ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ






ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ!!!


  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ....

  ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΟ.. ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ .. ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..!!!

 ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΡΩΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ..

  ΕΙΣΕΡΡΕΑΝ ΡΩΣΟΙ... ΕΞΕΡΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΙΣΒΟΛΗ... ΕΚΒΟΛΗ...

  ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ...

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ.. Η ΡΩΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΗ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!

  ΤΟ 1589 Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΑΥΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ...

  ΤΟ 1721 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΟΝ..

  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ..

   ΚΑΙ ΤΟ 1917 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ...

  ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ ΡΩΣΩΝ ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΤΙΝΕΣ ΩΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...

  ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1917.. ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΣΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΕΣ ΣΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑΙΣ ΚΑΡΥΑΙΣ.. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ.
.



  ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΗΤΩΝ ΕΙΣ ΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΟΣ .. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1840 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ..

Γέρ. Δανιήλ Κατουνακιώτης (1846- 8 Σεπτεμβρίου 1929): Η εγκαταβίωση στο Άγ. Όρος

8 Σεπτεμβρίου 2014
Ο Γέροντας Δανιήλ γεννήθηκε στην Σμύρνη το ίδιο έτος με τον άγιο Νεκτάριο (1846). Το κατά κόσμον όνομα του ήταν Δημήτριος Δημητριάδης. Ήταν ο μικρότερος γιος μιας ευσεβούς, πολύτεκνης οικογένειας και αριστούχος της περίφημης Ευαγγελικής Σχολής της Σμύρνης. Έχοντας διακαή πόθο να μονάσει έφυγε σε νεαρή ηλικία (19 ετών) από την οικογένεια του και επισκέφθηκε στην αρχή, μετά από συμβουλή του Αγιοταφίτη πνευματικού του, διάφορα μοναστήρια στην Πελοπόννησο και στα νησιά (Ύδρα, Τήνο, Πάρο, Ικαρία), όπου γνώρισε σπουδαίους και φημισμένους για την αγιότητα τους Γέροντες.
Αποφασιστική ήταν η συνάντηση του στην Πάρο με τον πνευματικό Αρσένιο, τον όσιο Αρσένιο της Πάρου, ο όποιος στην παράκληση του νεαρού Δημητρίου να μείνει και να ασκητεύσει κοντά του, του συνέστησε να μεταβεί στο περιώνυμο τότε και ακμάζον κοινόβιο του αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος. Προέβλεψε μάλιστα προφητικά ότι θα πεθάνει στις υπώρειες του Άθω. Υπακούοντας στον όσιο Αρσένιο κοινοβίασε στην Ιερά Μονή του Άγιου Παντελεήμονος όπου εκάρη μοναχός το 1866, απολαμβάνοντας μεγάλη αγάπη και εκτίμηση από τον ΄Ελληνα ηγούμενο της Μονής και τους άλλους, κατά πλειοψηφία ΄Ελληνες μοναχούς, αλλά και από της πλευράς των Ρώσων μοναχών πού αποτελούσαν τότε την μειοψηφία.
Οι φιλονικίες πού ξέσπασαν μέσα στην Μονή από τις προσπάθειες των Ρώσων μοναχών να ελέγξουν την διοίκηση της Μονής (1874-1875) είχαν σαν συνέπεια να δοκιμασθεί σκληρά ο μοναχός Δανιήλ, ο όποιος την περίοδο αυτή ως γραμματέας της Μονής γνώριζε καλά τις επιδιώξεις και τα σχέδια των Ρώσων, τα όποια όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε να αποτρέψει. Αντίθετα, αντί να επαινεθεί για τους αγώνες του αυτούς, τιμωρήθηκε και εξορίστηκε για ένα δίμηνο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Είχαν σταλεί στην Κωνσταντινούπολη, με εντολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Γέροντας Δανιήλ με έναν ακόμη ΄Ελληνα μοναχό και δυο Ρώσους, για να εκθέσουν εκεί εκ μέρους των δύο πλευρών τα της διενέξεως. Το Πατριαρχείο, υπακούοντας τότε στις ανάγκες των καιρών, δικαίωσε τους Ρώσους.
Για να κατασιγάσει δε η ταραχή μέσα στην ελληνική αδελφότητα, έστειλε με συνοδεία τους δυο ΄Ελληνες μοναχούς στον τότε μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ιωακείμ, τον μετέπειτα Οικουμενικό Πατριάρχη Ιωακείμ Γ΄, με εντολή να τους εξορίσει στα Μετέωρα. Ο μητροπολίτης είδε το άδικο αυτής της αντιμετωπίσεως και είπε τα έξης, όπως διασώζει ο ίδιος ο Γέροντας Δανιήλ στην γνωστή Ιστορική Μελέτη πού συνέγραψε για την αναφυείσα διαφορά μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων μοναχών: «Εγώ την πράξιν της Εκκλησίας την θεωρώ άγαν άδικον και όλως άστοργον και κατά τούτο πολύ μέμφομαι τον Πατριάρχη και μολονότι τον έχω Γέροντα πλην εις την πράξιν ταύτην διαφωνώ και ας όψεται!». Σύμφωνα δε με άλλη πηγή πρόσθεσε και τα έξης: «Εσέ, παιδί μου, έπρεπε η Εκκλησία να σε στεφάνωση με κλάδον ελαίας και όχι να σε στείλη εξορίαν».
Από συμπάθεια ο μητροπολίτης τους πρότεινε αντί των Μετεώρων να επιλέξουν ανάμεσα στην Μονή Βλατάδων της Θεσσαλονίκης και στην παρά τα Βασιλικά Ιερά Μονή της Αγίας Αναστασίας. Ο Γέροντας Δανιήλ προτίμησε την Αγία Αναστασια, και πάρα την μικρή παραμονή του εκεί, ωφέλησε πνευματικά την αδελφότητα της Μονής, ιδιαίτερα ως προς την εφαρμογή αυστηρού αγιορείτικου τυπικού στην νηστεία και στις ακολουθίες, και κέρδισε την αγάπη όλων. Εφόσον είχε επιτευχθεί η εκρώσσιση της Ιεράς Μονής Παντελεήμονος και είχε επικυρωθεί με Πατριαρχικό Σιγίλλιο η εκλογή του Ρώσου Ηγουμένου Μακαρίου, ανακλήθηκε η εξορία του μονάχου Δανιήλ. Βέβαια αυτό σήμαινε ότι μπορούσε να επανέλθει στο Άγιον Όρος, αλλ’ όχι και στην Μονή της μετανοίας του.

....ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1875 ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΡΩΣΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.. ΕΚΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟΣ...

  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟ.. ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ "ΔΕΞΑΜΕΝΗ" ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ...

  ΟΥΤΩ ΗΡΠΑΓΗ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ..

  ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗ ΑΥΘΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΣΚΗΤΑΣ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΥΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗ ΕΤΕΡΟΝ ΚΤΙΣΜΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑΣ!!!

  Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΣΜΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΓΕΙΡΕΝ .. ΠΑΡΕΒΙΑΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΧΑΡΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ..

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΚΟΝΤΕΣ ΑΚΟΝΤΕΣ ΗΝΑΓΚΑΖΟΝΤΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΝ ΕΤΕΡΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ...

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο τελευταίος Έλληνας ηγούμενος της Μονής Αγίου Παντελεήμονος





Αγιο Ορος: Σαν σήμερα, στις 10-23/5/1875 εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος, ο τελευταίος Έλληνας ηγούμενος της Ι.Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγίου Ορους.

…Μετά την αποχώρηση των τούρκων η Μονή (του Αγίου Παντελεήμονος) αρχίζει να ανασυγκροτείται. Ηγούμενος ψηφίζεται ο από Δράμας Γεράσιμος, τον οποίο υπέδειξε στο αξίωμα ο προηγούμενος Σάββας. Ο Γεράσιμος «άνδρας σεμνός το ήθος και πράος και αρετή κεκοσμημένος», είναι ο πιο γνωστός ηγούμενος της Μονής. Επί ηγουμενίας του έγιναν στη Μονή μεγάλες ανακατατάξεις, λόγω της εμφάνισης του ρωσικού στοιχείου, ύστερα από αιώνα απουσίας. Οι πρώτοι Ρώσοι που καταφθάνουν εδώ το 1835 είναι, οι επιφανέστεροι: ο πρίγκιπας Σιρίνσκι-Σιγκμάτωφ και ο γιός ενός πλούσιου εμπόρου, ο Ιωάννης Σολομένκωφ. Αργότερα χειροτονούνται ιερομόναχοι, ο πρώτος Ανίκητος και ο δεύτερος Ιερώνυμος. Οι ραγδαίες αφίξεις στη Μονή Ρώσων μοναχών είναι αποφασιστικής σημασίας για την κατάσταση που θα επακολουθήσει.
Τις αφήξεις των Ρώσων ευνοεί με αγαθή πρόθεση στην αρχή, με πολιτική σκοπιμότητα αργότερα, η κρατική μηχανή. Έτσι αρχίζουν οι επισκέψεις επισήμων: τ0 1845 επισκέφτεται τη Μονή ο μέγας δούκας Κωνσταντίνος Νικολάγιεβιτς. Το 1869, ο μέγας δούκας Αλέξιος Αλεξάνδροβιτς και το 1881 ο μέγας δούκας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνοβιτς, καθώς και η μεγάλη δούκισσα Αλεξάνδρα Πετρόβνα, αυτή από τη θάλασσα. Η ραγδαία άνοδος του ρωσικού κράτους και η ιδέα του πανσλαβισμού ήταν σημαντικοί παράγοντες που βοήθησαν στον εκρωσισμό της Μονής.
