR.. ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ .. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ.. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΥΠΟΥΣΕ.. -ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕ-.. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΙΣΧΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ..

ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ''ΧΩΝΟΝΤΑΣ'' ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.. ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΘΡΟ.. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ.. ΚΑΙ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ.. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ...


Τραγωδία στην Κάρυστο: Τα τελευταία λόγια των πιλότων του Canadair - "Πάμε για τελευταίο ανεφοδιασμό"

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων που επιχειρούσαν με το Canadair στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο.


canadair καρυστος

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων που επιχειρούσαν με το Canadair στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο.

Ο πυροσβέστης που μίλησε με τους πιλότους του Canadair πριν από τη μοιραία πτώση, μίλησε αποκλειστικά στο Open για την τελευταία επικοινωνία που είχαν λίγα λεπτά πριν την τραγωδία

"Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. 'Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε'. Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε", λέει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, σύφμωνα με τη ρεπόρτερ του Open, τόνισε ότι "δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε".Κυβερνήτης του μοιραίου Canadair ήταν ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, 34 ετών, και συγκυβερνήτης ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ
Χρήστος Μουλάς Σμηναγος   ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
Περικλής Στεφανίδης Ανθυποσμηναγος  ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τριήμερο εθνικό πένθος στις Ενοπλες Δυνάμεις

Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.

Πώς έπεσε το Canadair στην Κάρυστο

Όπως προκύπτει από τα πλάνα, το αεροσκάφος έκανε βύθιση για να σβήσει τη φωτιά, η ρίψη έγινε σωστά, αλλά στην προσπάθεια του πιλότου να σηκώσει το αεροσκάφος, βρήκε το φτερό του σε ένα δένδρο.

Στα πλάνα φαίνεται να αποκολλάται ένα τμήμα του φτερού του Canadair. Όλα δείχνουν ότι στη διάρκεια της προσπάθειας να σηκώσει το αεροπλάνο, βρήκε ο πλωτήρας στο δέντρο και αποκολλήθηκε μέρος του δεξιού φτερού.

Ετσι το αεροσκάφος είχε πλέον απώλεια στήριξης και πήρε αμέσως κλίση δεξιά και καρφώθηκε στο ρέμα που ήταν πιο κάτω. Αμέσως εκδηλώθηκε φωτιά και στο βίντεο διακρίνεται ο μαύρος καπνός.

CANADAIR ΚΑΡΥΣΤΟΣ

"Εκτός από τον πλωτήρα μάλλον έπαθε ζημιά και στο πηδάλιο"

Για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους μίλησε στην ΕΡΤ ο αεροναυπηγός Φαίδων Καραϊωσηφίδης ο οποίος δήλωσε ότι "το βίντεο αυτό θα μας στοιχειώνει για πάντα".

Όπως είπε ο ίδιος, έχει κάποια ερωτήματα αναλύοντας το επίμαχο βίντεο εκφράζοντας την απορία εάν ο πλωτήρας ήταν το μόνο σύστημα που υπέστη ζημιά. "Για όσους βλέπουν και ξαναβλέπουν αυτό το βίντεο να επισημάνουμε να προσέξουν εκείνο το κόκκινο κομμάτι του πτερυγίου που αμέσως μετά, πηγαίνοντας προς το εσωτερικό της πτέρυγας, βρίσκεται το πηδάλιο. Στο πίσω μέρος της πτέρυγας (του αεροσκάφους) είναι ένα από τα πηδάλια ελέγχου. Είναι το πηδάλιο κλίσης", είπε εκτιμώντας ότι το πιθανότερο είναι να είχε χαθεί ο έλεγχος του αεροσκάφους εξαιτίας της βλάβης του.

"Έχουμε ξαναδεί αεροπλάνα να χάνουν τον πλωτήρα (το βοηθητικό εξάρτημα του καναντέρ το οποίο τον βοηθάει στην προσθαλάσσωση για να μην ακουμπήσει το φτερό κάτω). Έχει συμβεί σε υδροληψία. Δεν ήμασταν μέσα στο αεροπλάνο. Δεν έχουμε τα στοιχεία, αλλά το ερώτημα που υπάρχει είναι αν το εκείνο το πτερύγιο που υπάρχει σε εκείνο το σημείο παρέμεινε ακέραιο στη συνέχεια. Διότι αν δεν παρέμεινε, τότε το αεροπλάνο θα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα ελέγχου" σημείωσε.

