ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ



Νύχτα στο κελί του Αγίου Παϊσίου…
Η ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ.. ΑΠΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.. ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ.. ΣΥΜΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΠΕΙΝ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ.. ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ''ΠΙΣΤΕΥΩ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ'' ΕΤΟΣ 1992.. ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ, ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΕΤΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΟΣΙΑΚΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ.. 7500 ΕΤΗ ΑΠΟ ΚΤΙΣΕΩΣ ΚΟΣΜΟΥ.. ΣΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.. ΑΠΟ ΠΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΑΔΑΜ.. ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΛΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΕ.. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΛΙ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΟΥ.. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.. ''ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ''  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.. ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ''ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ''


Λέτε να ξεσπάσει ο ΤΡΊΤΟΣ καλοκαιριάτικα ;

 

14 Ιουλίου 2023 

" Aπάντηση ΝΑΤΟ σε Βάγκνερ: Κλήθηκαν χιλιάδες Αμερικανοί έφεδροι για επιχειρήσεις στην Ευρώπη – Εκπονήθηκε πολεμικό σχέδιο για “total war” με Ρωσία – Τί προβλέπει

Στα όπλα πάνω από 1 εκατ. ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες - Ζώνες ευθύνες στην Βαλτική" 


12 Ιουλιου 2023 ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ επισημάναμε:  
"ο σουλτάνος αποφάσισε να πάει με αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο και ο Ρώσος αποφάσισε να τον στείλει στον άλλο κόσμο " σου το λέγω ως σχήμα λόγου,  έρχονται φοβερά αντίμετρα της Ρωσίας κατά της Τουρκίας, ο κόσμος μετά την 15η Ιουλίου δεν θα μοιάζει με αυτό που βλέπαμε, μας είπε μετά την αγρυπνία του Αγίου Παϊσίου παλαιός διπλωμάτης ." Βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/15.html

-ΓΕΡΟΝΤΑ που βρισκόμαστε; -Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, πέρασε ο ΟΡΘΡΟΣ, αλλά κοντεύει να τελειώσει και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Φώτο από τον ΘΗΒΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ

 

Πολλά λεχθέντα του Οσίου Παϊσίου επιβεβαιώθηκαν και άλλα έρχονται στην σειρά για να επιβεβαιωθεί ο Πνευματοκίνητος Λόγος του που σφραγίσθηκε άνωθεν.

 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Μπορεί να πέρασε η μνήμη ενός μεγάλου ΑΓΙΟΥ (12 Ιουλίου) που μας τον χάρισε ο Ουρανός στις δύσκολες μέρες μας αλλά πιστέψτε μας αυτό το διάστημα θα τον θυμόμαστε πάντοτε γιατί όσα γίνονται σήμερα τα προείπε.

Θαύματα γίνονται για τους πιστούς, αλλά πρόκειται να συνεχιστούν για να αποπαγιδέψουν ένα ολάκερο ΟΡΘΟΔΟΞΟ Έθνος που το φυλάκισαν σε δαιμονικά αδιέξοδα.

Ο Άγιος Παίσιος θαυματουργούσε εν ζωή και σήμερα με την παρρησία του, καθότι ευαρέστησε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ στην βιωτή του , έχει κύριο λόγο στην σωτηριώδη έκβαση των Εθνικών μας θεμάτων.

Θα ξεκινήσουμε με ένα περιστατικό που έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ο ΑΓΙΟΣ μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία λόγω της εύθραυστης υγείας του.

Άθεος Γεν. Γραμματέας υπουργείου στην Αθήνα είδε το μοναχοπαίδι του να χαροπαλεύει στην Εντατική.

Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα.

Μια συνεργάτης του μίλησε για τον ΑΓΙΟ των ημερών μας.

Μέσα στην απόγνωση του πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πέταξε για Θεσσαλονίκη . Έμαθε ότι ο ΑΓΙΟΣ ήταν στο Θεαγένειο.

Θα άφηνε κατά μέρος τα ιδεολογικά του πιστεύω και θα τον παρακαλούσε.

Αλλά έξω από την πόρτα του δωματίου του ΑΓΙΟΥ υπήρχε το αδιαχώρητο από πολλούς αναγκεμένους σαν αυτό.

Οι γιατροί απαγόρεψαν τους επισκέπτες να ενοχλήσουν τον ΟΣΙΟ που υπέφερε.

Απογοητευμένος ο πατέρας πήρε ένα ταξί για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί στην εξωτερική ράμπα διάβασης προς τις αναχωρήσεις ένας ηλικιωμένος παππούλης στεκόταν δίπλα του με δυσκολία στο βάδισμα.

Ο Γεν. Γραμματέας άδραξε την ευκαιρία και έπιασε τον Γέροντα για να τον περάσει απέναντι.

Όταν τον πέρασε, ο ηλικιωμένος κληρικός τον ευχαρίστησε αλλά η έκπληξη ήταν μεγάλη , όταν του είπε…

Παιδί μου μην στενοχωρείσαι ο γιός σου θα ζήσει.

