ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ALLERT.. INTERNATIONAL PROVOCATION ΒΥ ΤΗΕ UNREPENTED TOURANOMONGOL TRIBE.. THE FINAL COUNT DOWN



Please translate and read the following article, in order to understand.. the ''understanding'' and ''sensitivity'' of our neighbors.. spread out this article global wise.. for all the people to know the difference between humanity and brutal cannibalism..


ΥΠΕΞ για πάρτι σε ορθόδοξο ναό της Σμύρνης: Συνιστά προσολή και βεβήλωση ιστορικού μνημείου

H διοργάνωση πάρτι συνιστά προσβολή και βεβήλωση ενός ιστορικού μνημείου που στο παρελθόν υπήρξε χώρος θρησκευτικής λατρείας, αναφέρει η ανακοίνωση

Αυστηρή ανακοίνωση για το πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής, που διεξήχθη μέσα στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη στην Τουρκία, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι «η διοργάνωση πάρτι συνιστά προσβολή και βεβήλωση ενός ιστορικού μνημείου που στο παρελθόν υπήρξε χώρος θρησκευτικής λατρείας».
Και προσθέτει: «Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα ώστε να αποδίδεται ο απαιτούμενος σεβασμός στην πολιτιστική, ιστορική και θρησκευτική κληρονομιά όλων των θρησκειών στην επικράτειά της».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη διοργάνωση πάρτι με ηλεκτρονική μουσική εντός του ιστορικού ελληνορθόδοξου Ιερού Ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη, ο οποίος χρησιμοποιείται από τις τουρκικές Αρχές ως χώρος φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η διοργάνωση πάρτι συνιστά προσβολή και βεβήλωση ενός ιστορικού μνημείου που στο παρελθόν υπήρξε χώρος θρησκευτικής λατρείας.
Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα ώστε να αποδίδεται ο απαιτούμενος σεβασμός στην πολιτιστική, ιστορική και θρησκευτική κληρονομιά όλων των θρησκειών στην επικράτειά της».
Υπενθυμίζεται ότι το πάρτι, που έγινε χθες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα της Σμύρνης.

τελος αρθρου..



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΤΟΥ 2022 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠ' ΑΥΤΩΝ..

..ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.. ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ μωαμεθ.. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ..

ΟΜΩΣ.. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ.. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.. ΕΩΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.. ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΜΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΤΙΣΕΩΣ.. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΘΑ  ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.. ΕΩΣ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΕΩΝ.. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΣΩΝΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΜΝΟ.. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ.. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΞΙΟΙ.. ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.. ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.. ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΕΣ.. ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΠΛΟΥΝ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΡΑΚΗ ΑΣΕΒΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΖΩΝΤΟΣ.. ΑΛΛΩΣ.. ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ.. ΑΡΑΝ ΜΑΘΑ.. 

ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΑΥΤΗ ΦΙΕΣΤΑ.. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ.. ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΩΤΑΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ..

ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ μωαμεθ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ..

ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΩΣ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΕΩΝ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ..

ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.. ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΑΣΕΒΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.. ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ.. ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..

ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.. ΜΟΝΟΝ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΕΘΑ ΔΙΑΠΡΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.. ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ..

ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΘΑ  ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ..

σ.σ. επισης στο σημειο αυτο ευχαριστουμε ολους εκεινους οι οποιοι κατορθωσαν ωστε ακομη και απο ενα ιαπωνικο η και κινεζικο κειμενο, πολλω δε μαλλον τουρκικο.. να παρεχεται αξιοπρεπης ελληνικη μεταφραση.. ωστε τουλαχιστον να καταλαβαινουμε τι θελουν να πουν και τι εννοουν.. ευχομαστε δε.. ωστε αντιστοιχως.. μεσω αυτων των συγχρονων stg (three stooges) μεταφρασεων (η gpt παραφρασεων).. να καταλαβαινουν και εκεινοι τι θελουμε να τους πουμε εμεις.. οταν ανοιγουν επι παραδειγματι απο κινα η και απο τουρκια η ρωσια κλπ, την εφαρμογη, ωστε να μελετουν στην γλωσσα που καταλαβαινουν τα κειμενα μας.. και γιατι δεν χρειαζεται μονον αυτο.. αλλα για να καταλαβαινουν την γλωσσα μας.. θα πρεπει πριν απο ολα.. να την δεχονται ως.. αληθινη.. θεωρω οτι αυτο το τελευταιο.. το stg και ο ελενος.. αδυνατουν να το επιτυχουν.. και ο νοων.. νοητω..