Συντρίμμια Canadair
               Α    Θ    Α    Ν    Α    Τ    Ο    Ι
  ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ 
         ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
         ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.. ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ             ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
        ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ
        ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ           ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΤΕ...




  ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΝΟΩ.. ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ''ΧΩΝΟΥΜΕ'' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΑΑΛ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΜΑΣ.. ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..

  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ,  ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΩΣ..
ΤΑ ''ΚΟΥΦΑΡΙΑ'' ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ''F4'' ΚΑΙ ''CANADAIR'', ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ''GREEK PATENDS'' (ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..).. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟΥΣ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.. ΑΧΡΗΣΤΑ..

  ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ;;;!!!

  ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.. ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ;.. OXI ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.. ΑΠΟΣΤΟΛΗ.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ;

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

  ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΕΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.. Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

  NA MHN ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ..

  ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ... -KAI TA ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ.. ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΥΡΩ..!!!- ΟΣΟ.. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ.. Η ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΑΛ.. ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

  ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ..

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΑΜΥΝΑ.. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ..

 ''ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ''.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣ.. ΑΡΓΟΙ.. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.. 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ''ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ!!!''.. ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΔΗΛΗ..




CL-215
Canadair CL-215
ΤύποςΑμφίβιο Πυροσβεστικό Αεροσκάφος
ΚατασκευαστήςCanadair
Παρθενική πτήση23 Οκτωβρίου 1967
Πρώτη παρουσίαση1969
ΚατάστασηΕν ενεργεία
Κύριος χειριστήςΕλλάδα
ΗΠΑ
Ισπανία
Καναδάς
Παραγωγή1969 – 1990
Μονάδες που παρήχθησαν125
Εξελίχθηκε σεCanadair CL-415
Διαστάσεις
Μήκος19.82 m
Εκπέτασμα28.6 m
Ύψος8.98 m
Βάρος
Άδειο12,200 kg
Μέγιστο απογείωσης19,730 kg
Πηγή Ισχύος
Τύπος κινητήρα2 × Pratt & whitney R2800CA3
Ισχύς2,100 hp (έκαστος)
Επιδόσεις
Μέγιστη ταχύτητα290 km/h
Αυτονομία2,430 km
Μεταφορική Ικανότητα
5,455 λίτρα νερού
6,123 λίτρα επιβραδυντικού υγρού
Πρόσοψη αεροσκάφους CL-215
Αεροσκάφος CL-215

Το Bombardier (πρώην CanadairCL-215 (Scooper) είναι ένα Καναδικό αμφίβιο αεροσκάφος, ειδικά σχεδιασμένο για ρόλους αεροπυρόσβεσης. Είναι πρώτο αεροσκάφος σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά για αυτόν το ρόλο και σε αυτό βασίζεται το νεώτερο CL-415 της ίδιας εταιρίας. Το CL-215 είναι δικινητήριο αμφίβιο αεροσκάφος, υψηλής πτέρυγας, σχεδιασμένο να επιχειρεί σε χαμηλές ταχύτητες με μεγάλο φορτίο στις άσχημες συνθήκες που δημιουργούνται από τις δασικές πυρκαγιές και να αποπροσγειώνεται σε μικρούς, μη ασφαλτοστρωμένους διαδρόμους.

