ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ.. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!







  ΕΧΩΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΑΔΕΛΦΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ..

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ''ΧΩΡΟΥΣ''..

  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ.. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ.. ΕΘΝΙΚΟΥΣ.. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.. ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ.. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ.. ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.. ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ.. ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΨΙΑΣ.. ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ.. ΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.. ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ  ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ.. ΕΜΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΕΣ.. ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ.. ΑΝΟΜΟ.. ΠΑΡΑΝΟΜΟ.. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.. ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ..

  ΟΛΟΙ ΕΧΩΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΣΧΑΤΩΣ.. ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ.. ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ.. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ..

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ.. ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΙΣ.. ΑΥΤΗ Η.. ΜΟΧΘΗΡΙΑ.. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ..

  ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΑ.. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.. ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ''ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ'' ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ.. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ''ΑΡΝΗΤΕΣ''.. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ.. ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ..  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..  ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ.. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ.. ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ!!!

  ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.. ΠΑΡΑΔΟΞΟ.. ΟΞΥΜΩΡΟΝ.. ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΝ..

  ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.. ΑΝΕΡΜΗΝΕΥΤΟ.. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΡΗ(Ι)ΣΑΡΑΣ.. 

  ΟΜΩΣ.. ΕΔΩ.. ''ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΦΛΕΒΑ''.. ΣΤΟΧΕΥΣΑΜΕ ΔΙΑΝΑ.. ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ.. ΒΓΑΛΑΜΕ.. ''ΡΟΦΟ'' !!!

  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.. ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.. ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ..

  ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ.. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. 
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ.. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.. ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.. ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.. ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΣΜΟΥ..

  ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ.. ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΓΕΥΣΗ ΟΙΝΟΥ.. ΑΝΤΙ ΟΙΝΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ Η ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΕΚΡΑΜΜΕΝΟΥ.. ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΔΗΛΑΔΗ..

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΤΟΥ  ''ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ''.. 
  ΕΔΩ ΚΑΙ.. ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. 
  (ΣΤΗΝ  Α  Κ  Ρ  Ι  Τ  Ι  Κ  Η  ΘΡΑΚΗ.. ΜΕ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ.. -ΓΟΝΟΙ ΒΙΑΙΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.. ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.. ΒΑΣΕΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ)

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ.. ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..
  ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ..  ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.. Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.. ΤΑ ΑΗΘΗ.. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.. 
  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.. ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.. ΕΙΣ ΩΤΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ.. Η ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΙΝΩΝ.. ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΩΝ..
  ΕΞΕΤΕΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ.. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.. ΚΑΘΩΣ ''ΟΦΕΙΛΕ'' ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..
ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ.. ΗΔΗ.. ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ.. ΝΟΜΟ.. ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.. ''ΑΚΟΥΣΟΝ.. ΑΚΟΥΣΟΝ''.. ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ.. ΠΕΡΙ.. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ.. ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ''ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ'' ΑΥΤΩΝ ''ΑΓΩΓΗΣ'', ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.. 

  ΝΑΙ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΩΡΙΖΑΤΕ ΑΚΟΜΗ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ.. ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ'' ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΜΕ  ΕΔΩ.. ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

  ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΝΟΣ.. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ.. ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ..  ΚΤΥΠΑ ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.. ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ''ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ'' ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΟΡΚΟΙΜΙΣΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ''ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ''.. ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ..  

  ΕΙΝΑΙ ''PODCASTER''.. ΑΝΑΛΥΤΗΣ.. ''INFLUENCER''.. UTUBER.. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ.. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.. ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ.. ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ.. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ BITCOIN KAI ΤΩΝ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ..
ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ GURU ΣΤΟ PERSONAL COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.. ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.. 

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ.. ΙΝΔΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΑΡΑΒΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΗ) ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕ,ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.. ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.. ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ.. ΤΟ.. ΠΟΥ ''ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ''..

  ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.. ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.. (ΧΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝ ΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. 

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.. ΛΙΓΟ.. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΙΩΝΟΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.. ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.. ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ.. ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΥΦΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

  ΗΛΘΕ ΦΥΤΕΥΤΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΚΑΙ ''ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ'' ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ.. ΚΑΘΩΣ.. ΝΥΚΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ.. ΘΑ ΦΥΓΕΙ.. 

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.. ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ''.. (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ''ΣΙΩΝΙΣΜΑ'')  ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΡΑΜΑ.. ΑΥΤΗ Η ΖΥΜΗ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ.. ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ.. ΤΟ ΦΥΡΑΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΔΙΑΝΩΝ.. ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΜΑΣΩΝΟΙ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ''ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ'' ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.. ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΝΑ  ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.. ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.. ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.. ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΕΙΜΜΑ.. ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. !!!

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!.. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.. ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ.. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΑΣ.. ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ..

εμβληματικο αρθρο
ΑΡΘΡΑ 25 Ιούλ 2023 - 6:32

Γ.Μ : Η Οργή του Θεού 

Γ.Μ : Η Οργή του Θεού .