Όλη η τρισδιάστατη "κιτς φιέστα" που έστησε ο Ερντογάν για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης [βίντεο]

Tρισδιάστατη κακόγουστη παράσταση πάνω από την Αγία Σοφία για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης έστησε χθες ο Ερντογάν.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αγια Σοφια

Σε φάση διαρκούς έντασης με την Τουρκία, λόγω των δηλώσεων Ερντογάν που "θύμωσε" όπως όλα δείχνουν με την υποδοχή Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, επετειακές εκδηλώσεις εθνικιστικού τύπου- και για εσωτερική κατανάλωση- όπως η επέτειος της Αλωσης της Πόλης, ενισχύουν το κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα.

Χθες βράδυ, έστησαν τρισδιάστατη παράσταση πάνω από την Αγία Σοφία για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μια εκδήλωση που ήταν αποθέωση του κιτς και της κακογουστιάς.

"Η Αγία Σοφία είναι η καρδιά του κόσμου και πάντα θα ακούγεται η φωνή του Ιμάμη", λένε οι Τούρκοι.

Στο τρισδιάστατο βίντεο ακούγεται η αναφορά στον Πορθητή.

"Προχώρησε προς την Κωνσταντινούπολη δίχως να φοβάται, με την καρδιά του να φλέγεται για την κατάκτηση. Μαζί με τον ιερό στρατό του ή θα έπεφτε νεκρός, ή θα γινόταν ο Πορθητής, αναφέρεται στο βίντεο που παίχτηκε. Ύψωσε τη σημαία ακριβώς στη μέση της Πόλης και εξακολουθεί να κυματίζει εδώ και αιώνες. Ήχησε και τον ήχο του μουεζίνη στην Αγία Σοφία. Με την μαγεία σου, με την υπερηφάνεια σου, με το νάζι σου (σσ μουσικό όργανο), με τον Κεράτιο σου και τον Μαρμαρά σου, με τον Βόσπορο, με τον στόχο σου την Αγία Σοφία, η οποία είναι η καρδιά του κόσμου και εδώ δεν θα σιωπήσει ποτέ το κάλεσμα του ιμάμη για προσευχή. Η Κωνσταντινούπολη θα υμνείται για πάντα με το όνομα του Πορθητή."

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως "το γεγονός ότι όσοι δήθεν λυπήθηκαν για την Αγία Σοφία δεν αντιτάχθηκαν στην κατεδάφιση των τζαμιών στην Ελλάδα που χρονολογούνται από το 1500, καθένα από τα οποία αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά, και μετατράπηκαν σε κινηματογράφους, εκθεσιακούς χώρους, σε καταλύματα και αποθήκες, είναι πολύ σοβαρό για να εξηγηθεί ακόμη και με υποκρισία. Η ελληνική διοίκηση, που δεν δίνει ούτε χώρο ταφής στους μουσουλμάνους όταν πεθάνουν, προσπαθεί να εξαπατήσει τους δικούς της ανθρώπους με ωμές ψευδαισθήσεις και να καλύψει τις αδιέξοδες πραγματικότητες της. Ο ήλιος δεν σκεπάζεται με λάσπη".

"Ρόδος, Χίος, Σάμος και Λέσβος πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν"

Σε νέες προκλητικές αναφορές σχετικά με το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά προχωρά στο μεταξύ ο Τύπος της Τουρκίας, ακολουθώντας την κυβερνητική προπαγάνδα, επιμένοντας στο ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησής τους. Αυτή τη φορά το πήγαν ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι οι ΗΠΑ βοηθούν την Ελλάδα και πολιορκούν την Τουρκία.

Φιλοκυβερνητική εφημερίδα δημοσίευσε δορυφορική φωτογραφία από μια στρατιωτική άσκηση στη Λέσβο και έλεγε ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του νησιού, γιατί είναι στρατιωτικοποιημένο.

Παράλληλα, στο CNN TURK αναφέρεται ότι "η Ρόδος, η Χίος, η Σάμος και η Λέσβος πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν".

Στην Σύνοδο Κορυφής μεταφέρει ο Μητσοτάκης τις απειλές Ερντογάν

Τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και την εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα πρόκειται να θέσει ο πρωθυπουργός στην Σύνοδο Κορυφής των 27, οι εργασίες της οποία αρχίζουν το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

Στο Μαξίμου ξεκαθαρίζουν πως η χώρα μας δεν πρόκειται να ακολουθήσει την Άγκυρα σε μια αντιπαράθεση εμπρηστικών δηλώσεων και τονίζουν πως σε κάθε ευκαιρία θα διεθνοποιούν τις παράνομες ενέργειες της γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για μια τακτική η οποία προκαλεί εκνευρισμό στην Τουρκία, γεγονός που αποδεικνύεται μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και τις έντονες αντιδράσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν από τον Τούρκο πρόεδρο. "O Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου. Γιατί; Αντιμετωπίζω ανθρώπους που ασκούν πολιτική με σωστό τρόπο. Θα μου μιλήσεις, θα φάμε, θα πιούμε, ας μην βάλουμε τρίτες χώρες ή πρόσωπα ανάμεσά μας, θα το υποσχεθείς", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν λίγες μέρες μετά το "Μητσοτάκης γιοκ".