Κοίτα να μαζευτείς στην ζωή σου και να βοηθήσεις την πατρίδα μας από την θέση σου.

Ο ανώτερος κρατικός υπάλληλος σοκαρίστηκε αλλά μέσα στην παραζάλη του κατόρθωσε να ρωτήσει τον Γέροντα , πώς τον λένε

Εζνεπίδη ,Του είπε,

και χάθηκε μέσα στο πλήθος εκεί που στοιβάζονται μπροστά στα γκισέ των αναχωρήσεων.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ελληνικό το πρώτο τηλέφωνο ήταν από το νοσοκομείο για να του πουν όσον αναφορά την θεαματική υγεία του παιδιού του.

Ο ανώτερος υπάλληλος έψαξε και έμαθε ποιος ήταν αυτός ο σεβάσμιος Γέροντας Εζνεπίδης που προέβλεψε την σωτηρία του παιδιού του.

Όταν μάλιστα είδε φωτογραφίες του Γέροντα συγκλονίστηκε , δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ευεργεσίας που δέχτηκε εκεί έξω στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η ζωή του αλλά και της οικογενείας του άλλαξε μετά την συγκλονιστική θαυματουργία που τους έκανε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ( κατά κόσμον Εζνεπίδης).

Ο ίδιος έλεγε

-μάζεψα την ζωή μου, αλλά η δημόσια ζωή στην θέση που υπηρετούσα δεν μαζευόταν με τίποτε , μόνο ένα μεγάλο Εθνικό Θαύμα θα μπορούσε να την μαζέψει όσες φιλότιμες προσπάθειες και αν έκαναν μεμονωμένα άτομα.

Σήμερα που βρισκόμαστε αδελφοί;

Τόσα χρόνια ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας παιδαγωγεί με θλίψεις, μάλιστα επειδή κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι νουθεσιών εισήλθαμε στις λεγόμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ή τα λεγόμενα ανοικτά Εθνικά Θέματα μας.

Πολλοί εξ ημών προβληματιζόμαστε καθότι φαίνεται ολοκάθαρα το μεθοδευμένο σχέδιο του δόλιου αφανισμού.

Ο ΑΓΙΟΣ νοιαζόταν και για τα υπάρχοντα σύνορα μας γιατί έβλεπε και ένοιωθε πόσοι θέλουν  να τα καταλύσουν για να περάσουν τα σχέδια τους. Ας πούμε τι έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και τι λύση έδινε για αυτό το θέμα που σχετίζεται με την σωστή φύλαξη των συνόρων μας στην οποία θα αναγκαστούμε να πάμε εξ αιτίας ανωτέρας βίας.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ομιλούσε για στρατό σε όλα τα σύνορα της Ελλάδος (Θαλάσσια και Ηπειρωτικά) δηλ. για σφράγισμα των συνόρων μας.

Αυτό το πολεμικό και οικονομικό κακό που προαιωνίζεται να γίνει σε όλο τον κόσμο θα οδηγήσει σε τρομακτικές μετακινήσεις πληθυσμών , όπως πάντα συνέβαινε σε αντίστοιχες περιόδους.

Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: «Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο Ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο;» «Όχι» λέει. «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος.

Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα Βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι.

«Γέροντα», τον ρωτάω μετά, «την Πόλη θα την δώσουν σ’ εμάς;» «Θα την δώσουν σε μας, όχι επειδή θα το θέλουν, αλλά επειδή αυτή η λύση θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων. Τότε θα το καταλάβουν αυτό. Αυτά που σου λέω, μην τα πεις σε κανένα. Θα σε βγάλουν τρελλό. Γιατί δεν είναι ώριμες οι συγκυρίες ακόμα. Τότε θα το καταλάβεις». Αυτή η συζήτηση με το Γέροντα έγινε το 1991, όταν υπηρετούσα στο στρατό.

Ο Γέροντας Παΐσιος αποκαλύπτει στον Ανέστη Μαυροκέφαλο, τα γεγονότα που θα προηγηθούν της παράδοσης της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες.» Πηγή: Περιοδικό Παρακαταθήκη http://www.diakonima.gr

ΕΡΩΤΗΜΑ

Τι θα γινόμασταν δίχως την ζωντανή παρουσία των λόγων του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Θα μας πυροβολούσαν πισώπλατα σαν άτομα και σαν Έθνος οι αντίχριστοι.

Δόθηκε ικανός χρόνος και οι ζωοπάροχες συμβουλές και προρρήσεις του Αγίου για τα Εθνικά μας Θέματα έγιναν κτήμα της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που μετεωρίζεται στα τεχνητά αδιέξοδα της καθημερινότητας που του επέβαλλαν.