Δευτερονόμιο . 32,22        ὅτι πῦρ ἐκκέκαυται ἐκ τοῦ θυμοῦ μου, καυθήσεται ἕως ᾅδου κάτω, καταφάγεται γῆν καὶ τὰ γενήματα αὐτῆς, φλέξει θεμέλια ὀρέων.
 
Έτσι περιγράφεται στο Δευτερονόμιο η κλήση του Θεού πρός τον αμετανόητο ,πλανεμένο  και αχάριστο λαό του  

Έτσι περιγράφεται σε όλη την Αγία Γραφή η κλήση για ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,η Οργή του Θεού ,για να εκφοβίσει τον άνθρωπο που κινδυνεύει να χαθεί και πρεπει να ξυπνήσει από το δάγκωμα , με τον ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ  που είναι η αρχή της ΣΟΦΙΑΣ .
Αποκάλυψη Ιωάννου άχρονη ,ασύντακτη ,ΑΚΤΙΣΤΗ …
Τα γεγονότα περιγράφονται στην Αποκάλυψη εν πνεύματί ,μέσα σε ένα ακατάληπτό  ,μπερδεμένο  χρονικό πλαίσιο , πλέγμα .
Κάποια γεγονότα επικαλύπτουν το ένα το άλλο ,κάποια ειναι επαναλαμβανόμενα ,κάποια  γίνονται στιγμιαία ,σε κάποια υπάρχει αλληλουχία ,σε κάποια επανάληψη ,
Γενικά ένα σκόπιμο μπέρδεμα για όποιον προσπαθήσει να την κατανοήσει με  επιστημονικ;h κατάρτιση και  δεδομένα. 
 
Μπορεί να είμαστε σε κάποιο σημείο αλλά και ταυτόχρονα σε κάποιο άλλο ,να κάνουμε κύκλους  και επαναλήψεις .
Η Αποκάλυψη δεν μπορεί να μπει σε κοινά χρονικά πλαίσια , δεν έχει την κοινή λογική και χρονική συνέχεια ,αλλά μία άλλη άχρονη ,ασύντακτή  συνέχεια.
Είναι χαρακτηριστική  η ασυνταξία με σολοικισμούς και ανωμαλίες   που σε κάποια σημεία έχει ,δείχνοντας την αδυναμία του ανθρώπου να κατανοήσει τις ΑΚΤΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που δεν περιγράφονται ,δεν μπαίνουν σε καλούπια και όρια .
Γεν. 1,11      καὶ εἶπεν ὁ Θεός· βλαστησάτω ἡ γῆ βοτάνην χόρτου σπεῖρον σπέρμα κατὰ γένος καὶ καθ᾿ ὁμοιότητα, καὶ ξύλον κάρπιμον ποιοῦν καρπόν, οὗ τὸ σπέρμα αὐτοῦ ἐν αὐτῷ κατὰ γένος ἐπὶ τῆς γῆς. καὶ ἐγένετο οὕτως.
 
 
Στην  επί της επί της γῆς δημιουργία ,την  ἡμέρα την τρίτη.  ο Θεός ποίησε ,δηλαδή έφερε στην ύπαρξη από την ανυπαρξία  , το φυτικό βασίλειο .
Το περιβάλλον ,που  είναι προορισμένο για να άρχουμε  να βασιλεύουμε ,σε αυτό εμείς οι άνθρωποι καὶ ἀρχέτωσαν τῶν ἰχθύων τῆς θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ γῆς γῆς.
 
Αποκ. 8,5           καὶ εἴληφεν ὁ ἄγγελος τὸν λιβανωτὸν καὶ ἐγέμισεν αὐτὸν ἐκ τοῦ πυρὸς τοῦ θυσιαστηρίου καὶ ἔβαλεν εἰς τὴν γῆν. καὶ ἐγένοντο βρονταὶ καὶ φωναὶ καὶ ἀστραπαὶ καὶ σεισμός.
 
 Καὶ ὅτε  ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἑβδόμην…
 
Εμείς που έπρεπε να άρχουμε της κτίσης ,δοξάζοντας και υμνώντας τον Θεό ,την ΑΓΑΠΗ του σε κάθε ευκαιρία πάμε από το κακό στο χειρότερο συνεχώς .
Αυτό έχει αντίκτυπο και στην κτίση ,που στενάζει από την τραγική  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ μας κατάσταση  ,την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ  μας ,που συνεχώς επιδεινώνεται ,χάνουμε την Χάρη του Θεού όπως το λάστιχο που ξεφουσκώνει…
Αποκ. 8,7    Καὶ ὁ πρῶτος ἐσάλπισε, καὶ ἐγένετο χάλαζα καὶ πῦρ μεμιγμένα ἐν αἵματι, καὶ ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν· καὶ τὸ τρίτον τῆς γῆς κατεκάη, καὶ τὸ τρίτον τῶν δένδρων κατεκάη, καὶ πᾶς χόρτος χλωρὸς κατεκάη.
 