Παρά το γεγονός πως το ζήτημα που θα κυριαρχήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση, ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την κλιμάκωση των προκλήσεων από την Τουρκία, αλλά και για τις ενέργειες που έχει κάνει η χώρα μας, όπως την επιστολή προς τον ΟΗΕ αλλά και τις επικοινωνίες που υπήρξαν προς το ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, θα τονίσει τον κίνδυνο κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή, σε μια κρίσιμη συγκυρία, που το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια ακόμη εστία έντασης σε ένα ήδη φορτισμένο γεωπολιτικά ευρωπαϊκό τοπίο. Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισημάνει πως παρά τις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του ο Ταγίπ Ερντογάν, η χώρα μας τάσσεται υπέρ των ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας με την Τουρκία, ωστόσο θα ξεκαθαρίσει πως η παραβίαση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν θα γίνει αποδεκτή, αναμένεται να τονίσει.


Τούρκος πολιτικός: «Άνοιξα την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα, αλλά με κυνήγησαν»

Ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, μίλησε για την προκλητική του ενέργεια να βρεθεί στην Αθήνα και να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την βουλή - Παραδέχτηκε πως τράπηκε σε φυγή όταν τον κυνήγησαν διερχόμενοι



Για την προκλητική του ενέργεια να βρεθεί στην Αθήνα και να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την βουλή, μίλησε ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, που παραδέχτηκε πως τράπηκε σε φυγή όταν τον κυνήγησαν διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν την απαράδεκτη κίνησή του.

«Η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά. Συμμαχεί με την Αμερική, συσσωρεύει όπλα στα νησιά μας και στα σύνορά μας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μιλάει στο αμερικανικό κογρέσο και θέλει όλη την Κύπρο. Πάει και μας παραπονιέται στην Ε.Ε. Ως «Κόμμα Αλλαγής», επιστήσαμε την προσοχή σε αυτόν τον κίνδυνο που προέρχεται από την Ελλάδα» δήλωσε αρχικά ο Σαριγκιούλ, εξηγώντας γιατί ταξίδεψε έως την Αθήνα προκειμένου να προκαλέσει στην «καρδιά» της Ελλάδα και τελικά να τραπεί σε άτακτη φυγή.
«Πήγαμε στην Αθήνα ώστε να κάνουμε έκκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό και στον ελληνικό λαό, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Ξεκινήσαμε τις δηλώσεις αλλά μία ομάδα εχθρών της Τουρκίας θέλησε να μας εμποδίσει. Στη συνέχεια ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον μας που αργότερα μετατράπηκαν σε απόπειρα σωματικής επίθεσης» δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Λέγοντας πως το Αιγαίο : «θα πρέπει να είναι μια θάλασσα ειρήνης», Σαριγκιούλ συνέχισε:

«Πήγαμε να τους ζητήσουμε : “Ας πούμε αντίο στα όπλα”. Πήγαμε να τους πούμε : “μην σας ξεγελούν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ”. “Η Αμερική σας χρησιμοποιεί και μετά θα σας πετάξει”. Πήγαμε στην Ελλάδα για να πούμε : «Προσέχετε. Η Ε.Ε. και η Αμερική άφησαν την Ουκρανία μόνη της. Μην πέσετε στην παγίδα και έρθετε στην ίδια κατάσταση με την Ουκρανία”.

Πήγαμε να τους πούμε : “Η πολιτική πρέπει να είναι να είναι στο πλευρό της ειρήνης και όχι με τα όπλα”. Δυστυχώς, δεχθήκαμε επίθεση από μια ομάδα υπό την επιρροή της τουρκικής εχθρότητας που προκλήθηκε από Έλληνες πολιτικούς. Δεν αποδίδουμε όμως αυτή την επίθεση στον ελληνικό λαό. Ο τουρκικός και ο ελληνικός λαός δεν θέλει πόλεμο, θέλει ειρήνη. Εμείς  ως Τουρκία, είμαστε μια ειρηνική χώρα. Είναι η ειρήνη που μας έδειξε ο μεγάλος Ατατούρκ» κατέληξε.

