ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ




  Με πονο υικο γραφωμε τις γραμμες που ακολουθουν εχοντες Χαριτι Θεου την επιγνωσιν του ημετερου ελλειμματος οσον αφορα την μετανοια, τον καταρτισμο και τον εν Αγιω Κυριω Ιησου Χριστω τω Θεω ημετερον ορθοδοξον βιον.. τα ιδιαιτερα και δη εσχατολογικα της αντιΧριστου ταυτης παγκοσμιοποιουμενης εποχης καθως επισης και το γεγονος οτι ο Θρονος του Οικουμενικου Πατριαρχειου ευρισκεται εντος κρατους και εθνους μοχθηρου και αλλοδοξου ιδιαιτερως μισουντος την Πιστιν των ευσεβων και Ορθοδοξων Χριστιανων και τον Ορθοδοξον Ελληνισμον απανταχου γης..
  Ειναι καταστασεις -θελωμε να πιστευωμε, εμφρονως και ουχι αφρονως- δια τις οποιες και υμεις, χωρις τις σχετικες πιεσεις, τις απειλες και τους εκφοβισμους.. εις πολλας αποφασεις και εργα αντιβαινοντα η και διακρινομενα της Ιερας Ορθοδοξου Παραδοσεως δεν θα ενεργουσατε, συνεργουσατε.. η και συμμετειχατε.. εναντιως, η ακομη και επι ξυρου ακμης της Ορθοδοξου Πιστεως και Αληθειας διαβαινοντες και των κρημνων κειμενων ενθεν κακεισε.. δεδομενου και του οτι ΄΄ το Ορθοδοξειν αει εστι ακροβατειν΄΄ και αναγνωριζοντες και συμπονουντες και συμπασχοντες εις τον βαρυτατον σταυρον τον οποιον φερετε ως Οικουμενικος Πατριαρχης και δη εις την εσχατολογικην αυτην εποχην του μεσασμου του Η΄ αιωνος απο κτισεως κοσμου..

  Αλλα παρα ταυτα, παντοτε υικως και καθηκοντως και σεβαστικως μετα φοβου και τρομου Αγιου Κυριου Ιησου Χριστου του μονου Θεου, ως ελαχιστα μελη της μιας Αγιωτατης Ορθοδοξου Εκκλησιας.. με πολλη αγαπη και συμπαθεια αλλα και αληθεια και συνεση Χαριτι Θεου θελωμε να πιστευωμε.. γραφωμε τα κατωθι..

 Ως τεκνα προς πατερα.. ερωτωμεν..

  Α)Διατι εις την Συνοδον του Κολυμβαριου εγραψατε τας αιρεσεις.. εκκλησιας και εφ΄οσον ουτε εις την εννοιαν των Ορθοδοξων Εκκλησιων ισχυωμε να παραβαλωμε αυτας, αλλα ΚΥΡΙΩΣ οτι το Συμβολον της Πιστεως το οποιον ασφαλως συνιστα και την Δογματικην Επιτομην των Αγιων Επτα Οικουμενικων Συνοδων, ρητως και ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ αναφερεται εις ΜΙΑΝ Αγιαν Καθολικην και Αποστολικην Εκκλησιαν οτι δηλαδη εκτος αυτης αλλη Εκκλησια του Θεου, ουτε ειναι, ουτε ευρισκεται ουτε υπαρχει, με αποτελεσμα η διατυπωσις να συνιστα εφαλτηριο εξομοιωσης της Μιας Εκκλησιας με τις αιρεσεις και οι εμβαλωματικες διευκρινισεις να μην ισχυουν να επισκευασουν το Δογματικο και Θεολογικο αυτο.. συγχωρησατε με να τολμησω να ειπω.. ατοπημα!.. και το οποιο ηθελημενα η και αθελητα προσβαλλει ευθεως την Συνολο Ιερα μας Παραδοση!.. επιβαλατε δε και εις τους Αρχιερεις να υπογραψουν τα πρακτικα, ως συμφωνουντας εις παντα.
  Ακομη να ερωτησω, διατι αναρτησατε εις το περιβαλλον της αιθουσης της Συνοδου και περιξ αυτης, συμβολα μη συναδοντα τη ημετερα Ιερα Παραδοσει.. και διατι συστησατε την Συνοδον αυτην κλειστην και μετεχοντας αποκλειστικως και μονον τους προσκεκλημενους εις αυτην.. και τι ακριβως σηματοδοτει η παρουσια εις την Συνοδον αλλοδοξων και αιρετικων ενω απεκλεισθησαν απο αυτην Ορθοδοξοι Ιεραρχαι και Κληρικοι..