Ο Όσιος ομίλησε για την πολιτική κατάσταση των ημερών μας, για την αντίχριστη τοκογλυφία των Δυτικών, για τον εξ Ανατολών και το εκ Βορρά κίνδυνο, για την Μακεδονία μας και για το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ .

Τόλμησε και ομίλησε και σήκωσε στις αδύναμες σαρκικές πλάτες του το βάρος του αγώνα κατά του αντίχριστου σφραγίσματος με το δυσώνυμο νούμερο, όπως μαρτυρεί και το ιδιόγραφο σημείωμα του «τα σημεία των Καιρών».

 

https://youtu.be/i-bk8JNia24

Τόλμησε και ομολόγησε απέναντι στους διαχρονικούς χλευαστές του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού και της Ρωμιοσύνης, το πάρσιμο και το δόσιμο στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης επιβεβαιώνοντας τις προφητείες τόσων άλλων ΑΓΙΩΝ της φιλτάτης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Τόλμησε και τολμάει και σήμερα να ομιλεί απέναντι στους οικονομικούς δυνάστες και κατακτητές μας, απέναντι στους Θρασύδειλους Τούρκους, και να ομολογεί ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.



Ο πιο στενός του πνευματικός φίλος αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ορολογία βγήκε και μίλησε  και φυσικά αυτό μόνο τυχαίο γεγονός δεν αποτελεί.

«Τι μου κατέθεσε ο Άγιος Παΐσιος για τα μελλούμενα στην Ελλάδα» Π. Χριστόδουλος ηγούμενος της Ι.Μ.Κουτλουμουσίου  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ( Ο ΣΡΒΑΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ) 

«Προς τας εκεί πάνε τα πράγματα για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»

«τρεις εβδομάδες πριν κοιμηθεί τον επισκέφτηκα στην Σουρωτή, μου είπε ότι η Ελλάδα θα περάσει μια μεγάλη πείνα, μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά στο τιμόνι της Ελλάδος είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ και θα την βοηθήσει»

«όταν ο ΚΥΡΙΟΣ, μου είπε, πήγαν οι Έλληνες να τον επισκεφτούν, είπε, ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου»

«μας μίλησε για μια σύρραξη που θα έχουμε με την Τουρκία»

«είπε ότι θα βοηθήσουν οι Ρώσοι, η Ελλάδα να μην πάθει ζημιές»

«μετά από αυτό μας μίλησε για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»

«και το εξήγησε»

-δεν σας είπα πέρσι και δεν σας λέω τώρα λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτά θέματα, αντιλαμβάνεστε ότι είναι εθνικοί λόγοι και δεν χρειάζεται στην φωτιά να ρίχνουμε λάδι και πετρέλαιο και βενζίνη»

«πάντως πολλά πράγματα που είπε σε εμένα, πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί»

«έχουν έρθει, τα έχουμε περάσει»

«Είπε για το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ότι περάσαμε μια κρίση, την περάσαμε και την περνάμε»

«πάντως οι τούρκοι έχουν τα κόλλυβα τους στο ζωνάρι»

«Πάντως στον χάρτη δεν θα υπάρχει η τουρκία»

«πάντως οι κρυπτοχριστιανοί θα ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια»

Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους. ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2016 ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. 17/10/2016 Πηγή: apantaortodoxias



 Ένας καλός φίλος  μας υπενθύμισε μια παράδοξη ρήση ενός σεβάσμιου κληρικού που ήταν η αιτία να την αρθρογραφήσουμε

«-ΓΕΡΟΝΤΑ που βρισκόμαστε;

-Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, τελείωσε ο Εσπερινός και μπήκαμε στην ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.»

Πήραμε το θάρρος και είχαμε την πρόσβαση να ξαναρωτήσουμε τον ίδιο Γέροντα πριν λίγες ώρες …

Γέροντα πριν δυο χρόνια είπες αυτά…

Τώρα τι συμβαίνει; που βρισκόμαστε;

«Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, πέρασε ο ΟΡΘΡΟΣ αλλά κοντεύει να τελειώσει και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ»

«πριν όμως μεταλάβουμε των Αχράντων Μυστηρίων και πάρουμε Αντίδωρο θα δούμε την διάλυση της Τουρκίας εξ αιτίας της πολιτικής σκληρότητας και των αφρόνων ενεργειών του προέδρου της»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

ΒΟΗΘΕΙΑ όλων μας ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ




Το ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ- Ιερά Μονή Στομίου Κονίτσης εόρτασε τον ΑΓΙΟ της Και μαζί όλη η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ σε αυτούς τους προφητευμένους καιρούς

Τὸ «Περιβολάκι τῆς Παναγίας» - ἡ Ἱερὰ Μονὴ Στομίου Κονίτσης (ὅπως συνήθιζε νὰ τὴν ὀνομάζει ὁ Ὅσιος Παΐσιος), πανηγύρισε καὶ φέτος τὴν μνήμη τοῦ Ὁσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου, καυχώμενη «ἐν Κυρίῳ» (Α᾿ Κορ. α᾿, 31).ΕΙΚΟΝΕΣ

Ὁ Ὅσιος Παΐσιος, ὄχι μόνο ἀνεκαίνισε τὸ κατεστραμμένο καὶ ἔρημο Μοναστήρι, ἀλλὰ καὶ μόνασε ἐπὶ τετραετία (1958 - 1962).