 
 καὶ πᾶς χόρτος χλωρὸς κατεκάη.  
 
Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά λέει ο λαός ,σε αυτό τον στίχο της Αποκάλυψης και αυτήν την σάλπιγγα  αποκαλύπτεται ο λόγος της κλιματικής αλλαγής  .
Θέλει πνευματικό αγώνα  ,ράθυμος ,τεμπέλης πνευματικά  , δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος ,δεν μπορεί να μείνεις χόρτος χλωρός θα καείς .
 
ὁ καπνὸς τῶν θυμιαμάτων ταῖς προσευχαῖς τῶν ἁγίων
 
Εκτός από την κτίση στενάζουν και οι άνθρωποι του Θεού από τα πονηρά μας έργα ,
Αυτοί που αγαπούν και τους εχθρούς τους  ,αυτοί που λένε με κάθε ευκαιρία  ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΣΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΤΑΥΤΗΝ.
Έτσι ο Θεός παίρνει τις προσευχές των ΑΓΙΩΝ  ἐκ χειρὸς τοῦ ἀγγέλου ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ.  και  δεν καταστρέφει τον κόσμο με μιάς ,αλλά δίνει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  αφήνοντας σταδιακά την κτίση να καταστρέφεται ,να μοιάζε με τον ΑΔΗ και την ΚΟΛΑΣΗ .
 
 
Τώρα που ο Θεός  ,μας δίνει ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
   
Μην αναζητούμε τα αίτια των πυρκαγιών ,της καταστροφής ,στην ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  και στα λάθη των ηγετών του κόσμου ,ναι αυτοί φταίνε ,αλλά ο Θεός επέτρεψε να είναι αυτοί οι ηγέτες ΜΑΣ 
Μην αναζητούμε  τις αίτιες  σε τίποτα άλλο ,παρά μόνο στην ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ μας και στις προσευχές των ΑΓΙΩΝ ώστε ο Θεός να μας δώσει ευκαιρία ,χρόνο ,σημεία και να μην μας καταστρέψει .
 
Αποκ. 9,21         καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν κλεμμάτων αὐτῶν.
 
 
Ο Θεός επειδή οι Άγιοι προσεύχονται, μας δίνει μία ΠΡΟΓΕΥΣΗ του άδη και της κολάσεως  και μας καλεί σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Μετά εκείνος ,θα μας δώσει χρηστούς ηγέτες  ,θα δώσει την ΕΥΛΟΓΙΑ του ,γιατί θα την αξίζουμε ,αν δεν την θέλουμε απλά την παίρνει και έρχεται η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ η καταστροφή  της κτίσης  …
 
Εμφανής η αδυναμία του αλαζόνα ανθρώπου ,είναι σαν γυμνός απέναντι στην Οργή του Θεού ,
που απλά σημαίνει ,ότι ο Θεός παίρνει την ανεκτίμητη χάρη του από την κτίση ,μετά την άρνηση του ανθρώπου να μετανοήσει  την εγκαταλείπει στην αντίθετη ενέργεια και άντε να τα βγάλουμε πέρα μετά…
 
Από την Παλαιά Διαθήκη τον προφήτη Ιωηλ  .χιλιάδες χρόνιά πρίν περιγράφεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στα έσχατα .,ποιός δεν βλέπει αυτή την εικόνα στα καμένα…
 
Ιωηλ. 2,3           τὰ ἔμπροσθεν αὐτοῦ πῦρ ἀναλίσκον, καὶ τὰ ὀπίσω αὐτοῦ ἀναπτομένη φλόξ· ὡς παράδεισος τρυφῆς ἡ γῆ πρὸ προσώπου αὐτοῦ, καὶ τὰ ὄπισθεν αὐτοῦ πεδίον ἀφανισμοῦ, καὶ 
 οὐκ ἔσται αὐτῷ.
Ιωηλ. 2,3    Εμπρός από τον πολεμικόν στρατόν προπορεύεται καταστρεπτική φωτιά, οπίσω από αυτόν ακολουθούν φλόγες πυρός. Η χώρα, που εκτείνεται εμπρός από αυτόν, πριν την καταλάβη, είναι ωραία ωσάν παράδεισος τρυφής· οπίσω όμως αυτού μετά την διάβασίν του είναι αφανισμέναι, έρημοι πεδιάδες. Κανείς δεν πρόκειται να σωθή από την επιδρομήν αυτού.
 
Δεν υπάρχει πυρόσβεση χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,όλο και περισσότερο θα προγεύομαστε τον άδη ,την κόλαση και την καταστροφή του περιβάλλοντος χειμώνα καλοκαίρι .
ΠΙΣΤΗ και  ΜΕΤΑΝΟΙΑ οι  μόνες ικανές  δυνάμεις πυρόσβεσης και αποτροπής  των καταστροφών .
 