  Β) Γνωριζετε ασφαλως οτι ο Παπας, εις συνεντευξιν που εδωσε ανηγγειλε και εξεφρασε την προσδοκια επιγειου Μεσσια,

οι δηλωσεις του παπα..

 “Άνθρωποι, πολύ σύντομα θα έρθει ο “Υιός του Θεού”, που θα μας φέρει την ειρήνη. Εμείς τόσους αιώνες περιμέναμε αυτό το γεγονός και επιτέλους αυτό θα εκπληρωθεί. Αυτός θα φέρει την ειρήνη, την οποία εμείς τόσο περιμέναμε και περιμένουμε αλλά το τίμημα της ειρήνης είναι ότι οι άνθρωποι δε θα έχουν ελεύθερη βούληση. Αλλά για χάρη της ειρήνης στη Γη, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε την ελευθερία μας και να υποταχθούμε σε εκείνον που θα μας φέρει την ειρήνη.  

Εμείς τα έχουμε κάνει όλα και τα κάνουμε για να πραγματοποιηθεί η έλευση του “ειρηνοποιού” μας, και να αυτός ήδη έρχεται! Αυτός θα μας φέρει νέα πολιτική πραγματικότητα στην οποία όλοι εμείς πρέπει να υποταχθούμε. Δε θα υπάρχουν πια διαιρέσεις των ανθρώπων σε θρησκείες, αλλά όλοι θα προσκυνούν έναν “θεό”, γιατί οι θρησκευτικές διαιρέσεις έφερναν μόνο συγκρούσεις, αλλά τώρα όλοι θα είναι ενωμένοι και υποταγμένοι σε αυτόν. Εκείνοι, που δε θα δεχτούν την ενότητα και τη συμφωνία με τη νέα τάξη πραγμάτων, θα θεωρούνται τρομοκράτες, που καταστρέφουν την ειρήνη. 

Εμείς δοκιμάσαμε διάφορους δρόμους, αλλά να επιτέλους εμφανίστηκε εκείνος, που θα εκπληρώσει την αιώνια επιθυμία μας, εκείνος που θα φέρει την ειρήνη όλου του πλανήτη”.




 αλλοτε παλι εφιλει δημοσια τας χειρας εγνωσμενων σιωνιστων και αντιΧριστων, γνωριζετε ακομη οτι πολλας φορας μετερχεται την γνωστην σατανικην χειρονομιαν την συμβολιζουσα τα κερατα του σατανα.. και επομενως ο ανθρωπος αυτος η και ο θεσμος αυτος -και διοτι ο Αγιος Κυριος και Θεος και Σωτηρ ημων Ιησους Χριστος, λεγει οτι απο τον καρπον θα γνωρισωμε το δενδρο..- ως εκδηλως και προδηλως και πασιδηλως και αναιδως και μετα θρασους αμετανοητος, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε κατα διανοιαν να συνταχθει με οτιδηποτε Ορθοδοξο η και να υποταχθει εις την Ιερα Παραδοση της Ορθοδοξου Πιστεως και Αληθειας και ιδιαιτερως διοτι με τα ενεργηματα του αυτα βλασφημει ευθεως εναντιον του Αγιου Πνευματος του Θεου του Αγιου του Ζωντος και το οποιο αυτο ασφαλεστατα γνωριζετε οτι ειναι η μονη ασυγχωρητος αμαρτια απεργαζομενη βεβαιαν την κολασιν, τον ολεθρον και τον αφανισμον του ανθρωπου και δη του αμετανοητως μετεχοντος εις αυτην.









  Αυτο πλεον ως γεγονος μας οδηγει εκοντες ακοντες να λογιζωμεθα το απ΄ευκταιον.. οτι δηλαδη εν πληρη γνωσει και επιγνωσει η και συνειδησει.. ανεχεσθε των τοιουτων απαντων..η και οτι τη σιωπηρα ημων ανοχη εμμεσως πλην σαφως φαινεσθε συγκατατιθεμενος των τοιουτων..