Δικαίως λοιπόν, καὶ ἡ Κόνιτσα στὴν ὁποία μεγάλωσε, ἀλλὰ καὶ ἡ Μονὴ Στομίου στὴν ὁποία ἀργότερα ἀσκήθηκε, γεραίρουν τὴν μνήμη του!


Τὴν παραμονὴ τῆς ἑορτῆς 11 Ἰουλίου, πραγματοποιήθηκε πανηγυρικὸς Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία, στὴν μνήμη τῆς Ἁγίας Εὐφημίας, ἰδαιτέρως ἀγαπημένης Ἁγίας του Ὁσίου.


Ἐνῶ τὸ βράδυ, τελέστηκε ὁλονύκτια Ἀγρυπνία (21:00 – 04:30), μὲ τὴν συμμετοχὴ πλήθους Πιστῶν, ἀλλὰ καὶ Κληρικῶν ἀπὸ διάφορες περιοχὲς τῆς Πατρίδος μας.

Τὸ διάστημα ποὺ μόναζε ὁ Ὅσιος στὸ Στόμιο, εἶχε γράψει τὸ παρακάτω ποίημα γιὰ τὴν Μονή:

Μοναστηράκι ἐρημικὸ μὲ φύση στολισμένο

μ΄ εὐλάβεια οἱ πρόγονοι σὲ εἴχανε χτισμένο,

μ΄ ἀφιερώματα πολλὰ σὲ εἶχαν προικισμένο,

μὲ καλογέρους καὶ παπᾶ πάντοτε φρουρημένο·


καὶ τώρα στὶς ἡμέρες μας νά εἶναι ῥημαγμένο,νὰ εἶναι τὸ καντηλάκι σου πολλὲς φορὲς σβησμένο,τὸ κατανυκτικὸ Ἐκκλησάκι σου νά κλαίει λυπημένο,π αρηγόρητο γιὰ τὸ κτίριο τὸ γερμανοκαμένο.

Ἐπαραχώρησε ἡ Παναγία νὰ καῆ ἐξ ἁμαρτιῶν μας

γιατί ἐμεταστρέψαμε οἱ νέοι στὸν καιρό μας·

ἀφήσαμε τραγούδια κλεφτουριᾶς τὸν ἐθνικὸ χορό μας

καὶ πέσαμε στὰ αἰσχροφράγκικα, οὐαὶ στὸν σκοτινό μας.


Μὰ πάλι δὲν τὸ νιώσαμε Δέσποινα Παναγία

πώς πρέπει νὰ γιορτάζουμε πάντοτε μὲ ἀγρυπνία

καὶ ὄχι μὲ αἰσχροὺς χοροὺς καὶ βροντοτραγούδια

κ΄ ἔξω ἀπ΄ τὸν Ἱερό σου Νάρθηκα νὰ βρίζουμε τὰ θεῖα.

Ποίημα Ἁγίου Παισίου Ἁγιορείτου, ἐγράφῃ ἐν Ἱερᾷ Μονῇ Στομίου (1958-1962).

Πηγή https://www.romfea.gr/diafora/57802-eortastike-i-mnimi-tou-osiou-paisiou-stin-i-m-stomiou-konitsis


ο αείμνηστος Γέροντας Νικόδημος από την Καψάλα - κοιμήθηκε 1η Δεκεμβρίου του 2022 - είπε " η ανθρωπότητα βαδίζει επί ξηρού ακμής, αν πέσει από την μια πλευρά πέφτει στην αγκαλιά του αντίχριστου και αν πέσει από την άλλη πλευρά πέφτει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο"

Βάσανα, πίκρες, ἀπόλαυση, χρῆμα,
τὰ ᾿δωσα ὅλα καὶ ἀγόρασα τὸ μνῆμα.
Δύο μέτρα μάκρος καὶ βάθος ἕνα,
κι ἄφησα δίπλα μου χῶρο γιὰ σένα.
Θέλεις δὲ θέλεις, θὰ τ᾿ ἀγοράσεις,
ἀργά ἤ γρήγορα, γιὰ νὰ πλαγιάσεις.
Σὲ ξεμολόγο νὰ ᾿χεις φροντίσει,
τὰ ἁμαρτήματα νὰ ᾿χεις ἀφήσει.
Μ᾿ ἄδεια τὰ χέρια θὰ ταξιδέψεις,
Μακάριος θὰ ᾿σαι ἄν θὰ προβλέψεις.
Τώρα ποὺ ζεῖς στὴ μάταιη γῆ,
στεῖλ᾿ τα ἐπάνω μὲ ἐπιταγή.
Συγγνώμη ζητάω, ἄν σ᾿ ἔχω πικράνει,
ἕνα σου δάκρυ ἄν στάζει μοῦ φθάνει!
                                                                                           Ἀμήν.
Καλή συνάντηση στὰ Ἐπουράνια Παλάτια τοῦ Οὐρανοῦ.
Ὁ Θεός νὰ ἐλεήσῃ ὅλους ἡμᾶς. Ἀμήν.
Νικόδημος Μοναχός, Καψαλιώτης