σ.σ. ... αληθεια.. μεγαλος.. ολετηρας του Ορθοδοξου Ελληνισμου.. της Μικρας Ασιας.. με ιδιαιτερα.. παραδοξη αισθηση και αντιληψη.. της ειρηνης..  μιας ειρηνης σφαγων, δηωσεων, εξανδραποδισμου, δολοφονιων, βιασμων.. και αλλων συναφων.. ''ειρηνικων'', εκδηλωσεων, εκφρασεων και εκφανσεων.. 
  Αληθεια.. να ευγνωμονησουμε η να εμμεσουμε τα εγκατα μας..
  PERSONA NON GRATA..


Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ είναι ολοζώντανα παρών και προσεύχεται για τα δεινά που έρχονται στην Ελλάδα.

 

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ «Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Στις 12 Ιουλίου, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ .
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ είναι ολοζώντανα παρών και προσεύχεται για τα δεινά που έρχονται στην Ελλάδα. – ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για το τι θέλει να κάνει ο τούρκος στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ. Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ  τα είπε όλα αυτά και ο ίδιος πονούσε τότε επί γης για εμάς και σήμερα « πονάει και καθοδηγεί»  από τα ουράνια σκηνώματα,  γιατί δεν υπάρχει η « μετάνοια  αλεξικέραυνο»  που θα μας σώσει.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΡΙΑΝΑΣΑΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΝ ΖΩΗ. 

Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

7η Νοεμβρίου 1992. 

Ντοκουμέντο: Ο Άγιος Παΐσιος εν ζωή  βαριανασαίνει με πόνο για αυτά που θα περάσει η Ελλάδα και η Εκκλησία 

« Αυτό βλέπουμε, αυτό επισημαίνουμε. 

Πέρα από τους εκκλησιαστικούς χαιρετισμούς με τους πνευματικούς ταγούς ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αποσύρεται πίσω σε μια γωνία μέσα στο Καθολικό της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992 και βαριανασαίνει σύγκορμος. 

Πονάει από αυτό που γνωρίζει ότι έρχεται για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας . 

Το τι θα τραβήξουμε σαν Πιστός Λαός σε χέρια δυσκολεμένων ηγετών. 

Κρύβεται επιμελημένα αλλά ο φακός συλλαμβάνει το μεγαλείο του ΠΟΝΟΥ ενός Μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών  μας. 

ΒΙΝΤΕΟ που τον εικονίζει εις Πατριαρχική Ιερά Ακολουθία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992. 


Μεγεθύνετε την εικόνα στο 3: 58 και ας συμπάσχουμε  μαζί ΤΟΥ» 



 

5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 

Εμφανίζεται έξω από το ΠΡΩΤΑΤΟ στις Καρυές  στο Άγιο Όρος  και δίνει μήνυμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ 

 « Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε : « έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει» 



Μεταδίδεται αυτή την στιγμή από χείλη σε χείλη μεταξύ Αγιορειτών πατέρων και προσκυνητών , το έκτακτο αυτό γεγονός της εμφάνισης του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σε προσκυνητή στο Περιβόλι της Παναγίας. 

Η είδηση αυτή πρέπει να μεταδοθεί και φυσικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να πιστέψει, να αμφιβάλλει και ακόμα να χλευάσει. 

Οι Πατέρες είναι ανήσυχοι διότι ο ΑΓΙΟΣ ομίλησε για ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , τώρα. 

Το γεγονός έχει ως εξής και θα προσπαθήσουμε όπως μας μεταφέρθηκε να το περιγράψουμε, 

Πριν λίγες μέρες ένας συμπολίτης μας από τα μέρη της Στερεάς Ελλάδος αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά να προσκυνήσει στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. 

Η σύζυγος του προβληματισμένη από αυτά που λέγονται και γράφονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο σχετικά με τις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, παρακάλεσε τον άνδρα της να ρωτήσει τους Αγιορείτες Πατέρες ; 

Με το που φτάνει ο προσκυνητής αυτός στις Καρυές, κάπου ξέκοψε από την παρέα των φίλων του που τον συνόδευαν. 

Πιθανώς εκεί λίγο έξω από το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ στο ΠΡΩΤΑΤΟ. 

Εκεί συναπάντησε ένα μοναχό ηλικιωμένο, φυσικά άγνωστο του, που με οικειότητα τον χαιρέτισε και του είπε: 

« παιδί μου έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο» 

« η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει» 

Ο προσκυνητής του ανταπάντησε έκπληκτος : 

« Γέροντα μια στιγμή να φωνάξω την παρέα μου , να πείτε αυτά που μου είπατε και σε αυτούς» 

Τότε έστρεψε το βλέμμα του για να φωνάξει τους φίλους του, αλλά μόλις το ξαναγύρισε στον άγνωστο του Γέροντα, αυτός είχε εξαφανιστεί. 

