ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΤΗΡ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.. ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ





Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ.. ΟΓΔΟΙΤΗΣ ΑΓΙΟΣ
ΟΣΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ..

το απολυτικιον του οσιου εις ηχον Α' (του Αθω φωστηρα..) 

ΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ
ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΟΝ ΚΑΙ ΕΥΣΧΗΜΟΝΑ
ΙΕΡΟΘΕΟΝ ΤΙΜΗΣΩΜΕΝ ΠΙΣΤΟΙ ΩΣ ΕΜΠΛΕΟΝ ΟΣΜΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΥΩΔΙΑΣ ΑΝΑΔΙΔΕΙ ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΣ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΟΣ
ΔΟΞΑ ΤΩ ΣΕ ΔΟΞΑΣΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΩ ΔΟΞΑ ΤΩ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝΤΙ
ΔΟΞΑ ΤΩ ΣΕ ΚΟΣΜΗΣΑΝΤΙ ΠΛΗΘΥΝ ΧΑΡΙΤΩΝ ΟΣΙΕ

Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24


 


ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΕΣΤΩΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2023 ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΖΕΡΒΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΑΣ ΠΑΡΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (κατά κόσμον Ιωάννης Νικολάκης τού Μάρκου.. καργιοπούλης)

απο την ''Χριστιανικη Σπιθα''

Εκοιμήθη εν Κυρίω την Κυριακή 23-7-2023 ο Οσιώτατος Γέροντας Ιερόθεος Νικολάκης σε ηλικία 96 ετών. Ο μακαριστός Ιερομόναχος γεννήθηκε στο γραφικό και ιστορικό χωριό Κωμιακή (Κορωνιδα) της ορεινής Νάξου το 1927 και κατά την βάπτισή του έλαβε το όνομα Ιωάννης.

Ανατράφηκε εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου μέσα στην υπερπολύτεκνη και ευσεβή οικογένειά του μέχρι το 1947 όταν ανταποκρινόμενος σε νεανική κλήση του προσήλθε σε ηλικία 20 ετών στην Ι.Μ. Λογγοβάρδας, την εποχή που ηγουμένευε ο διακεκριμένος και αοίδιμος Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος. Από την πρώτη στιγμή ο νεαρός Δόκιμος άρχισε να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και ζήλο στα πιο δύσκολα και κοπιαστικά διακονήματα, παράλληλα με το ιδιαίτερο χάρισμα Αγιογραφίας που σύντομα ανέδειξε κοντά σε παλαιότερους Αγιογράφους Πατέρες της Μονής και με απόλυτη πάντοτε υπακοή στον φωτισμένο Γέροντά του. Το 1953 εκάρη ρασοφόρος Μοναχός λαβών το όνομα Αμβρόσιος και το 1958 χειροτονήθηκε Διάκονος από τον μακαριστό Μητροπολίτη Παροναξίας κυρό Αμβρόσιο τον Α΄. Το 1959 εκάρη Μεγαλόσχημος λαβών το όνομα Ιερόθεος, ενώ το 1961 χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Παροναξίας κυρό Επιφάνιο. Το 1983 εξελέγη Ηγούμενος της Ι. Μονής Λογγοβάρδας εις διαδοχήν του Γέροντος Δαμιανού, αλλά μετά από μία 7ετία παραιτήθηκε της Ηγουμενίας, επιθυμώντας τον ησυχαστικότερο βίο, μακριά από την μέριμνα της διοικήσεως. Για τον σκοπό αυτό αποσυρόταν τακτικά σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σημεία, κυρίως της Νάξου, για να αποφεύγει την συναναστροφή του με τον κόσμο, διότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων τον αναζητούσε για να εξομολογηθεί και να του ζητήσει τις πολύτιμες συμβουλές του για θέματα που τον απασχολούσαν. Εκοιμήθη την Κυριακή 23 Ιουλίου το πρωί κατά την ημέρα που τελείται η δεύτερη πανήγυρις  της Ι. Μονής Λογγοβάρδας, που εορτάζει κατ’ έτος την θαυμαστή διάσωση των 125 νέων του νησιού το 1944 (ως πράξη αντιποίνων των Γερμανών κατακτητών) με την μεσολάβηση του Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου και σωστική παρέμβαση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η Εξόδιος Ακολουθία ετελέσθη την Τρίτη 25 Ιουλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου και συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου με τη συμμετοχή του Ηγουμένου και των αδελφών της Ι. Μονής Λογγοβάρδας και όλου σχεδόν του κλήρου της νήσου Πάρου αλλά και ορισμένων κληρικών από άλλες περιοχές. Περί της εναρέτου προσωπικότητας και ηγιασμένης μορφής του αοιδίμου Γέροντος, ομίλησε με πολλή συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας. Ετάφη στο Κοιμητήριο του Αγίου Σαμψών της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας, στον τάφο του μακαριστού αδελφού και Ηγουμένου της Μονής, διαδόχου του και κατά σάρκα ανιψιού του, π. Επιφανίου Χατζοπούλου (+2001), του οποίου η εκταφή πραγματοποιήθηκε την παραμονή.