  Γ) Εκεινη η περιβοητος προσευχητικη ΄΄ολονυκτια΄΄ που εγινε προσφατα στην Ιταλια με ''a la cart'' προσκεκλημενους απο ολο τον κοσμο αλλοδοξους, απιστους και διαφορους αιρετικους εις τι ακριβως αποσκοπουσε..και αφου ασφαλως αι Αγιαι Αποστολικαι Διαταγαι και οι Κανονες  καθως και αι Επτα Οικουμενικαι Συνοδοι ρητα απαγορευουν την συμπροσευχη με αιρετικους και δη με βαρυτατα επιτιμια.





  Δ) Πληροφορουμεθα, οτι πλειστοι οσοι Αρχιερεις εις το εξωτερικο και συλλειτουργουν-συγκοινωνουν και συμπροσευχονται μετα των αλλοδοξων συμπαρασυροντες και την ποιμνην.. ενω η Ιερα μας Παραδοσις καθως προεγγραψαμε ειναι απολυτως σαφης και αυστηρη εις τοιαυτας εκτροπας..

Εκκλησία και Simulacrum 2: τι περιμένει όσους υποταχτούν στο Φανάρι фото 1




  Ε)Διατι ανεχθηκατε εστω και υπονοια σπιλωσης της φημης αυτου του ταπεινου και  ευρυμαθεστατου ακραιφνως Ορθοδοξου και Αγιου ανδρος Αρχιεπισκοπου Αμερικης Δημητριου σχετικα με το σκανδαλο της κακοδιαχειρησεως των δωρεων δια την επανεγερσιν του Ιερου Ναου του Αγιου Νικολαου ενω συμπας ο κοσμος γνωριζει το τι εχει συμβει ακριβως και το ποιοι και πως ευθυνονται εις το ζητημα αυτο και ποιοι μαλιστα εξ' αυτων εμμενουσιν αδιαλωβητοι εις τους κολπους της Ιερας Αρχιεπισκοπης της Αμερικης.

σ.σ. εις το σχετικο αρθρο της ιστοσελιδος που ακολουθει αναφερονται λεπτομερεστατα στοιχεια σχετικα με την υποθεση αυτη.
16 Μαρ 2020 — ... Αγίου Νικολάου αποσπώντας(σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του)νέες μεγάλες δωρεές. Στην προσπάθεια του να στηριχθεί στην παλαιά ...
και διατι ανεχθηκατε το τοιουτον αρχιτεκτονημα του νεου Ιερου Ναου το οποιον ειναι ξενον της Ιερας μας Παραδοσεως.. και εις το οποιον προσφατως καθως πληροφορηθηκαμε διοργανωθηκε συναξις με τιτλον ''βραδυα πουρου''!..




  ΣΤ)Διατι ανεχεσθε εις τους κολπους της Εκκλησιας Ιερωμενους οι οποιοι αναγνωριζουν ως γονεις δημοσιως δεδηλωμενους σοδομιτας.. την ιδια ωρα που δικαιως θετετε σε αργια και παυση Μεγαλον Πατριαρχικον Αρχιμανδριτη του οποιου η χειρ.. επεξεταθει κλοπικως εις υλικον τι στοιχειον.. μηπως τα αμαρτηματα που αφορουν εις τα αψυχα ειναι ελαφρυτερα εκεινων που αφορουν εις τα εμψυχα; 

  Αυτα τα παιδακια που βαπτισθηκαν εις το Ονομα του κτισαντος τον Ουρανον και την γην και παντα τα εν αυτοις λιαν καλως.. και ποιησαντα τον ανθρωπον, αρσεν και θηλυ και ενετειλαντα εις αυτους το αυξανεσθε και πληθυνεσθε και την συστασιν των Ορθοδοξων οικογενειων.. τι θα βλεπουν.. τι θα ακουνε.. και τι θα ζουνε, μεσα σε αυτο το σπιτι.. σε ποια οικογενεια στο Ονομα του Μεγαλοδυναμου Θεου (''φριξον ηλιε, στεναξον η γη'') και σε τι ακριβως συνεργησαμε ηθελημενα η και αθελητα.. και αληθεια.. ποια θα ειναι η αξιομισθια μας δι αυτο..
  Αντι να στηλιτευσουμε ως Εκκλησια, αυτου του ειδους τις ''αναδοχες΄΄.. ''ανοχες'' μαλλον ειπειν..  και ''οικογενειες'' και  να απεχωμε εντελως απο πασης σχετικης τελετουργιας, μηπως και στο ζητημα αυτο.. εκοντες ακοντες, βλασφημησαμε παντες οι μετεχοντες και ανεχομενοι, εναντιον του Αγιου Πνευματος;