Τέλος πάντων είπε .. δεν πειράζει και ανακοίνωσε στην παρέα του αυτά που άκουσε από τον Μοναχό. 

Όμως το φωτεινό πρόσωπο του άγνωστου ΓΕΡΟΝΤΑ αποτυπώθηκε στο μυαλό του. 

Μπαινοβγαίνοντας ο προσκυνητής αυτός στα καταστήματα με τα εκκλησιαστικά είδη στις Καρυές ,ξανα έβλεπε το πρόσωπο αυτό που το είχε φρέσκο πάνω στις εικόνες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που διέθεταν τα καταστήματα. 

Και μονολογούσε 

« μπα ιδέα μου είναι» 

Αλλά το μυαλό του δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την απρόσμενη αυτή συνάντηση. 

Φυσικά ούτε μπορούσε να αποκαλύψει τους λογισμούς του στους φίλους του για να μην τον πουν « πειραγμένο» 

Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, όπως μας είπαν οι Αγιορείτες δεν βράδυνε να αποκαλύψει σε αυτόν την αλήθεια του γεγονότος. 

Την επόμενη ημέρα της διαμονής του στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έλαβε ένα τηλεφώνημα από την θυγατέρα του που σπουδάζει σε Ελληνικό περιφερειακό Πανεπιστήμιο. 

Η ίδια η κόρη του που δεν γνώριζε ότι ο πατέρας της έφυγε εκείνες τις ημέρες με την παρέα του στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ για προσκύνημα , του είπε στο τηλέφωνο: 

« μπαμπά εχθές το βράδι παρακαλούσα στην προσευχή μου να λυθούν κάποια προβλήματα που έχω με την Σχολή » 

« όταν κοιμήθηκα είδα στον ύπνο μου ένα γλυκούλη παππούλη μοναχό και μου είπε : 

Κόρη μου θα σε βοηθήσω, είμαι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, οι γονείς σου με επικαλούνται , άλλωστε σήμερα το πρωί συνάντησα τον πατέρα σου στις Καρυές» 

Πάτερα αυτό που μου είπε ο ΑΓΙΟΣ αληθεύει;» 

Πέρα από αυτό το Θαυμαστό γεγονός, οι Αγιορείτες Πατέρες ανησυχούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ και για αυτό τον λόγο προσκληθήκαμε να το ανακοινώσουμε όπως μας μεταφέρθηκε πριν από λίγες ώρες. 

« ο ΟΥΡΑΝΟΣ μας καλεί με τον ΑΓΙΟ Γέροντα του ΕΘΝΟΥΣ μας, ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ, στις κρίσιμες αυτές στιγμές που διερχόμαστε εις πραγματική ΜΕΤΑΝΟΙΑ, έστω και στο παρά πέντε» 


 22 ΜΑΙΟΥ 2019 λίγο πριν τις τελευταίες  εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα που έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα δακρύζουν με ακατάπαυστη ροή ταυτόχρονα δυο εικόνες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

« Ανθρωπίνως τίποτε δεν σώζει την Ελλάδα ..φύκια με μεταξωτές κορδέλες συνεχίζουμε να αγοράζουμε από ανίδεους ενώ ο τούρκος καραδοκεί μέσα και έξω. 

Αυτά τα δάκρυα του ΑΓΙΟΥ είναι πολύτιμα γιατί ο Γέροντας του Έθνους μας παρακολουθεί την αμετανοησία μας και τα παχιά μας λόγια. 

Στις 22- 5- 2019 μεταφέραμε ένα γεγονός με την επισήμανση:  

« Αν σας λέγαμε ότι από την προηγούμενη βδομάδα δακρύζουν ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μέχρι τα πατώματα, τι θα λέγατε;» 

Θα λέγανε πλάνη, θα λέγανε εκμετάλλευση, θα λέγανε και άλλα πολλά στο ερώτημα αυτό. 

Ίσως λίγοι θα κατανοούσαμε ότι ο Ουρανός δεν απέχει από τα θλιβερά γεγονότα μιας φοβερής διολίσθησης που βιώνουμε. 

Μας το μετέφεραν  αυτόπτες μάρτυρες με τον φόβο να μην παρεξηγηθούν και απαξιωθεί το γεγονός. 

Σεβόμενοι τους ενδοιασμούς τους δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα στοιχεία. 

Όμως το ίδιο αυτό έκτακτο γεγονός , όπως τους επισήμανα δεν δόθηκε μόνο για αυτούς αλλά είναι ΣΗΜΕΙΟ, όπως τόσα άλλα που  συμβαίνουν στις ώρες μας. 