τελος αρθρου



   
ετερο αρθρο αναδημοσιευσις

Ενας απο τους Μεγάλους σύγχρονους ασκητές  πατέρες της Εκκλησίας μας  έφυγε και μας άφησε φτωχότερους! Ο  Γέρων Ιερόθεος (Ιωάννης Νικολάκης κατά κόσμο) ο Σπηλαιώτης. Ηγούμενος στην Λογγοβάρδα μετά τον π.Φιλόθεο Ζερβάκο, παραιτήθηκε για να ασκητέψει στο Μύρισι ( όρος ) της Νάξου σε μια σπηλιά ( στους τοίχους της σπηλιάς ήταν κολλημένα κεράκια που του φώτιζαν τα βράδια μαζί με το φως της σελήνης ) κοντά σε ένα ρυάκι απο όπου έπαιρνε νερό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια … Πλήρης χαρισμάτων , ασκητής και  μέγας νηστευτής έκανε ξηροφαγία με παξιμάδια, ελιές και φρούτα  και  έτρωγε λίγο  λάδι μόνο τη Κυριακή ,  είχε ενορατικό προορατικό και  διορατικό χάρισμα . Ασθενής με καρκίνο του πνεύμονα απο το 1987 (διαγνωσμένος με βιοψία !!!!!!)χωρίς καμμία θεραπεία παρά μόνο την βαριά άσκηση και τη Θεία Χάρη .
Σε μια επίσκεψη μου στην όμορφη Νάξο ο Σεβασμιώτατος Άγιος Παροναξίας Καλλίνικος ( τον ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά ) με προέτρεψε να γνωρίσω τον Γέροντα .
Στην ερώτησή μου που θα τον βρώ μου απήντησε, ρωτήστε καθώς θα επιστρέφετε στην Ιερά μονή Φανερωμένης . Περνώντας απο την Ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης  μετά το χωριό Γαλήνη , μπήκα στην ιερά μονή ….βρισκόταν τότε εκεί ένας αγιογράφος που επιδιόρθωνε κάποιες αγιογραφίες …. τον ρωτάω “που μπορώ να βρώ τον π.Ιερόθεο το Σπηλαιώτη ;;;”   Στρέφεται εκείνος προς εμένα και μου λέει αφοπλιστικά .” Ειστε ο π.Ιωάννης ο γιατρός; “
“Ναι  του απαντώ πως το γνωρίζετε ; !!!!!”
Και  συνεχίζει προς μεγαλύτερη έκπληξή μου λέγοντας ” χθες κατέβηκε ο Γέροντας Ιερόθεος απο το ασκητήριο του  να λειτουργηθεί και να κοινωνήσει, φεύγοντας μου λέει . Αύριο θα έλθουν το μεσημέρι μια παρέα 4 ατόμων . Ο ένας είναι ο π.Ιωάννης ο γιατρός , θα με αναζητήσει . Πες του σε παρακαλώ τον περιμένω με χαρά, να ανεβεί πάνω στο βουνό και θα τον βρώ .
Την επόμενη ημέρα ξεκινήσανε με το αυτοκίνητο την ανάβαση στο πουθενά …. είχε βγει όταν φτάσαμε και μας περίμενε !!!!!! Ηταν 10 η ώρα το πρωί … μας φιλοξένησε στη σπηλιά του και μείναμε μέχρι τις 6μμ δεν με άφηνε να φύγω …!!!
Απο τότε άρχισε μια πνευματική φιλία και επικοινωνία μέχρι την μετάβαση του στην πρωτεύουσα για λόγους βαθέως γήρατος στο σπίτι μιας πνευματικής του θυγατέρας στους Αγίους Αναργύρους.
Τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του και την αγάπη  του. Τον ευχαριστώ για την πνευματική του καθοδήγηση σε κομβικά σημεία της Ιατρικής μου και Ιερατικής διακονίας και τον Παρακαλω να δέεται για τις ψυχές μας στο υπερουράνιο θυσιαστήριο όπου θα εχει εισέλθει μετά των Αγγέλων και των Αγίων.
Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του στη Πατρίδα μας που τόσο αγαπούσε.
ΥΓ. Το θέρος του  2013 που τον είχα επισκεφθεί μου λέει χαριτολογώντας με το χιούμορ που έχουν οι Άγιοι άνθρωποι ” ξέρεις  π.Ιωάννη μου, ένας γεροντας ( …. μάλλον ο εαυτός του μιας κ όταν αναφερόταν στον εαυτό του μίλαγε σε 3ο πρόσωπο ) μου είπε θα ζησω αλλα 10 χρόνια , σκεψου τι αμαρτωλός που είμαι , … θα βαρεθώ για τα καλά το απο δω για να μη θέλω να ξαναγυρίσω ….
Κοιμήθηκε πρόσφατα, το  θέρος του 2023 …10 χρόνια ακριβώς μετά την ενόρασή Του  !!!!
Πατήρ Ιωάννης  Κουκάκης 