Αδελφοί εν μέσω πνευματικής θερμοπληξίας μας επισκέπτεται και ο πραγματικός καύσωνας... θέλει μια προσοχή από όλους μας και βοήθεια προς τους εν ανάγκη συνανθρώπους μας. Να παρακαλούμε να κρατήσει το ηλεκτρικό δίκτυο.

του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα. - κωλοτούμπα ο σουλτάνος - γίνεται αρκούδα ο Πούτιν .


τι λένε οι οι Άγιοι Πατέρες : "η Τουρκία ξαφνικά θα σαρωθεί με μικρά πυρηνικά, όταν θα κατεβαίνουν με τέτοια οργή που δεν ξαναείδε ο κόσμος"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πανηγυρίζουν στο ΝΑΤΟ και με το δίκαιο  τους γιατί  η Τουρκία επέστρεψε με δώρα στο μαντρί.
Αυτά τα δώρα φυσικά ενδιαφέρουν και εμάς και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να πανηγυρίζουμε για τον προφανέστερο λόγο (για να μην πάμε στο παρασκήνιο) ότι ο Τούρκος αναλαμβάνει τις επηυξημένες αρμοδιότητες στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου που είχε πριν την σύμπραξη συμμαχίας με τον Πούτιν.
Ακούστε λοιπόν γιατί έκανε την κυβίστηση αυτήν ο σουλτάνος...

1. γιατί είδε ότι η θέση του φίλου του Πούτιν αδυνάτισε με το πραξικόπημα του Πριγκοζίν

2. γιατί γνωρίζει τις αντιδράσεις και τις διαθέσεις των Ρώσων στρατηγών καθότι η τουρκική βοήθεια στην Ουκρανία κοστίζει πολύ αίμα στα πολεμικά πεδία.

Μπορεί η κυβίστηση  του " μέγας προς το παρόν ο Αγαρηνός" να ήταν αριστοτεχνική, αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Μετά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ  και την πλεύση της Τουρκίας με τις συνταγές της Δύσης συμβαίνουν πολλά.

"Ένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι ο Πούτιν δεν έχει προς το παρόν κανένα πλάνο να συνομιλήσει με τον Ερντογάν.
Την περασμένη εβδομάδα ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι προσκάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφτεί την Τουρκία τον Αύγουστο."

Στις 10 Ιουλίου επισημάναμε:
10 - 11- 12 (του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ) Ιουλίου 2023, ας σημειώσουμε αυτές τις ημερομηνίες, η τουρκία με μεγάλα ανταλλάγματα ράγισε την λυκοφιλία της με την ΡΩΣΙΑ - τώρα ξεκινούν όλα.

Στις 12 Ιουλίου μεταφέραμε μια στιχομυθία:
"ο σουλτάνος αποφάσισε να πάει με αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο και ο Ρώσος αποφάσισε να τον στείλει στον άλλο κόσμο " σου το λέγω ως σχήμα λόγου, έρχονται φοβερά αντίμετρα της Ρωσίας κατά της Τουρκίας, ο κόσμος μετά την 15η Ιουλίου δεν θα μοιάζει με αυτό που βλέπαμε, μας είπε μετά την αγρυπνία του Αγίου Παϊσίου παλαιός διπλωμάτης "
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


γιατί ο κόσμος μας αλλάζει δραματικά μετά την εορτή του Αγίου Παϊσίου το 2023;

Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝΉΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  στις 12 Ιουλίου του 2023.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ 
Διαβάζουμε:
"Το ίδιο το γεγονός ότι η Ουκρανία θα διαθέτει αεροσκάφη F-16 που είναι ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα θα θεωρηθεί από τη Ρωσία ως δυτική απειλή στην πυρηνική σφαίρα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Lavrov.
«Παράδειγμα εξαιρετικά επικίνδυνης εξέλιξης γεγονότων είναι τα σχέδια των ΗΠΑ να προμηθεύσουν το καθεστώς του Κιέβου με μαχητικά αεροσκάφη F-16».
«Έχουμε ενημερώσει τις πυρηνικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει την ικανότητα αυτών των πολεμικών αεροσκαφών να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα.
Καμία από τις διαβεβαιώσεις δεν θα βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση."
ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ
ΤΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΊΟΥ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΜΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΊΘΕΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ 
"μην νομίζεις ότι η ιστορία γράφεται από τους ισχυρούς, αλλά από ΑΥΤΟΝ που εξουσιάζει τις εξουσίες του κόσμου"
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 