  Ζ) Δια το εργον της Αγιοκαταταξεως των νεων Αγιων της Ορθοδοξου Πιστεως να καταθεσω ταπεινα, οτι με βαση την Ιερα Παραδοση της Εκκλησιας μας.. εις τις περιπτωσεις εκεινες οπου βεβαιωμενα ο υποψηφιος εις Αγιοκαταταξιν εχει διδαξει η και συγγραψει ασυμφωνως μετα της Ορθοδοξου Πιστεως .. εις μηδεμιαν περιπτωσιν αρμοζει να γινεται η Αγιοκαταταξις αυτου.. ακομη και αν εχει επιτελεσει θαυματα εν τω βιω.. αλλως ειναι ως να επαινουμε η και να αποδεχομεθα ετεροδιδασκαλιες εις την Εκκλησιαν..και ισως -φευ- να φθασωμεν εις το σημειον να επιλεγωμεν ποιον Αγιον και ποιαν Εικονα θα προσκυνησωμεν και ποιαν οχι.

  Προς τουτοις ηθελα επι τη ευκαιρια να ερωτησω δια την Αγιοκαταταξιν του Αγιου Πατριαρχου Ανθιμου Γ' 1822-1824 ο οποιος υπηρξεν Ομολογητης αλλα και αμεμπτου βιου ακραιφνως Ορθοδοξος Πατριαρχης.. οθεν υικως παρακαλω υμας ως ελαχιστο μελος της Εκκλησιας οπως φερετε τον φακελλον αυτου εις επικαιροτητα.. και εξετασιν.. υπερ της Αγιοκαταταξεως αυτου.




 Η) Με τους Εσφιγμενιτας επι Μεθοδιου, οσον αφορα τις αντιληψεις και τις μεθοδους τους, δεν συμφωνω.. μαλιστα προσφατως ο Ηγουμενος της Ιερας Μονης αρνηθηκε και αυτην ακομη την Αγιοτητα του Οσιου Γεροντος Παισιου.. αλλα ομως.. και συγχωρησατε μου, πολυ περισσοτερο δεν συμφωνω με το να στελνωμε την Αστυνομια εναντιον τους, να τους δερωμεν και να τους αποκλειωμεν εις μαρασμον και εξουθενωσιν.. ακομη δεν συμφωνω με την Αστυνομοκρατιαν και την Αστυνομευσιν εις το Αγιον Ορος καθως επισης και με τον διορισμο του νυν Διοικητου και δια τον οποιον πληροφορουμεθα οτι υπηρξεν πρωην αρχηγος της Ε.Υ.Π... καθως αντιλαμβανεσθε, ολα αυτα προσβαλλουν και εξουθενουν βαναυσα το Μοναδικο Πολιτευμα.. βεβαιως και ασφαλως ο τοπος πρεπει να φυλασσεται απο εν γενει ασεβεις και επιβουλους.. αλλα σε καμμια περιπτωση με τον τροπο αυτο.. αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν θεματα και μαλιστα σοβαρα εις οτι αφορα το ρωσικο στοιχειο και τις επιρροες του στη βαση του σλαυικου διεθνισμου (γνωριζουμε καλως οτι εποφθαλμιουν οι ρωσοι, Ιεροσολυμα, Αγιον Ορος και Πατριαρχειον), αυτο ομως δεν σημαινει οτι εξ΄αιτιας αυτων θα καθημαξουμε τον Ορθοδοξο Ελληνικο Μοναχισμο.. Ειναι γεγονος οτι εχουν ''φυτευσει'' πολλες ''πρεσβειες'' εις διαφορους τοπους και ασκουν επιρροας, αλλα η λυσις θα δοθει με αλλον τροπον, οχι με αυτον και παντως ολη αυτη η πραγματικοτης και αληθεια, συγχωρησατε μου να πω, οτι δεν συγχωρει την αναγνωριση των πρωην σχισματικων στην Ουκρανια.. Ο Αγιος Ανθιμος ο Γ΄ ο Μεγας, καθως τον αποκαλει ο μακαριστος Γεωργιος Λαμπακης, και του οποιου υικως εξαιτουμαι την Αγιοκαταταξιν, ουδεποτε υπεστειλε την Σημαια της Ορθοδοξου Πιστεως και Παραδοσεως, εναντι μηδεμιας εναντιας απαιτησεως κοσμικης αρχης και εξουσιας, τουτο δε εγενετο εις αυτον εις φυλακην, βασανιστηρια και εξοριαν.. ευχομαι εκ μεσης καρδιας ει και ολιγον ινα συνισταθωμεν αυτω!