Σχεδίαση και Εξέλιξη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το σχέδιο του CL-215 προέρχεται από μία έρευνα της εταιρείας, των αρχών της δεκαετίας του 1960, για ένα δικινητήριο αμφίβιο μεταφορικό αεροσκάφος. Η εξέλιξή του σε πυροσβεστικό ήταν αποτέλεσμα μίας απαίτησης των αξιωματούχων της δασικής υπηρεσίας προς την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της κυβέρνησης του Κεμπέκ για έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο ρίψης νερού στις δασικές πυρκαγιές. Το αρχικό σχέδιο έφερε τον κωδικό CL-204 και ήταν ένα ειδικά σχεδιασμένο βομβαρδιστικό νερού σε αμφίβια διάταξη, το οποίο έφερε δύο κινητήρες Pratt & Whitney R-2800 ισχύος 2,100 ίππων, τοποθετημένους ψηλά πάνω στις πτέρυγες. Το οριστικό σχέδιο, που έφερε το όνομα CL-215, εγκρίθηκε τον Φεβρουάριο του 1966 και έκανε την πρώτη του πτήση στις 23 Οκτωβρίου 1967. Η πρώτη παράδοση έγινε στη Γαλλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας τον Ιούνιο του 1969 ενώ η παραγωγή του τερματίστηκε το 1990.


Τα αεροσκάφη τύπου Canadair αποτελούν από τα πιο κατάλληλα για πυρόσβεση διεθνώς αφού ρίχνουν 5.455 λίτρα νερού τη φορά και μπορούν να σβήσουν πυρκαγιές με ένταση έως και 10.000 κιλοβάτ ανά μέτρο πύρινου μετώπου. Έχουν τη δυνατότητα προσθαλάσσωσης σε λίμνες ή θάλασσα με σκοπό την πλήρωση των δεξαμενών τους με νερό, διαθέτουν δύο εμβολοφόρους κινητήρες PRATT AND WHITNEY R-2800CA3, 2100 SHP, έχουν εκπέτασμα πτερύγων 28,60 μ, και μήκος 19.82 μέτρα και η μέγιστη ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν είναι 350 χλμ. την ώρα[1].







   ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ.. Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ... ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΤΑΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ.. ΕΧΩΜΕ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.. '' ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.. ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ..''.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!






























































Το F-4 στην Πολεμική Αεροπορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα πρώτα 36 F-4E Phantom II αγοράστηκαν το 1972 με το πρόγραμμα Peace Icarus I. Η συμφωνία - ύψους τότε 5 δις δραχμών - ολοκληρώθηκε τάχιστα και στις 20 Απριλίου 1974 ο τύπος εντάχθηκε στην ΠΑ και διαμοιράστηκε στην 338 Μοίρα Διώξεως/Βομβαρδισμού και 339 Μοίρα Παντός Καιρού.

Στη συνέχεια, το 1976, η Ελλάδα προέβη σε αγορά 24 ακόμα F-4E και φωτοαναγνωριστικών RF-4E. Αυτό το πρόγραμμα ονομάστηκε Peace Icarus II. Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η Αεροπορία έλαβε ακόμα 27 RF-4E από τη Γερμανική Πολεμική Αεροπορία. Μετά το 1990 και στο πλαίσιο ανταλλαγμάτων για την ανανέωση της συμφωνίας για τις αμερικανικές βάσεις, η ΠΑ απέκτησε από την Αεροπορική Εθνοφρουρά των ΗΠΑ 28 ακόμα F-4E SRA.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η εκτεταμένη αγορά αεροσκαφών 3ης γενιάς από την Ελλάδα και την Τουρκία κατέστησαν τα παλαιότερα Phantom κατά πολύ υποδεέστερα. Έτσι, το 1997 η ΠΑ και η γερμανική DASA κατέληξαν σε συμφωνία για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών. Αυτό το πρόγραμμα ονομάστηκε Peace Icarus 2000 και αναβάθμισε με ικανότητες αεροσκαφών 3ης γενιάς 38 από τα ήδη υπάρχοντα F-4, όλα των προγραμμάτων Peace Icarus I και ΙΙ. Ταυτόχρονα η ΕΑΒ άρχισε την αναβάθμιση των μεταχειρισμένων αεροσκαφών. Αυτή η αναβάθμιση ήταν κυρίως αντικατάσταση δομικών στοιχείων ώστε να επεκταθεί το όριο ζωής των αεροσκαφών. 

 



ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.. ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ.. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


  



 

Η ΦΡΙΚΩΔΕΣΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΟ ΤOYΣ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΙΜΟΠΟΤΑΣ ΧΟΡΚΟΙΜΙΣΤΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ..