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ.. 

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΥΤΗ.. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ.. ΑΔΕΛΦΟΥΣ..

Ο ΟΣΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΚΑΛΛΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΟΞΑ.. ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ.. ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕ.. ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ.. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ.. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ..

  ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΡΙΣΙ.. ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.. ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ;.. ΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.. ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΟΝ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΕΣ ΔΟΞΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΤΟΥ.. ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ.. ΝΑΙ Η ΟΧΙ..   ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ.. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΕΦΥΓΑ.. "ΠΕΤΩΝΤΑΣ".. ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.. ΣΕ ΑΠΟΣΠΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΡΥΝΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕ.. ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.. ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ.. ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΕΥΘΕΩΣ.. ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ.. ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. 

 ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.. ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.. ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΤΙΡΙΑ.. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ.. ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.. 

 ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΑΞΙΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΟΡΡΕ.. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ.. Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.. 

 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΩΝΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ..  ΤΟΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ.. ΩΣ ΙΣΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΝ ΑΝΑΓΚΑΙΣ ΑΔΕΛΦΩΝ..  ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.. ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.. ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ.. ΑΓΙΟ.. ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ..

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΙΩΝΑ.. ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΧΟΥΜΙΟΥ.. ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΣΙΩΠΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.. ΕΙΠΕ.. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ.. ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΙΕΡΟΘΕΟΣ.. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.. ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΕΝΑΣ ΙΣΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ..  ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.. ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΧΟΥΜΙΟΥ.. ΕΝΝΕΝΗΚΟΝΤΟΥΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΑ.. ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΝΕΑΝΙΚΟ.. ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ.. ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ.. Ο ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.. ΗΤΑΝ Η ΖΩΣΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.. Η ΖΩΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΑΛΑΙΑ..  ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΑΣ.. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.. 

 ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΕΙΝΟΤΑΤΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.. ΚΑΙ ΔΙΗΛΘΕΝ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.. ΙΣΑΞΙΟΣ Η, ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ.. 

 ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ.. 

 ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΕ ΓΛΥΚΥΤΑΤΑ.. ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΑ.. ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΝΗΣΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ.. ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΕΛΕΓΕ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.. ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.. 

 Ο ΜΙΣΟΚΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΝ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ "ΧΟΥΝΕΡΙΑ" ΕΙΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.. ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. 

 ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΙΑ ΝΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ.  ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ.. (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ) ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ..

  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΒΗΜΑ.. ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΝΑΞΙΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΑΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΒΙΩ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝ ΑΥΤΟΥ ΒΙΟΝ.. 

 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΑΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ..

 ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.. ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΜΗΝ.. ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩΜΕ.. ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΑΜΗΝ..

 επιλογικως.. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΒΒΑΣ ΙΣΣΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ.. (ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ).. ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.. Ο ΠΑΤΗΡ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ.. ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ.. ΤΡΟΠΟ.. ΑΜΗΝ..

Υ.Σ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ) ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡ. ΤΑΧ. omologiayper@gmail.com.. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΔΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ Γ΄ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΟΡΡΕ





Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. ΄Έφυγε για τον ουρανό ο Σεβάσμιος Γέροντας Ιερόθεος Νικολάκης από Κωμιακή Νάξου - Άγιε Γέροντα καλό ταξίδι!! Στον ...
Κορωνίδα Νάξου · ΚΟΡΩΝΙΔΑ · Πριν από 1 μήνα


Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, ο προηγούμενος της Ι.Μονής Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας Αρχιμ. Ιερόθεος (κατά κόσμον Ιωάννης) Νικολάκης τού Μάρκου ...
Naxos Press · ΚΟΡΩΝΙΔΑ · Πριν από 1 μήνα


Ταφή Γέροντα Ιεροθέου (Νικολάκη) Ιερομονάχου του Ναξίου. 9.8K views · 1 month ago ... ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ π ΚΑΒΑΡΝΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ.
YouTube · dapril24 · Πριν από 1 μήνα
Ο Πατέρας Ιερόθεος Νικολάκης εκοιμήθη! Ο Άγιος των Αθηνών. Ο πατήρ Βλέπων. 3 views · 5 minutes ago ...more ...
YouTube · Βαλάντης Μπέσιος · Πριν από 1 μήνα










Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα εικόνων

Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24

Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24
Cyclades24.gr
Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24

Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24

Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24
Cyclades24.gr
Πάρος: Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας | Cyclades24

Κοίμησις πολιού Ιερομονάχου και Προηγούμενου της Ι. Μονής Λογγοβάρδας, Γέροντος Ιεροθέου - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ

Κοίμησις πολιού Ιερομονάχου και Προηγούμενου της Ι. Μονής Λογγοβάρδας,  Γέροντος Ιεροθέου - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ
χριστιανικη σπιθα
Κοίμησις πολιού Ιερομονάχου και Προηγούμενου της Ι. Μονής Λογγοβάρδας, Γέροντος Ιεροθέου - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ


Παροναξία: Εκοιμήθη ο Γέροντας Ιερόθεος Νικολάκης (video) - Naxos Press

Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ι.Μ. Λογγοβάρδας Γέροντας Ιερόθεος - Ορθοδοξία News Agency

Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ι.Μ. Λογγοβάρδας Γέροντας Ιερόθεος - Ορθοδοξία  News Agency
Orthodoxia News Agency
Εκοιμήθη ο Προηγούμενος της Ι.Μ. Λογγοβάρδας Γέροντας Ιερόθεος - Ορθοδοξία News Agency





ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια ολα απο την μηχανη YAHOO με βασικη αναζητηση omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..