Τα ΣΗΜΕΙΑ δίδονται και θα δίδονται για να  στηριχθούν οι καλοπροαίρετες ψυχές  που υποφέρουν τούτους τους δύσκολους καιρούς και όχι για να τα εκμεταλλευθούν κάποιοι. 

Μετά από αυτές τις εκλογές θα αποκαλυφτούν προθέσεις και φαρισαϊκές υποκρισίες. Μετά από αυτήν την προεκλογική περίοδο θα περάσουμε από φίλτρα επιλογής.   

Τώρα μένουμε σε αυτό το ίδιο το γεγονός και ο καθείς μπορεί να  το  αξιολογήσει  ή  να απορρίψει. 

Αν δεν ήταν τόσο δραματικές οι εξελίξεις γύρω μας δεν θα αναφέραμε τίποτε . 

Το πράττουμε μόνο για να  αυξήσουμε την προσευχή και την πνευματική εγρήγορση. 

« στο Ιερό Βήμα  Ιερού Ναού ακριτικής περιοχής  από την προηγούμενη Παρασκευή δακρύζουν ταυτόχρονα ΔΥΟ  ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, η ροή τους είναι τέτοια που  φτάνει μέχρι τα πατώματα» αυτά μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τόνιζε « είναι τόσα πολλά τα σημεία των καιρών που πρέπει να κοιμάσαι με τα τσαρούχια για να μην καταλαβαίνεις τίποτε»  

Και εμείς φαίνεται ότι κοιμόμαστε, ενώ δίπλα μας  συντελούνται φοβερά πράγματα … 

Στα καλά καθούμενα σκοτώνονται νέοι άνθρωποι. ( αυτά γράφαμε το 2019)  

Γονείς προσέχετε τα παιδία σας , ο Χάρος βγήκε παγανιά και θέλει να ξεπαστρέψει τον Ελληνικό ανθό. 

Εξουσίες αυτού του πολυαδικημένου τόπου προσέχετε , βιώνουμε την χειρότερη ιστορική  συγκυρία από συστάσεως του νέο ελληνικού κράτους. 

Όσοι έχετε ακόμη λεβεντιά και φιλότιμο οπλισθείτε με θάρρος και υπομονή. 

Οι γείτονες στα σύνορα  θα δείξουν τον χειρότερο πρόσωπο τους . 

Οι δήθεν φίλοι μας τα βρίσκουν τις τελευταίες ώρες με τον τούρκο. Άραγε πόσα ιμάτια ξεπουλήθηκαν; 

Κρατήστε αυτές τις φώτο – εικόνες του ΑΓΙΟΥ που δακρύζει για τα χάλια μας ως ευλογία γιατί και εμάς μας τις έστειλαν ως ευλογία. 

Από την στιγμή που τις λάβαμε κλαίμε μαζί με τον ΑΓΙΟ… 

ΚΛΑΙΜΕ μήπως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ στο τέλος μας ελεήσει.»  

Τα ίδια ερωτήματα με τα παρακάτω  μπορούμε να καταθέσουμε πάλι στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και να πάρουμε από τα χείλη του ΠΝΕΥΜΑΤΟΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, όπως αυτές καταγράφηκαν από την Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ στην  Σουρωτή στην οποία βρίσκεται και ο χαριτόβρυτος τάφος του, Παγκόσμιο πλέον Εκκλησιαστικό προσκύνημα 

« – Γέροντα πως τα βλέπετε τα πράγματα; 

– Εσείς πως τα βλέπετε; 

– Εμείς τι να πούμε, Γέροντα; Εσείς να μας λέγατε. 

– Η ησυχία που επικρατεί με ανησυχεί. Κάτι ετοιμάζεται. Δεν έχουμε καταλάβει 

καλά σε τι χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι θα πεθάνουμε. Δεν ξέρω τι θα 

γίνει, πολύ δύσκολη κατάσταση! 

Η τύχη του κόσμου κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεός 

κρατά φρένο. 

Χρειάζεται να κάνουμε πολλή προσευχή με πόνο, για να βάλει ο Θεός το χέρι 

Του. Να το πάρουμε στα ζεστά και να ζήσουμε πνευματικά. Είναι πολύ δύσκολα 

τα χρόνια. 

Έχει πέσει πολλή στάχτη, σαβούρα, αδιαφορία. Θέλει πολύ φύσημα, για να φύγει. 