συρατε ^

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ LAPTOPS KAI ΤΩΝ I PHONES-SMARTPHONES, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ TOY GPS KAI TOY ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...  ΔΥΟ ΤΡΑΙΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ... ΣΤΗΝ ΙΔΙΕΣ ΡΑΓΕΣ...,  ... ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ!!!... ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ... ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΣΚΙΑ΄΄, ΕΙΝΑΙ ΄΄ΦΑΝΤΑΣΜΑ΄΄... ΄΄ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ΄΄... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ, ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ -ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝΤΟΝΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΡΑΔΟΝΙΟΥ ΚΑΙ C4-... ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, (ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...) ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..., 

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..., ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ LAPTOPS KAI ΤΩΝ I PHONES-SMARTPHONES, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ TOY GPS KAI TOY ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...!!!!!!!.....!!!!!!..... 

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ... ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ.. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ... ΓΥΡΙΣΕ.. ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΣΚΕΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ.. ΜΠΑΜ.. ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ.. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ!!!... ΑΛΗΘΕΙΑ... !!!!

ΣΕ ΠΟΙΟΝ.. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ..

  ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ,-ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ.. ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΑΓΥΡΙΣΤΟ΄΄ ΚΛΕΙΔΙ;;;!!!.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ.. ΞΕΡΕΙΣ.. ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!... ;;;;;;;

  Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, Η... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ.. ΠΡΟΣΕΧΕ.. ΣΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ.. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.. ΑΛΛΟΣ.. Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.. Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ.. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ.. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΚΤΩΣΟΥΝ.. ΜΗΠΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.. ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ!!!!... ) ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΄΄ΑΝΑΠΟΔΑ΄΄.. ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ.. ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.. ΤΑΔΕ.. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ.. ΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.. ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ...  ΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.. Η, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ...

 ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ.. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ.. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..

  ΠΑΛΙ, ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΒΟΜΒΑ- ΦΑΝΤΑΣΜΑ- "ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".. ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ.. ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ!!! 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..

Α) ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΒΟΜΒΑ.. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ.. ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ!!!

Β) ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ.. (ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΑΡΔΙΑ, ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΙΣΩΣ .. ΝΕΟΥ ΄΄ΡΟΥΠΑΚΙΑ΄΄.. -ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ... ΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦΑΚΗΔΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΡΧΗ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ...

 ΕΦΥΓΑΝ.. ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΓΡΑΦΗ.. ΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ..ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ.. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΑ...!!! ;;;;;;;

Γ) ΠΩΣ ΣΥΝΕΠΕΣΕ Η ΑΣΚΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΡΑΝΤΑ(40) ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.. !!!.. ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ... ΑΣΚΗΣΗΣ!!!.. ΚΑΙ  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ (ΑΝ ΕΓΙΝΕ) ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΡΑ;..

 ...ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΙΣΑΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.. Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΟ...!!!!

Δ) ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ;;;..ΝΟΜΙΜΑ;;;... ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ.. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.. ΣΧΕΤΙΚΑ...!!!

Ε) ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΕΓΗ;.. ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.. ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.. Η ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ.. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ...

ΣΤ) ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

 


ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ...

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ..  ΜΠΑΜΠΑ.. ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΩ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΄΄ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ΄΄ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ..  ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ΄΄!!!!!.... ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΑΙΝΟ;;;;;..!!!!!!!. 

  ΕΝΩ ΚΑΘΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΕΛΕΥΕΙ (ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ), ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.. 

 ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.. ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.. Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ..

 ΚΑΙ  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.. ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΗΤΑΝ.. ΩΣΤΕ Ή ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΓΑΒΟΜΒΑΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΥΠΕΡ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝΤΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.. 

 ΔΗΛΑΔΗ.. ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΎ..ΕΛΛΗΝΑ.. ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..

 ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.. ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.. ΗΤΑΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ...

 ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΠΛΙΣΕ..

 ΜΕ ΤΙ ΤΟ ΟΠΛΙΣΕ..

 ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ..

 ΚΑΙ ΕΑΝ Ή ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...

 ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΧΙ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟΛΗΠΤΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...

  ΤΟΤΕ.. ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΕΣ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.. ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΜΗΝ..

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.. ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ.. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΠΕΙΝ...

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ "ΗΘΟ"ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ...