Δευτ. 32,37        καὶ εἶπε Κύριος· ποῦ εἰσιν οἱ θεοὶ αὐτῶν, ἐφ᾿ οἷς ἐπεποίθεισαν ἐπ᾿ αὐτοῖ           Και ο                                    Κυριος θα είπη τότε· που είναι οι θεοί των, στους οποίους είχον πεποίθησιν;
Που είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ; 
Δεν μας κάνει η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ   ,επιλέξαμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ  , ας μας σώσει τώρα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,ας μας σώσει η δύση .
Εμπρός στην Οργή του Θεού η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ γίνεται στάχτη και αποκαΐδια .
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 
τελος σχετικου αρθρου..


  ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.. ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΩΜΑΣΤΕ.. ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ.. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.. ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ..

  ΕΛΠΙΖΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ.. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ..
  ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

  ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΤΑ.. ''ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ''.. ΚΑΙ ΤΑ ''TERRY BEAR''..
  ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.. ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..

  ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.. ΤΟ ΤΙΜΑΛΦΕΣΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ.. ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ.. ''ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΤΗΝ ΔΕ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΩΛΕΣΕΙ'' ΚΑΙ ''ΤΙ ΔΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟΥ'' ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.. ΚΑΙ ''ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ'' ΚΑΙ ''ΟΠΟΥ ΕΥΡΩ ΣΕ.. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΣΕ'' 
  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΜΑΣ.. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ.. ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ..

  ΜΕΤΑΝΟΙΑ.. ΓΟΝΑΤΑ.. ΔΑΚΡΥΑ.. ΠΡΟΣΕΥΧΗ.. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.. ΕΥΠΟΙΕΙΑ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΛΩΝ.. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ..ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ..

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΟΥΤΕ RAFAL, OYTE ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΟΥΤΕ SS, OYTE CRUIZ.. KANENA ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ..

  ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑ.. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ..  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..

  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ.. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.. ΤΟ ΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ..

  Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.. Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.. Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ.. Η ΠΑΙΔΟΦΘΟΡΙΑ..  
  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΑΝ ΘΕΛΩΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.. ΦΘΟΝΟΙ.. ΦΟΝΟΙ.. ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.. ΜΟΙΧΕΙΕΣ.. ΠΟΡΝΕΙΕΣ.. ΚΛΟΠΕΣ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ..

  ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ.. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ..

  ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ.. ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ..

  ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. 

  ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ.. ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ..

  ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..  ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

  ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.. ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..

  ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝ..

  ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ.. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΟΝΟΝ..

  Η ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΞΗ.. ΜΟΝΟΝ..

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΑΙΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΓΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΣ.. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟΝ...

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ 
    Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

               ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ 
ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 
      ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  
σ.σ. ακολουθει η αναρτηση μας, η σχετικη με ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΘΟΡΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 
ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ


 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΡΗΤΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟ Η ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ Η ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ Η ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. 
   ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΜΙΣΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΜΗΣΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ, ΠΟΛΕΜΕΙ, ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΤΑΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΥΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΩΝ. 
   ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΘΥΜΩΣ ΒΟΥΛΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΘΗ ΛΙΑΝ ΚΑΛΟΣ -ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟΣ- ΤΩ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟΝ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ, ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΑΠΗΣ, ΠΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ.. 
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΧΩΡΗΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΙΝ ΠΑΝΑΓΑΘΩΤΑΤΟΝ, ΑΓΙΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΤΑΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΜΗΝ..

   Αφου οι απανταχου αντιΧριστοι, εξεμαυλισαν και εξεφαυλισαν τα παντα.. οντες πλειστοι εξ΄αυτων μεταξυ αλλων και παιδοφθορεις.. δια την ασυλιαν της παιδοφθοριας εξεπονησαν και νομους υπερ της διαφθορας ηδη απο την νηπιακη ηλικια των παιδων απο το σχολειο.. ωστε.. ακουσον.. ακουσον.. υπο τον μανδυα του "δικαιωματος" του παιδιου στο σεξ.. να αθωονονται οι ιδιοι.. χρεωνοντας ως ΄΄δικαιωμα΄΄ εις τους μικρους ενσαρκους αγγελους την δικη τους σοδομογομοριτικη προαιρεση και πραξη... Ω! της απονοιας.. Ω! της βλασφημιας.. Ω! της υβρεως!!!.. δι΄αυτο και προλαβαν οι απανταχου αντιΧριστοι.. να ονομασουν την παιδοφθορια.. ακουσον.. ακουσον.. παιδο φιλια.. ενω η λεξις φιλια σημαινει την αγαπη, την θυσιαστικη προσφορα, το πνευματικο ενδιαφερον.. την αρετη. Ειναι εξ αλλου χαρακτηριστικο, της νεας εποχης και νεας ταξης πραγματων το κακο να το λεγει καλο και το μαυρο ασπρο.. να διαστρεφει δηλαδη καθε αξια πνευματικη και φυσικη και να την μεταλλασει σε βλασφημια, υβρι, χυδαιοτητα και.. απωλεια... ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! Η απαξιωση απο την κοσμικη αρχη, της εορτης των Αγιων Τριων Ιεραρχων, συνιστα την επισημοποιηση της εισαγωγης εις την Παιδεια του συνοθηλευματικου συρφετου πασης ανωμαλιας και πασης απονοιας και κακονοιας της αντιΧριστου νεας εποχης και νεας ταξης πραγματων.. και ιδου μεταξυ αλλων, τι λεγει το επαισχυντο και βδελυρο ψηφισθεν νομοσχεδιο!!!... πορνοπαιδοφθοροσχεδιο.. μάλλον ειπείν...

ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΒΔΕΛΥΚΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΟ-ΠΑΙΔΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 4692/2020 "αναβάθμιση σχολείου και άλλες διαταξεις, αιτιολογική έκθεση"

 Τα προγραμματα αυτα της καταστροφης των παιδων εχουν τον γενικο τιτλο ΄΄συμπεριληπτικα προγραμματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης΄΄... εχουν ως βαση τα ΄΄σεξουαλικα δικαιωματα΄΄.. διδασκουν οτι το παιδι ειναι σεξουαλικο απο την γεννηση του!!!... οτι μπορει να ΄΄ικανοποιειται΄΄!!! ποικιλοτροπως, απο την πρωτη παιδικη ηλικια!!!... και πως αυτο ειναι... ΄΄φυσιολογικο΄΄!!!...!!!...!!!, .. οτι το φυλο ειναι.. ΄΄ρευστο΄΄!!!..., ... οτι το παιδι ΄΄δικαιουται΄΄!!!.. να εχει ΄΄εμπειριες΄΄!!!... απο το νηπιαγωγειο!!!... και ακομη ενωριτερα (λετε να αθωονονται μεταξυ αλλων και οι ΄΄εκπαιδευτικοι΄΄ και οι γνωστοι και οι αγνωστοι που παιδοφθορουν!!!...).. ακομη λεγει οτι η τεκνογονια ειναι μια επιλογη ισοτιμη με την... αμβλωση!!!.. οτι οι ΄΄οικογενειες΄΄ ειναι πολλων ειδων!!! και οτι ο νηπιοπαις εχει σεξουαλικα δικαιωματα και ΄΄εχει δικαιωμα΄΄ να τα ικανοποιει!!!.. και να αμφισβητει.. Πιστη, Οικογενεια.. και οτι αλλο.. αφου τα ΄΄σεξουαλικα δικαιωματα΄΄, ειναι πανω απο ολα.. !!! 

 ΦΡΙΞΟΝ ΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΛΕΥΘΗΤΩΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!.. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΚΦΑΥΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΡΝΟΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!!... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ!!!.. ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΘΕΙ.. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ.. ΕΧΟΥΝ ΣΑΤΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ.. ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΗΝ ΑΓΙΩΤΑΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ!!! ΚΑΙ ΔΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΓΩΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ.. 

  ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΒΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΚΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΔΟΜΟ΄΄ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ΄΄ (ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ -ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ... ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!... ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ OFF SHORE" ;;;) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.. ΕΙΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ.. ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΦΥΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΛΙΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΡΩΤΟΣ.. ΚΑΙ ΕΠΕΚΕΙΝΑ.. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ... ΜΕ ΤΟ ΄΄"ΔΙΚΑΙΩΜΑ"΄΄!!! ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΗΣ.. ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.. ΝΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙ.. ΗΤΟΙ ΝΑ ΦΟΝΕΥΣΕΙ... ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!!!... 

   ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ...!!!.. 

  ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΄΄ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ΄΄ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ, ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΄΄ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ΄΄ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ!!!... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ... ΄΄ΙΣΤΟΡΙΚΟ΄΄.. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (ΟΥΝΙΤΕΣ,ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ.. ΟΥΣΠΑΣΙ.. ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ.. ΠΑΠΟΛΑΤΙΝΟΥΣ, ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ;;;) ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ... ΤΟ ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ΄΄ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.. ΤΟΥ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ.. ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ.. ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΩΣΕΩΝ...!!!... ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ... ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΩΣ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΝΕΟΕΠΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΟΓΔΟΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΩΣ ΟΓΔΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΩΣ ΕΝΑΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΛΑΤΙΝΙΣΜΟ!!!.. ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΄΄ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ΄΄ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ,  ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΟΓΔΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ!!!.. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΛΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΓΡΑΠΤΑ, Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.. ΕΜΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΤΩ ΚΡΥΠΤΩ.. ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΛΛΟΥΣΙΝ ΕΛΘΕΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟΝ.. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΛΟΓΟΝ.. ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.. ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ.. ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ...

  ΤΟΥΤΗ Η ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΕΠΟΧΗΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.. 