Τετάρτη 

"Δήλωση Μητροπολίτη Καστορίας για τις νέες ταυτότητες".... Μακάρι αν πάρει σωστή θέση η Εκκλησία ..το είπε άλλωστε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Μιλώντας σέ ἐκπομπή δημοσιογράφου τοπικοῦ ραδιοφωνικοῦ σταθμοῦ τῆς Καστοριᾶς γιά τίς Κατασκηνώσεις τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως δέχθηκα ἐρώτημα καί γιά τίς νέες ταυτότητες, χωρίς νά ἔχει προηγηθεῖ κάποια ἐνημέρωσή μου στό θέμα αὐτό.

Ἡ ἀπάντησή μου εἶχε τρία σκέλη:.

1. Γιά τά θέματα αὐτά «ὅταν ὑπάρχουν μηχανισμοί πού περιορίζουν τήν ἐλευθερία τοῦ ἀνθρώπου» πρέπει νά ἐνδιαφέρονται κυρίως οἱ φορεῖς πού ἀσχολοῦνται μέ τά δικαιώματα τοῦ ἀνθρώπου καί μέ τήν ἐλευθερία τοῦ ἀνθρώπου.

2. «Σέ πρώτη ἀντιμετώπισή μου τό θέμα (τῆς ταυτότητας ὡς ἐγγράφου πιστοποίησης) δέν εἶναι θρησκευτικό ἤ πνευματικό».

3. Ἡ Ἱερά Σύνοδος, ὅπως ἐνεργεῖ παγίως, προφανῶς θά ἐξετάσει τό θέμα, ἐφόσον ὑπάρξουν καταγγελίες, μέ τίς Εἰδικές Συνοδικές Ἐπιτροπές της, οἱ ὁποῖες θά λάβουν ἐπίσημη ἐνημέρωση καί ἐπίσημα στοιχεῖα ἀπό τό Ὑπουργεῖο Ἐσωτερικῶν. Οἱ Συνοδικές Ἐπιτροπές θά γνωμοδοτήσουν καί τό θέμα θά ἔρθει στήν Σύνοδο νά ἀποφασίσει σχετικά καί νά ἐνημερώσει τόν λαό.

Εἶπα ἐπί λέξει: «Ἡ Ἐκκλησία ἔχει πολλές Συνοδικές Ἐπιτροπές πού ἐρευνοῦν πολλά θέματα πού προκύπτουν… Ὁπότε ὅταν εἶναι θέμα πού ἀφορᾶ τά δικαιώματα τῶν ἀνθρώπων θά τό δώσει σέ μιά Ἐπιτροπή, καί στήν Δογματικῶν καί Κανονικῶν. Δηλαδή, ἄν ὑπάρχει πρόβλημα, θά ρωτήσει (ἡ Ἐπιτροπή) τό Ὑπουργεῖο Ἐσωτερικῶν, τί ἀκριβῶς περιέχει ἡ ταυτότητα καί μετά μέ βάση τά θεολογικά κριτήρια θά κάνει μιά εἰσήγηση στήν Σύνοδο…».

Καί ἔκλεισα τήν ἀπάντησή μου μέ τήν φράση: «Νομίζω θά ὑπάρξει θέση ἐπίσημη τῆς Ἐκκλησίας».

Αὐτά εἶπα στήν ἐρώτηση τοῦ τοπικοῦ μέσου.

Δυστυχῶς, ἀπομονώθηκε τμῆμα ἀπό τά λόγια μου καί κυκλοφόρησαν ἀποσπασματικά, ἐλπίζω ὄχι σκοπίμως.

Πηγή https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/57789-dilosi-mitropoliti-kastorias-gia-tis-nees-taftotites



Άγιος Παϊσιος: «Όταν κυκλοφορήσει η παράσταση με το φίδι να τρώει την ουρά του θα σημαίνει ότι οι Εβραίοι….»….

October 31, 2021 0 comment 8.5K views

Ο Γέρων Παϊσιος είχε πει προ ετών τα εξής απίστευτα που μοιάζουν να λαμβάνουν…ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Δείτε πως ο Μάρκ Ζουκερμπέργκ επέλεξε τον αρχαιοελληνικό σύμβολο τον Ουροβόρο ως το νέο σύμβολο της νέας επωνυμίας του Facebook, Meta, ενώ στην πραγματικότητα, το είχαν κλέψει πριν εκατοντάδες χρόνια από τους ΕΛΛΗΝΕΣ οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που, κατ’ αυτούς, συμβολίζει την ολοκλήρωση του διαβολικού τους έργου εις βάρος της ανθρωπότητος!!!