  Θ) Ηδη το σφραγισμα εχει αρχισει, καθως ενδεχομενως γνωριζετε..η μεθοδος λεγεται ισοτοπικη σημανσις και διενεργειται στη διαδικασια της εκδοσης της νεας ηλεκτρονικης ταυτοτητος.. οπου κατα την φωτογραφιση του προσωπου, εκπεμπεται και μια ακτινα λειζερ στο μετωπο η οποια χαρασσει αορατως μεν αλλα ορατως δια τα scanners.. στο συστημα του γραμμωτου κωδικα του χξς.. 666 τον αριθμο της ταυτοτητος, ως μοναδικο αριθμο ταυτοποιησης εις την κοσμικην (απο οτι φαινεται με βαση τα σημεια των καιρων και εις την Εκκλησιαστικην) αρχην.. δηλαδη συντελειται ηδη πλεον η καταλογοποιηση και αριθμοποιηση του ανθρωπου εις το επαρατο αντιΧριστο συστημα καθως και οι Αγιοι μας παλαιοι και νεοι, εχουν πληροφορησει σχετικως.. και το οποιον αναφερεται εις τον υπερυπολογιστη των Βρυξελλων (την τεχνητη νοημοσυνη και τα συγχρονα πληροφοριακα συστηματα) και του οποιου τα αρχικα γραμματα παραδοξως ειναι B.E.A.S.T. (BEAST: ΘΗΡΙΟΝ,  ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ κεφ.ιγ στ.17-18)..παρα ταυτα ελαχιστοι ποιμενες, απετρεψαν την ποιμνην απο την βεβαιαν αυτην ασφαλεστατην και ανεπανορθωτον εις τελος σφαγην και ολεθρον..




σ.σ. διαδικτυακες πληροφοριες δια την ισοτοπικην σημανσιν:

  Τι μελετατε ενδεχομενως, δι απαντα τα ανωτερω.. θα επιληφθειτε;
  
 Συγχωρησατε μου να λογιζομαι.. οτι δια τον καιρο αυτο, ισως συμφερει πρωτιστως δια τον Χριστιανο, η Ομολογια η και το Μαρτυριο ακομη Χαριτι και Δυναμει Θεου Αγιου και δια την ημερα της απολογιας μας προς τον Αγωνοθετη Θεο και τον επεκεινα βιο, ο οποιος θα ειναι ο μονος αιωνιος και αληθης..
 
Αναμενωμεν ασμενως την υμετεραν ανταποκρισιν οτι οι καιροι ου μενετοι..

  Ας συλλογισθουμε ισως, ολο το πληρωμα της Εκκλησιας, εις ποιον εχωμεν την απολογιαν ημων εν τη φοβερα και φρικωδεστατη ημερα της Κρισεως.. 

  Γνωριζετε με τι πνευμα, πως και διατι σας τα γραφω ολα αυτα..

  Επιλεγων, ευχομαι διαπρυσιως την Σωτηριαν και τον Αγιασμον του συμπαντος κοσμου, αλλα καθως καλλιον εμου γνωριζετε, ανενδεκτον εστι το τοιουτον ατερ Ορθοδοξου Πιστεως, Αληθειας και βιου.. πονου, κοπου, προσφορας και θυσιας.. οι δε καιροι ου μενετοι και η ωρα του θανατου αδηλος, ευκταιον δε οπως αυτη συνισταθη εις την Αναστασιν, την αιωνιον Ζωην, την Σωτηριαν και τον Αγιασμον του συμπαντος κοσμου.. Αμην γενοιτο!

                                                        
     ΚΑΙ ΤΩ ΜΟΝΩ ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ 
                                                     ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ                                                                                            
                                                                 ΑΜΗΝ!!!






ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..