  ΤΟ ΔΕ ΕΤΕΡΟΝ ΠΟΝΗΡΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΤΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΩΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΚΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΙΑΣ.. ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΝ (ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΝΟΗΣΕΙΣ!!!... ) [ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ,Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ;;; ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;;;) 

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΠΕΙΝ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ, ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.. ΜΕΝ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ.. ΔΕ...  (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ΄΄ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΤΟ ΄΄HELL΄΄ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄MONSTER΄΄ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΄΄6΄΄ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΄΄GEMATRIA΄΄!!!...)

   H ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΟΡΝΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΘΕΑΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΄΄ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΄΄ΝΟΜΙΜΗ΄΄ ΚΑΝΑΒΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ... 

  ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.. ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙ ΑΥΤΑ!!!.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΘΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑ!!! 

  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID, ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.. ΣΕ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.. Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.. ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!  ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΟ-ΠΑΙΔΟ-ΚΤΟΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ...

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΛΘΕΙ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΄΄ΦΥΛΑΚΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΟΥΣΙΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!     

  ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ  ΦΟΡΑ!!!     

 ΟΥΑΙ!!! ΥΜΙΝ ΚΑΙ.. ΗΜΙΝ!!! ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΗΝ!!! 

 ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ!!! 


Τον πόλεμο στους παιδοβιαστές κήρυξε ο Μελ Γκίμπσον

ΔΙΕΘΝΗ. - 29 Ιούν 2023 - 18:15
facebook sharing button 
twitter sharing button 
email sharing button 
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

O μοναδικός Μελ Γκίμπσον σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία «Sound of Freedom» που βασίζεται σε μία πραγματική, φρικτή ιστορία απαγωγής παιδιού, η οποία αποκαλύπτει όλο τον παγκόσμιο εφιάλτη με αδίστακτους εγκληματίες, ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά και τζίρο που τείνει να ξεπεράσει ακόμα και αυτό των ναρκωτικών!

«Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Και για να εξαλείψουμε αυτό το έγκλημα, πρέπει να υπάρχει επίγνωση του εγκλήματος αυτού» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία.

 

Το «Sound of Freedom» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών, Tim Ballard, ιδρυτή της Operation Underground Railroad, μιας ΜΚΟ που μάχεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας των παιδιών.

Σύμφωνα με την Angel Studios, η οποία έχει τα δικαιώματα άδειας για το «Sound of Freedom», σκοπός της ταινίας είναι «να βάλει στο προσκήνιο το παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της σωματεμπορίας ανηλίκων».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

newsbreak.gr

 


Ποια η τρομακτική ιστορία απεργίας πείνας με την Μαρία Μαργαρίτη;

Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε… οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν και πολλές φορές έναντι αμοιβής.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.

Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια.

Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.

Πρόκειται για την δικαστή Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα.

Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι»μεσάζοντες») σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων.

Δεκέμβριος 2007

Η κα Μαρία Μαργαρίτη επίσης είχε ξεκινήσει το δικό της αγώνα με απεργία πείνας μάλιστα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Κάποια στιγμή η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια. Η συνέχεια σ’αυτή την υπόθεση που ο πολύς κόσμος δεν έμαθε ποτέ ήταν η εξής:

6 Μαϊου 2008. Μερικούς μήνες μετά στις 6 Μαίου 2008 η Μαρία Μαργαρίτη προχώρησε σε νέα απεργία πείνας με καθιστική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου.

Πίνοντας μόνο νερό και χυμούς και διαβάζοντας βιβλία φιλοσοφικού περιεχομένου, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, γιατρό Γιώργο Φώλια, τη δικηγόρο της Μαρία Σπυράκη και λιγοστούς φίλους και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τελικής δικαίωσης. Απο Αρθρο της Espresso 19/5/08 : «Σας παραπέμπω στους στίχους του Ελύτη: »Είσαι σήμερα μονάρχης και ώσαμ” αύριο δεν υπάρχεις»» προσθέτοντας ότι το μόνο που ζητεί είναι να ανοίξουν όλοι οι φάκελοί της, να λάμψει η αλήθεια και να επιστρέψει στο δικαστικό σώμα.

Μάλιστα, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της -ούτως ή άλλως βεβαρημένης- υγείας της, η πρώην εφέτης Ιωαννίνων έχει μεταφέρει σε πάρκινγκ δίπλα στο κτίριο του Αρείου Πάγου το μαύρο τζιπ του συζύγου της, στο οποίο κοιμάται τα βράδια. «Μέχρι τις 9.00 το βράδυ παραμένω έξω από την είσοδο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια πηγαίνω για ύπνο στο αυτοκίνητο» λέει η κυρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι υπεύθυνοι της απαγόρευσαν την είσοδο εντός του κτιρίου για την αγορά νερού και χυμών, αλλά και την εξυπηρέτηση των σωματικών της αναγκών! Και μερικές μέρες μετά στις 26 Μαίου 2008:


Η απεργία πείνας «λύγισε» τον ταλαιπωρημένο οργανισμό της Μαρίας Μαργαρίτη. Είκοσι ημέρες μετά τον… ανένδοτο αγώνα που έχει κηρύξει μέσω της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί έξω από τον Αρειο Πάγο, διαμαρτυρόμενη για την άδικη -όπως τη χαρακτηρίζει- αποπομπή από το δικαστικό σώμα, η πρώην εφέτης μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία».Εκεί υπεβλήθη σε αιματολογικές εξετάσεις με τους θεράποντες ιατρούς να επισημαίνουν ότι η υγεία της έχει φθάσει σε οριακό σημείο από την ασιτία. Ηταν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η πρώην ανώτατη λειτουργός της Θέμιδος παρουσίασε σημάδια αδιαθεσίας και κομμάρες, απόρροια της πολυήμερης διατροφής της μόνο με νερό και χυμούς. Αμέσως η δικηγόρος της Μαρία Σπυράκη ειδοποίησε τον αστυνομικό-φρουρό του Αρείου Πάγου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Μαργαρίτη μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν χαμηλά επίπεδα σιδήρου και αιματοκρίτη και αποπειράθηκαν να της βάλουν ορό, βρίσκοντας όμως τη σθεναρή αντίσταση της πρώην δικαστού. Τελικά της χορήγησαν αντιβίωση και βιταμίνες προσπαθώντας να τονώσουν λίγο τον εξασθενημένο οργανισμό της, ενώ της συνέστησαν να παραμείνει εκεί το βράδυ για νοσηλεία, κάτι που τελικά έγινε.Ωστόσο η Μαρία Μαργαρίτη φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας, καθώς όπως διεμήνυσε μέσω της δικηγόρου της «θα συνεχίσει τη διαμαρτυρία της αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος».

Βόλος: Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών του Ορφανοτροφείου καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος

Την σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών, ηλικίας 12 και 14 ετών, στο Ορφανοτροφείο Βόλου κατήγγειλε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος, Άγγελος Αγραφιώτης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι επί προεδρίας του Κ. Θεοδώρου, “ένα παιδί βιάζεται καθημερινά ψυχικά και σωματικά και ο κ. Θεοδώρου αν και ενημερωμένος από το προσωπικό επί 40 ημέρες δεν έκανε τίποτα. Δεν ενημέρωσε καν την κοινωνική πρόνοια όπως υποχρεούνταν. Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε προκαταρκτική εξέταση από τις αρχές”.

Ενώ επισήμανε ότι πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση που συμβαίνει στο Ίδρυμα και  αναρωτιέται “ τι κάνει ο πρόεδρος Θεοδώρου για να προστατέψει αυτά τα παιδιά”.

Τέλος ανέφερε ότι “όταν κλήθηκε στην προκαταρκτική εξέταση το προσωπικό και ο κ. Θεοδώρου πληροφορήθηκε το λόγο για τον οποίο διενεργείται, προσπάθησε να καλύψει για ακόμη μια φορά την κατάσταση, καλώντας τα μέλη του Δ.Σ. να υπογράψουν ετεροχρονισμένο πρακτικό Δ.Σ. και φυσικά τα μέλη κ.κ. Ρηγάκη και Νάκος, αρνήθηκαν προς τιμήν τους. Τότε ένα μέλος του Δ.Σ. φοβούμενο-40 ημέρες μετά την ενημέρωση που είχε ο κ. Θεοδώρου-κάλεσε την πρόνοια και η αρμόδια κοινωνική λειτουργός, επισκέφθηκε άμεσα το Ίδρυμα και διενήργησε έρευνα όπου και διαπίστωσε την δραματική αλήθεια. Ακόμη και εμπρός στην κοινωνική λειτουργό της πρόνοιας, ο κ. Θεοδώρου ήταν επιθετικός στο προσωπικό, που έλεγε την αλήθεια, με σκοπό να τους φιμώσει”.

Ο κ. Αγραφιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων “Όλοι γίναμε μάρτυρες, του τρόπου με τον οποίο ο«κύριος»Μπέος και λοιποί με λυσσαλέα επίθεση στο πρόσωπο μου, «άρπαξαν» τη πολυπόθητη διοίκηση του ιδρύματος ως λάφυρο, με πρώιμες, παράνομες εκλογές και υπόγειες μεθόδους επειδή δήθεν «ήμουν λίγος» μιας και το 6μηνο της διοίκησής μου ήταν «μαύρο», όπως ο Μπέος είπε σε συνέντευξή του. Η πραγματικότητα είναι πως ενόχλησε η δημοσιοποίηση των έργων μου και όσα έμαθε από εμένα η κοινωνία του Βόλου για τις κλοπές τροφίμων από διορισμένο μέλος του Δήμου και οι καταγγελίες σε δημόσιες υπηρεσίες κατά του ιδρύματος από τα μέλη της Δημοτικής παράταξης Στεφόπουλο και Καπουρνιώτη. Τα πράγματα δε, δυσκόλεψαν με την επιστολή στήριξης των εργαζομένων του ιδρύματος, προς το πρόσωπό μου, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν με Πρόεδρο του Ιδρύματος και αποδεικνύει πως απασχολούσα τη θέση μου ως πρόεδρος, ορθά.”