Έχει γραφτεί ότι, «Όταν κυκλοφορήσει η παράσταση με το φίδι να τρώει την ουρά του θα σημαίνει ότι οι Εβραίοι θα έχουν καταλάβει όλο τον κόσμο»…

Ο ΝΟΩΝ…ΝΟΕΙΤΩ!!…

Photographer: Michael Nagle/Bloomberg via Getty Images

 





Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

"ο σουλτάνος αποφάσισε να πάει με αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο και ο Ρώσος αποφάσισε να τον στείλει στον άλλο κόσμο " σου το λέγω ως σχήμα λόγου, έρχονται φοβερά αντίμετρα της Ρωσίας κατά της Τουρκίας, ο κόσμος μετά την 15η Ιουλίου δεν θα μοιάζει με αυτό που βλέπαμε, μας είπε μετά την αγρυπνία του Αγίου Παϊσίου παλαιός διπλωμάτης .

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία ξεκινά ένα νέο στάδιο στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ.
Ο Μπάιντεν ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο Ερντογάν για τις διπλωματικές προσπάθειες που έγιναν σε σχέση με την υποψηφιότητα της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, αναφέρει το TRT-Haber. ΠΗΓΗ



η τεχνική του "στρίβειν" - τα μπόλια δεν ήταν πνευματικό θέμα αλλά ιατρικό, ομοίως και τα σφραγίσματα δεν είναι πνευματικό θέμα αλλά κοινωνικό. ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ το φωνάζει με το χειρόγραφο κείμενο του "τα ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ"..." η Εκκλησία καλείται να πάρει μια σωστή θέση" και όχι απλώς μια θέση .

Η φωτογραφία είναι φάκελος μέσα στον οποίο ο άγιος Παΐσιος είχε δείγμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και είχε γράψει ιδιοχείρως: “Αλλοίμονον”

Διαβάζουμε από το άρθρο : "Έτσι είναι, αν έτσι… νομίζετε, Άγιε Καστορίας!"

Η κυβέρνηση – διά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μηταράκη – ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο θα εκδοθούν οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο Λαός αμέσως αντέδρασε και ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ερωτώμενος από ακροατές στη διάρκεια της εκπομπής «Ψηλά τις κεραίες» (στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Antennes FM) για το θέμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας, απάντησε ότι: «Αυτό είναι θέμα κοινωνικής ελευθερίας και ελευθερίας του ανθρώπου, και όταν περιορίζεται η ελευθερία των ανθρώπων, αυτά πρέπει να τα βλέπουν εκείνοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία των ανθρώπων… Η τοποθέτησή μου είναι ότι θεωρώ ότι δεν είναι θέμα θρησκευτικό ή πνευματικό»!!

Κατόπιν τούτων των λόγων Σας, Σεβασμιώτατε Άγιε Καστορίας, ασπαζόμενος νοερά την αγίαν Δεξιάν Σας, επιτρέψτε μου να σας παρακαλέσω καί προτείνω:

1) Για ένα τέτοιας μείζονος σημασίας θέμα, το οποίο επί δεκαετίες ταλανίζει τον ελληνικό Λαό και την Εκκλησία, να μην σπεύδετε σε τοποθετήσεις, πριν να αποφανθεί αρμοδίως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας (υπόσχεση που δώσατε και κατά τη χειροτονία Σας ενώπιον του Λαού και του Θεού). Η Αγία μας Εκκλησία δεν αποφαίνεται ανάλογα με τον λογισμό καθενός Δεσπότη, Ηγουμένου, Ιερέα… Η Εκκλησία οφείλει να θεωρεί το θέλημα του Κυρίου της και αυτό –αποκλειστικά και μόνο– να εκφράζει.

2) Είσθε από τους νεότερους Επισκόπους της Εκκλησίας. Φρονώ ότι δεν περιποιεί τιμή εις την Υμετέρα Σεβασμιότητα να σπεύδετε να τοποθετηθείτε για ένα τέτοιας μείζονος σημασίας θέμα, πριν να τοποθετηθούν παλαιότεροι και έμπειροι Αρχιερείς και μάλιστα, ο σεβαστός Γέροντάς σας, Άγιος Ναυπάκτου, ο οποίος διακρίνεται για τον θεολογικό του νου.

3) Όσον αφορά τη δήλωσή σας ότι: «η ελευθερία των ανθρώπων» δεν είναι θέμα της Εκκλησίας, δεν θα ήθελα να τη σχολιάσω, διότι εκθέτει ανεπανόρθωτα την Αγία μας Εκκλησία, η οποία φυλάττει επί αιώνες εν ευχαριστία και ευγνωμοσύνη το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας.