  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ "ΟΣΕ"  -"hellenic railways"-ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ.. ΗΔΗ ΕΞΕΔΗΜΗΣΑΝ.. Ο ΕΝΑΣ.. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ.. ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.. ΑΠΑΝΤΩΝ...!!!!!... ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ.. ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ..

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ "NOIR II".. ΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.. ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ.. ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΟ.. Η ΕΝΑ ΝΕΟ "ΣΑΜΙΝΑ" ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ "ΑΠΡΟΣΩΠΟ" ΚΑΙ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟ "ΣΦΗΝΙΑ";;;.. ΚΑΤΙ.. ΣΧΕΤΙΚΟ Η ΚΑΙ ΟΜΟΙΟ  ΜΕ ΤΟ... "NORMAN ATLANTIK"... ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ.. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΠΟΣΟ .. ΣΤΗΜΕΝΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΡΟΜΟ..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.. ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΣ.. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΜΙΝΩΑ.. ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ... Ο ΘΗΣΕΑΣ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ...

 ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ BIG BANG ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.. ΜΕ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.. ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΣΜΟ...

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Η ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ.. ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.. 

  ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ, ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.. ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ!!!!!

  ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ,  ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ..

   ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΙΣΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ, ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ..

  ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΣΙΔΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΄΄ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ΄΄ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, (ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΆΜΦΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.. ΣΤΕΛΕΧΩΝ Χ.Α. ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΦΙΣΣΑ- Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΣΩΝΟΙ ΧΟΡΚΟΙΜΙΣΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1947-49 ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..

  ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ... ΟΙ ΕΠΑΡΑΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ .. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΑΣ.. ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΑΜΕ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!  ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ...

  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ "ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ", ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ, ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ.. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ.. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΣΗΜΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΔΗΡΕΙΣ ΧΙΤΩΝΕΣ, ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΛΕΚΗΤΑ ΜΕ ΥΔΡΕΥΣΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ, ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΕΦΑΜΙΛΛΟΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ...!!!!! 

  ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.. ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΤΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ!!!!

  ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ.. ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ(30) ΑΡΓΥΡΙΩΝ!!!!!... ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ... ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.. ΤΟ ΄΄ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ΄΄.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ!!!

  ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΩΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.. ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΘΟΡΕΙΣ, ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ.. 

  ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.., ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΜΜΕΣΩΣ, ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΛΙΑΚΗ.. ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ.. ΗΜΩΝ.. ΑΠΟΝΤΩΝ.. ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΣ...)

  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ.. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ  ΓΚΟΥΜΑ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ.. 

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ(12) ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ 

  ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ.. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.. ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΑΒΑΣΤΑΓΟ ΠΕΝΘΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΚΡΟ.. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ...



  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ..

 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.. 

 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ, Η ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

 

 ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ, ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΝΥΚΤΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ... 

 ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ... 

 ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΖΗΤΗΜΑ  ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!.. 

 ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.. ΄΄ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ΄΄.. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ...

 ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ... ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ...

ΟΧΙ.. ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ.. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ.. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ... 

 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ... "ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ")

  Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ.. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.. ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ.. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ... ΗΛΙΘΙΟΥΣ.., ΑΠΙΣΧΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ.. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ.. ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥ...!!!!!

 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.. ΕΧΩ ΤΑ... ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ, ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΩ!!!

  ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ.. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.. ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ..ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ!!!


 

  ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ...  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ..  ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΟΡΚΟΙΜ  ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕΙ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝ ΠΑΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟΝ ΟΡΟΣ).. ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΟΡΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΑΙΔΩΝ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.. ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΑΔΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΑΙΜΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΘΟΡΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΦΗΜΟΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..

  ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΕΚΟΝΤΕΣ, ΑΚΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ.. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.. ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ.. ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ... ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.. ΦΟΝΕΥΟΝΤΕΣ .. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΡΚΟΙΜ.. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΑΣ..

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ..

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.. ΕΚ .. ΝΕΚΡΩΝ

ΘΑΝΑΤΩ..

ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ..

ΑΜΗΝ!!! ΑΛΗΘΩΣ!!!




  

ΑΓΑΠΗΤΟI ΑΔΕΛΦΟΙ,





ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια ολα απο την μηχανη YAHOO με βασικη αναζητηση omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..