Οι παλιοί έλεγαν ότι θα έρθει ώρα που θα κλωτσήσουν οι άνθρωποι. Πετάνε τους

 φράκτες, δεν υπολογίζουν τίποτε. Είναι φοβερό! Έγινε μία βαβυλωνία. 

Να κάνουμε την προσευχή των ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ και να λέμε 

και τον 82 ο Ψαλμό: «Ο Θεός, τις ομοιωθήσεταί σοι, μη σιγήσεις…». Αυτό πρέπει 

να γίνει, αλλιώς δεν γίνεται χωριό. Θέλει Θεϊκή επέμβαση»  

«ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:«ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ;ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» 

Το ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΙΟΥ  

Μετανοήστε – Ομολογήστε – Ενωθείτε με ΧΡΙΣΤΟ για να ακούσετε το:  

Ευαγγελίζου ΕΛΛΑΔΟΣ Γη Χαρά Μεγάλη. 

13ην Ιανουαρίου 2015 

¨η ώρα η καλή¨ για την ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
Βγήκαν ¨οι δημοσκοπήσεις¨ του Ουρανού που πάντα συμφωνούν με τα τελικά αποτελέσματα.
Πάντα ΑΓΙΟΣ στις ψυχές των Ελλήνων Ρωμιών…
Από εχθές ΑΓΙΟΣ εις τας δέλτους της Ανατολικής Ρωμαίικης Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

¨ Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: α) ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην καί ..¨
Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015 http://www.romfea.gr/index.php
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ¨ ο νέος Πατρο-Κοσμάς¨ θα τιμάται ¨εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές¨.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ¨ σύστησε ¨ δια του Αγίου Πατρός Παισίου του Αγιορείτη την βέβαιη πορεία της Αναγέννησης του Έθνους των Ελλήνων.
Να γιατί σήμερα μας πήραν ακόμη και την αναπνοή ακριβώς γιατί μπορούμε αν θέλουμε να βγάλουμε Πραγματικούς Αγίους και στις ημέρες μας που επικρατεί το ¨αντίχριστο πνεύμα¨. 

Είναι πια σίγουρο ότι το ¨ μνημόσυνο¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη θα ψέλνετε εις τους αιώνες των αιώνων στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  

Μνήμη Δικαίου και Πολύ Μεγάλου ΑΓΙΟΥ 

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ.. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

τρέχει ο πονηρός, εκατοστάρι όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ – συνταρακτικές πληροφορίες







Ετοιμάζονται και μάλιστα σε εμάς να εισηγηθούν μοντέρνοι εκκλησιαστικοί μαζί με νεοποχίτες κάργα πολιτικούς να αναρτήσουν τις γνωστές γιγαντο οθόνες τάμπλετ σε ιερούς ναούς και με δακτυλική κύλιση οι πιστοί να φέρνουν μπροστά τους τον Άγιο που θέλουν να προσκυνήσουν .

Κάπως έτσι ξεκινάει και η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ.
Την ίδια ώρα 
Αμερικανικά ΜΜΕ επανέρχονται στο φλέγον θέμα της έκρηξης ηφαιστείων στην χώρα μας  …δείτε τις πηγές και θυμηθείτε 
 
 
 
τι είπε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός στην γερόντισσα Λαμπρινή
– παιδί μου θα γίνει ένα ΜΠΑΜ
– αυτό το ΜΠΑΜ παιδί μου το έφτιαξε ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ από τότε που δημιούργησε τον κόσμο…
 
Πώς το εννοήσαμε; μάλλον αναφέρεται στον φλοιό της γης.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ TRIKLO

GEWKWN : ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 5/7/2023

GEWKWN. - 7 Ιούλ 2023 - 21:13










Στις 5 Ιούλ 2023 έγραψα μεταξύ άλλων ένα έκτακτο Μήνυμα …..’’ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ  ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ‘’ΔΥΝΑΤΟ’’  ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ (όχι στην Ελλάδα) το πνευματικό του παιδί ήταν παρών και είδε τον Γέροντα να γονατίζει τρομαγμένος με αυτά που έβλεπε, έκλαιγε και παρακαλούσε την παναγία να λυπηθεί τον κόσμο, δεν είπε τι είδε γιατί είναι φοβερά.  

Παρακαλούσα τον ΓΕΡΟΝΤΑ εδώ και 2 μέρες να μας πει περισσότερα για το όραμα, τελικά μου έδωσε την ευλογία να γράψω λίγα ακόμη, δεν μου είπε πολλές λεπτομέρειες διότι δεν θέλει να φοβίσει τον κόσμο.  