Κατά το 1850 οι των δύο εθνοτήτων είναι ισάριθμοι. Από το έτος εκείνο το ρωσικό στοιχείο αρχίζει να υπερνικά το ελληνικό με ταχύτητα. Τον Ιούλιο του 1869 οι αντιδικίες των δύο εθνοτήτων φτάνουν στο αποκόρυφο. Ο ηγούμενος Γεράσιμος, αγαθός και πράος ιερομόναχος, καταστέλλει συνεχώς τη συσσωρευμένη οξύτητα. Συντάσσει ένα κείμενο από 11 άρθρα, το οπίο και προσυπογράφει σύνολη η Σύναξη των 18 προϊσταμένων. Στο κείμενο καθορίζονται εξίσου τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των δύο εθνοτήτων. Σύντομα όμως κι αυτό θα αθετηθεί, όπως κι ένας κανονισμός της Ιεράς Κοινότητας. Αιτία κάποιοι Ρώσοι μοναχοί, εγκάθετοι της ρωσικής κυβέρνησης, που συνεχώς δημιουργούσαν προστριβές και επεισόδια.
Ο Γεράσιμος, σε επιστολή του προς την Ιερά Κοινότητα, διεκτραγωδεί, με τρόπο άψογο και χριστιανικό, την άνιση μεταχείριση των Ρώσων εις βάρος των Ελλήνων. Οι Ρώσοι αδελφοί συνεχώς και αυξάνουν. Το 1895 έφτασαν τους 1.000, αριθμός που ακολουθεί μέχρι το 1913 αύξουσα κλίμακα. Ο μοναχικός βίος, ήταν επόμενο, σχεδόν βιομηχανοποιήθηκε: οικοδομές ογκώδεις με πλούσιο διάκοσμο γύρω από τη Μονή και μοναχοί με βίο στερημένο από τα παράσημα της μοναστικής ελπίδας. Μια μεγάλη μοναστική πολιτεία με όλους τους κοσμικούς θορύβους. Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι μόνο στα γραφεία «ειργάζοντο πλείονες των 30 γραμματέων Ρώσων».
Παρά την ύπαρξη των εγκαθέτων που θέλουν να οδηγήσουν σε εθνικιστικές εκτροπές τη Μονή και τους μοναχούς της, τα έργα της χριστιανικής ευποιίας γίνονται ακατάπαυστα. Το ζήτημα ανάγεται στη διαιτησία του Οικουμενικού Πατριαρχείου επανειλημμένα. Ανέλπιστα το σιγίλλιο του πατριάρχη Ιωακείμ Β΄ (1860-63, 1873-78) προς τη Μονή (Σεπτέμβριος 1875) δεν δικαιώνει απλώς τους Ρώσους και ψέγει τους Έλληνες, αλλά βρίσκει αδικημένους τους Ρώσους που ήταν 10πλάσιοι σε αριθμό σε σύγκριση με τους Έλληνες: «… των Γραικών αξιούντων εαυτών αποκλειστικήν τινά και όλως προνομιακήν διαχείρησιν των της Μονής, τους δε άλλους αδελφούς (τους Ρώσους) εν μοίρα ξένων και επηλύδων τιθεμένων…».
Όμως ο Ιωακείμ, όπως τον κατηγορούσαν οι πάντες, οι εφημερίδες και όλοι οι ομογενείς της Πόλης, από τις αντιπροσωπείες των δύο αντιτιθεμένων μερών, δέχτηκε σε ακρόαση μόνο τη ρωσική. Αυτός έπραττε και έγραφε ότι του υπαγόρευε εκείνος ο τεχνίτης της ίντριγκας κόμης Νικολάι Ιγνάτιεφ, πρεσβευτής της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη. Του σιγιλλίου είχαν προηγηθεί ο θάνατος του ηγουμένου Γερασίμου (10-5-1875) και η ανάδειξη μετά μια εβδομάδα του φορούμενου από πανσλαβιστικές ιδέες Μακαρίου Σόουσκιν από την Τούλα. Του Μακαρίου η ηγουμενία εκτείνεται μέχρι το 1889. Την εγκύστωση του εθνικισμού στο σώμα της Ορθοδοξίας, όσοι, Έλληνες και Ρώσοι, την βλέπουν ογκούμενη, αποσύρονται στο Παλιομονάστηρο ή σε άλλα μοναστήρια. Αναμένουν το σωφρονισμό των εθνικιστών από την έφορο του Τόπου, την Κυρία Θεοτόκο.


  ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΩΣ ΛΕΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ ΜΗ ΘΕΛΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΜΟΝΗΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΥΤΟΥ!!!

                    στοιχεια σχετικα με το γεγονος αντλησατε απο "το ειληταριον, ο πατηρ Γεροντιος" 
   ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΑΡΗΝ "και ουσιαστικαρην" ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΙΟ, ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΩΤΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ  ΚΑΙ ΔΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ... ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΕΡΡΕΟΝ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕΝ ΕΣΧΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΩΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ  ΠΑΡΕΚΙΝΟΥΝΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.. ΟΛΟΙ.. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΩΤΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΑΧΟΝ!!!  ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΥΡΙΩΝ ΔΙΕΣΑΦΙΖΕ ΚΗΡΥΤΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΦΟΒΟΣ ΘΕΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΚΡΙΣΕΩΣ.. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...
   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΝ ΡΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ...!!!  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!
  ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ.. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.. Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΑΛΗΘΗΣ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ.. ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.. ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...
  ΟΤΑΝ ΑΝΕΓΙΓΝΩΣΚΕ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑΝ.. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ!!!

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.. ΠΟΙΟΣ ΑΛΙΤΗΡΙΟΣ ΘΑ ΥΨΩΣΗ ΛΟΓΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΑΣΕΒΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...

  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ..

  Ε!!!  ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ...

  Η ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΕΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ...

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΛΕΣ..  ΟΧΙ ΕΓΩ .. Ο ΘΕΟΣ.. ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.. ΠΕΤΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ..

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΑΝ ΣΩΘΗΣ ΕΣΥ ..ΚΑΙ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..

  ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣ ΠΡΟΔΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟ...

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...

  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΛΕΣ.. Ο ΘΕΟΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ.. ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.. ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ.. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΕΠΑΘΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ.. ΜΑΣΤΙΓΩΣΙΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΥΜΝΩΣΙΣ ΑΝΑΣΚΟΛΩΠΗΣΙΣ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.. ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΝ... ΕΣΥ ΤΙ...

  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ..

  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ...

  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ... Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. Η ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..

  ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ .. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ..

 ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΟΥΣ.. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΗ ΑΠΑΘΕΙΑ..

ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.. ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΕΜΜΑ...

  ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ.. ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΚΩΔΕΣΤΑΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!   ΩΣΕΙ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΣ.. ΕΝ ΗΜΕΡΑ .. ΚΡΙΣΕΩΣ!!!

   Α  Υ  Τ  Η        Ε  Ι  Ν  Α  Ι        Η        Π  Ι  Σ  Τ  Ι  Σ     !   !   !

ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣ.. ΓΙΝΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΟΣ... ΓΙΝΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ... ΓΙΝΟΥ ΤΩΡΑ
                                                            Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ο Σ                                                            

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

  ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΦΕΡΟΝ ΜΕΤ΄ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΩΝ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ... Ο ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΗΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΑΘΡΟΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΩΝ  ...
ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ .. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΕ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΩΝ.. ΟΧΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΤΟ ΡΩΣΙΚΟΝ!!!

  ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΣ Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ..

   ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ...

  ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑΙ ΠΗΓΑΙ..

  ΕΝΑ ΕΞΟΧΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ  ΑΝΤΙΤΥΠΟΝ Η ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΝ ΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΔΕΩΝ..

  ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ..

  ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ.. ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ..

  ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

  ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΟΙ ΙΔΙΟΙ .. ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

  ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.. ΟΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΔΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ...

  ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΖΗΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΩΝ ΑΛΛΩΝ..

  ΕΧΟΥΣΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ...

  ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΜΟΦΟΡΙΤΑΙ.. ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑΝ ΕΥΡΩΠΗ...

   Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ..

  Η ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΕΝ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΩΦΕΙΛΕ ΕΜΜΕΙΝΗ..

  ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΓΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ..

  ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΕΚ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ

  ΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑΝ Η ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ..

  ΟΥΤΩ ΚΑΙ  ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗΝ Η ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΩΣ ΝΕΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ..

  ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΑΝΔΡΕΑ..

  ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΠΑΥΛΟΝ..

  ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΝ ΜΑΡΚΟΝ... Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΠΕΤΡΟΝ.. ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΑΦΗΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ...

  ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΙΑΚΩΒΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΝ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ..

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..

  ΔΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΕΣΒΥΓΕΝΗ...

  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΟΤΙ Ο  ΠΑΠΑΣ ΕΠΕΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΟΝ ΔΥΤΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ...

  ΟΦΕΙΛΑΜΕΝ ΔΙ΄ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΛΕΞΩΜΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΑΠΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΕΔΡΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ...

  ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΕΣΒΥΓΕΝΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ.. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ...

  ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΑΦΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ..

  ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΑΙ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ..ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΑΜΑΙΚΗΝ.. ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗΝ ΤΟΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑΝ ΓΗΝ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΕΦΡΑΣΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ...

  ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!

  ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΟΥΝ!!!

  ΤΟΝ ΟΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΩΣΙΣΜΟ!!!

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!!!

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ!!!

  ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ..

  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ..

  ΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ.. ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ...

  ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ...

  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ.. ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΗΜΩΝ ΕΝ ΚΥΡΙΩ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΗΜΕΙΣ...

  ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΩΜΟΦΟΡΙΑ.. ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΛΟΙΠΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΝΑ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΩΣΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ... ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΕΤΟΙ... ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

  ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ...

  ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΦΗΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΤΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΟΗΛΑΤΟΥΣ ΚΑΚΟΝΟΑΣ ΜΟΧΘΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΟΒΟΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ. ..ΕΘΝΕΙ ΠΟΙΟΥΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ..
ΔΟΤΙΚΗ ΕΝΙΚΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ.. Ω!!! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΗΘΩΣ.. ΕΝΝΟΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

  ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟ Ι΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΝΑ ΙΔΗΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΙ...

  ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ.. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΩΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΣΤΕΝΑΓΜΟΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΙΝ ΕΒΛΕΠΕΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΝΩΤΑΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΕΚΛΕΙΠΟΥΣΑΝ.. 
ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.. ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ..ΘΑ ΕΝΔΥΣΩ ΤΑ ΟΣΤΑ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΙΣΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ Η ΠΙΣΤΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ...

  ΑΦΗΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗΝ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ...

  ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΝ...

  ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΑΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΙΝ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ...

  ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ.. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.. 

  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 150 ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟΝ...

  100 ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΝ..

  ΤΑ ΠΡΩΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ...

  ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΟΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ...

  Ο  Μ  Ω  Σ   

  Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΤΩΤΟΣ!!!

  ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ!!!

  ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ 

  Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΓΗΝ...

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!

  ΔΙ ΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΣΩΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΤΟΥ!!!

  ΟΥΤΩ ΘΕΛΕΙ.. ΟΥΤΩ ΠΟΙΕΙ!!!

  ΕΙΣ ΤΙ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΤΕ!!!

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!

  ΕΠΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΔΙΑ ΜΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ!!!

  ΕΠΙ ΑΧΑΑΒ ΚΑΙ ΙΕΖΑΒΕΛ.. ΔΙΑ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ!!!

ΔΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΦΘΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΘΑΒΩΡ!!!  

   ΥΣΤΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ...

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ..

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ..

ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ..

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..

ΟΣΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ..

ΟΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ...

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ

ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ..

ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ Ο Γ΄ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ..

  ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΗΤΟ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΔΙΩΚΩΝΤΟ ΕΜΑΣΤΙΖΟΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΗΝΩΣ.. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗΝ ΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΝΕΠΡΑΤΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!

  ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

  ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...  

  ΝΑΙ ΕΧΩΜΕ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..

  ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΗ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ...

  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ...

   ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ..

ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΑΤΟΡΕΣ... ΟΥΤΩ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΥΝ...

  ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΑΤΩΡ ΝΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ.. ΑΝΙΣΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.. ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΓΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ Γ΄ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΒΑΤΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΙΝ...

  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ 8η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΩΣ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΝΟΘΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ...

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΗΝ ΑΛΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ..

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...

  ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΣΒΥΓΕΝΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ.. ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ...

  ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ...

  ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΤΑΦΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

  ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΕΥΜΑ... 

  ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ... 

  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΨΙΛΟΝ.. Η ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

  ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΥΘΕΩΣ...

 ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.. ΟΧΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.. ΝΑ ΑΠΟΚΡΙΘΗΤΕ...

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL

omologiayper@gmail.com

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΑΦΟΡΑ...

ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΣΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΟΣ...

ΕΥΧΩΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!!!

ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΠΟΔΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.. ΑΜΗΝ ΑΛΗΘΩΣ!!!









































































































ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..