Τι απαντά ο Αχιλλέας Μπέος:

“Για πολλοστή φορά με τρόπο αήθη και άκρως συκοφαντικό ο Άγγελος Αγραφιώτης προσπαθεί να με εμπλέξει στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια του στην πολιτική και βεβαίως για το λόγο αυτό θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αποδείξει τα όσα ψευδή «καταγγέλλει».

Αν και σημασία δεν έχει τι λέγεται, αλλά ποιος τα λέει, εν τούτοις και επειδή η νέα αυτή εμφάνιση πλήττει κυρίως ευαίσθητες και ανυπεράσπιστες παιδικές ψυχές και υπονομεύει ένα ολόκληρο ίδρυμα, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει, σαν γραφικό, το συγκεκριμένο άτομο. Δυστυχώς, όμως, στην μικροπολιτική και αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά παραπλανά και χρησιμοποιεί και τους δημοσιογράφους που του εξασφαλίζουν μια δημοσιότητα εντελώς δυσανάλογη με την σημασία που έχει.

Επί της ουσίας τώρα και σε ό,τι αφορά θα μπορούσα εύκολα να εκμεταλλευτώ ένα ατυχές περιστατικό, αφού το γνώριζα, από την ώρα – πριν 15 με 20 ημέρες –  που οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος λειτουργώντας με εξαιρετική συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές (Εισαγγελία και Αστυνομία) που ήδη έχουν επιληφθεί, αλλά φυσικά δεν το έπραξα γιατί δεν είμαι Αγραφιώτης να εκλιπαρώ για λίγη δημοσιότητα, ανεξαρτήτως του κόστους και του πόνου που σε αυτά παιδιά προκαλούνται.


Στην φυλακή ο Δράκος που βίαζε ανήλικα κοριτσάκια στο ωδείο!

5 Σεπτεμβρίου 2017 19:40


Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε παιδάκια 9 ως 11 χρονών - Είναι καταξιωμένος μουσικός και πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Διατηρούσε τις αρρωστημένες πράξεις του σε αρχείο φωτογραφιών - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική παραγγελία

Το δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως πήρε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, ο 60χρόνος Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του στο ωδείο. Μετά την απολογία του 60χρονου, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Σε βάρος του 60χρονου Παναγιώτη Δράκου έχει ασκηθεί βαρύτατη ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η αποτρόπαια δράση του 60χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών, ηλικίας 9 ετών, τον κατήγγειλαν στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την εξέταση του ψηφιακού αρχείου που βρέθηκε στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος είχε ασελγήσει και σε βάρος δύο ακόμη κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο του καθώς είναι φλαουτίστας που έχει εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 60χρόνου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομια"


αρθρο απο εψιλον

Αφορολόγητοι οι Εβραίοι (από το '78) στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ελλαδα?? Δεν το'δε κανείς τόσα χρόνια?? Γι'αυτόν τον ρατσισμό γιατί δεν μιλάει κανείς??"

Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε; 
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ.


– Με νόμο του κράτους  απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
 ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
 Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!


 «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει
 φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα,
 αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει
 φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως  ο νόμος
 «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο
 Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ
 ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου
 στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου
 βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται
 πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν
 πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

 Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και
 να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές,
 είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά
 τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο
 στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή
 ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα
 προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό
 του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται
 σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς,
 θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία
 απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία
 έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και
 αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως
 έχει δημιουργηθεί ένα «κράτος εν κράτη» από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα.
 Και μάλιστα, αυτό το «κράτος» δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του
 ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το
 ελληνικό δημόσιο…!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας
 πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι
 βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι
 Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη
 της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική
 της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή
 δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης
 Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής
 μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν
 αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών
 συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και
 χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια
 σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που
 «φοροδιαφεύγει»;.

Άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της
 εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της
 Ελλάδας). Πιστέψτε με δεν θα φτωχείνουν, καθώς
 και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. Εκτός εάν
 στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους.
 και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν
 πολίτες γ’ κατηγορίας, αφού ως α’ κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους Εβραίους
 και ως β’ κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν
 ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων).

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα από
 την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό
 Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα
 της χώρας θα λυθούν ως δια μαγείας. (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα
 σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο.)!!–

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια απο yahoo, bing και αλλου, 

με βασικη αναζητηση 

omologiayper.blogspot.com

 omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com




ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..