‘’ Παιδιά μου Το όραμα που είδα είναι φοβερό για την ανθρωπότητα, μακάρι ο χριστός να βάλει το χέρι του, θα χαθεί πολύς κόσμος, είδα καταστροφή μεγάλη. Την ώρα που έκανα  αγιασμό ξαφνικά νιώθω να σηκώνομαι ψηλά και μια φωνή μου είπε ‘’μη φοβάσαι θα σου δείξω τι θα συμβεί ‘’  έβλεπα κάτω στάχτες παντού καμένη γη σαν να είχε σκιστεί η Γη στη μέση, έτρεμα μέσα μου και έλεγα Παναγία μου βοήθα τον κόσμο,  χριστέ μου μην το επιτρέψεις. Έβλεπα εκτάσεις ολόκληρες καμένης γης μεγάλες εκτάσεις, τρόμαξε η ψυχή μου, παιδιά μου, με αυτά που έχω δει, έτρεμα μέσα μου και άκουγα συνεχώς τη φωνή να μου λέει πότε θα συμβούν, αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω.  



Η φωνή που άκουγα μου είπε, ‘’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ‘’  δηλαδή δεν θα μείνει τίποτε στην περιοχή εκείνη Τα έχω δει δηλώνει ο γέροντας τα έχω δει όλα πνευματικά να συμβαίνουν  

Παιδιά μου θα γίνει κάτι πάρα πολύ μεγάλο, θα γίνει κάτι που θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα και θα αλλάξει τα δεδομένα της γης και της ανθρωπότητας, είδα την Γη κομμένη στα 4 !!!     Ήταν σαν να έγινε σεισμός και χωρίστηκε στα 4 η Γη, μια τεράστια περιοχή ήταν καμένη, έβλεπα παιδιά μου καμένη Γη.     

 ΌΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ MOY ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ …..ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ( κλείσιμο απόλυτο)  Όλες οι  άλλες χώρες θα έχουν πρόβλημα μια χώρα δεν θα πειραχτεί Η ΕΛΛΑΔΑ’’ 

Ο Γέροντας ανάφερε στα πνευματικά του παιδιά ότι η φωνή που άκουγε του είπε ότι ‘’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ‘’ αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε εμείς οι ανάξιοι είναι ότι ίσως μιλούσε για κάτι φοβερό  που θα συμβεί στην Ουκρανία…… 

ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ!!! ΔΕΝ θα έχετε νερό καθαρό να πιείτε, προσέχετε τα ΝΕΡΑ!!   

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ……  

Στις 3 Δεκ 2018  ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’Θα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, όχι από άλλους, θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας.’’ 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ 18 Απρ 2022:  ‘’Παιδιά μου, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ξαφνικά ο πόλεμος, θα γίνει κάτι που δεν θα το περιμένουν,   θα κάνουν κάτι δυσάρεστο και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ  ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

‘’Πρέπει παιδια μου αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί με την παγκοσμιοποίηση, να το κάνετε εσείς με την Χριστοποιηση του κόσμου, για να μάθουν ποιος είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, η ΠΑΝΑΓΙΑ, να μάθουν για ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.’’   







ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΙΣΩΣ ΑΚΡΑΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ..  ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.. ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.. ΩΣ ΕΝ ΕΚΣΤΑΣΕΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ.. 
''ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.. ΝΕΡΑ.. ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.. ΑΝΑΚΑΤΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ.. ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ..'' 
ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΑΙΡΕΣΗ, Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ, Η ΠΑΙΔΟΦΘΟΡΙΑ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Η ΜΟΙΧΕΙΑ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΟΣ ΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΣ.. ΕΧΕΙ ''ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ''..

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.., ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΤΟ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ-ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-ΒΑΣΗ (ΑΙ,GPT,ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ,HAARP,ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ,5G,ΕΜΒΟΛΙΑ ΜRNA,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ COVID ΚΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..

ΓΟΝΑΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΕΥΠΟΙΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΛΩΝ..

ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

ΕΧΩΜΕ ΠΑΡΟΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΛΙΤΕΙΑΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΣ..

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝ.. ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ.. ΚΑΙ ΟΤΙ.. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.. ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΘΕΟ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ.. ΑΛΛΑ  ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΘΡΟΝΟΥ ΔΟΞΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ..  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΤΕ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΑ.. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.. ΤΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.. ελπιζω ωστε και αυτος ο ''πανεξυπνος'' ελενος.. να διαβαζει αυτες τις γραμμες με αυτην την νεα stg μεταφραση που εχει σκαρωσει.. ειναι μεγαλο κριμα.. ενα τετοιο ταλεντο να χαθει.. γνωριζει οτι δεν εχουμε εμπαθεια για οτι γραφουμε.. και ο νοων νοητω..

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ.. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ.. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΟΘΕΤΗ ΘΕΟ.. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ..

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια ολα απο την μηχανη YAHOO με βασικη αναζητηση omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..