4) Είναι δε ανεπίτρεπτη και άστοχη η τοποθέτησή Σας, κυρίως διότι αντίκειται στη διαχρονική θέση της Εκκλησίας κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, η οποία έχει επανειλημμένως εκφρασθεί μέσα στους ι. ναούς (διά επισήμων εγκυκλίων) και έχει αποφανθεί πως είναι θέμα πνευματικό· και έχει δώσει εντολή στον Λαό να επαγρυπνεί· και καλώς ο Λαός αντιδρά, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Ας σημειωθεί δε, ότι α) η Ιερά Σύνοδος δεν μπορεί να αναιρέσει τον εαυτό της και β) έκτοτε δεν απεφάνθη διαφορετικά.

Για όλα τα ανωτέρω, παρακαλούμε ταπεινά να ανακαλέσετε με δελτίο τύπου την άστοχη τοποθέτησή Σας, εναρμονιζόμενος απολύτως με τις μέχρι τώρα εκδοθείσες εγκυκλίους της Εκκλησίας και προτρέποντας τον Λαό να εναρμονισθεί και αυτός με το πνεύμα των μέχρι τώρα εγκυκλίων.

Σας αφιερώνω το βίντεο από τη Λαοσύναξη της Εκκλησίας (Ιούνιος 2000) για τις ταυτότητες και την υπογραφή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου γι’ αυτές (μία εκ των τριων εκατομμυρίων υπογραφών που συνελέγησαν).

Ταπεινά μετ’ εκτιμήσεως και ευλαβείας,

ασπαζόμενος την αγίαν και χαριτόβρυτον δεξιάν Σας και εξαιτούμενος τας αγίας και θεοπειθείς ευχάς Σας, καθώς και τη συγχώρηση για την παρούσα.

Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Πνευματικός και Λειτουργός του Ιερού Ησυχαστηρίου

«Παναγία, η Φοβερά Προστασία»

11-7-2023, παραμονή της μνήμης του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου (αν κάτι Σας υπομιμνήσκεται εις τον νουν )

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

" για αυτό ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ του έδωσε την παρρησία να ανεβοκατεβαίνει τους πνευματικούς Ουρανούς, όπως ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΎΛΟΣ"

Μερικά  χρόνια μετά την Οσιακή Κοίμηση του Αγίου Γέροντος του Έθνους μας Αγίου Παϊσίου στις 12 Ιουλίου 1994 αποδεσμεύτηκε αυτή η φωτογραφία που είναι πλέον πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο.
Πρώτοι την ανεβάσαμε στα κοινωνικά δίκτυα δικτύωσης και σε πολλά άρθρα μας που κυκλοφόρησαν σε διάφορα ιστολόγια.
Δεν πέρασαν τότε λίγες ώρες που ξεκίνησε ένας αδυσώπητος πόλεμος, ότι η φωτογραφία αυτή δεν είναι αυθεντική και δεν δείχνει τον κεκοιμημένο Άγιο.
Κατανοήσαμε ότι κάποιοι δεν ήθελαν αυτή την δημοσίευση για τον δημοφιλή αυτόν Άγιο με την τόση παρρησία στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.
Απευθύνθηκσμε σε ένα πνευματικό πατέρα και του δείξαμε την φώτο.
Αυτός μας είπε:
-" μα λάμπει ο ΑΓΙΟΣ και μας δείχνει την αιωνιότητα" 
Δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε τίποτε άλλο.
Ήδη από το 1995 , ένα χρόνο μετά την κοίμηση του,είχαμε μια  ολοζωντανή εμπειρία του Αγίου Παϊσίου και ρωτήσαμε για αυτό μια Αγία Γερόντισσα που μας είπε:
(αυτά αδελφοί τα γράψαμε στο παρελθόν πριν την αγιοκατάταξη του Αγίου)
- να μην αμφιβάλλεις είναι ΑΓΙΟΣ , μου είπε η  ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παιδί μου και η ΠΑΝΑΓΊΑ μου συμπλήρωσε:
" αυτός ο μοναχός με ευαρέστησαι περισσότερο από όλους τους μοναχούς που έζησαν στο Περιβόλι μου"
" για αυτό ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ του έδωσε την παρρησία να ανεβοκατεβαίνει τους πνευματικούς Ουρανούς, όπως ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΎΛΟΣ" μου  ανέφερε η Παναγία, καταλήγοντας η Γερόντισσα.
ΤΩΡΑ αδελφοί βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας τι Άγιο έχουμε στους Ουρανούς που γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που ετοίμασαν για εμάς τα θηρία της δαιμονικής πιάτσας...
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 



Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

10 - 11- 12 (του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ) Ιουλίου 2023, ας σημειώσουμε αυτές τις ημερομηνίες, η τουρκία με μεγάλα ανταλλάγματα ράγισε την λυκοφιλία της με την ΡΩΣΙΑ - τώρα ξεκινούν όλα

 όταν βλέπω την ευλογημένη ελιά αναθαρρώ και σκέπτομαι ΕΛΙΑ- ΕΛΛΑΣ- ΕΛΕΟΣ πάντα το αρχικό ΕΛ=ΦΩΣ - ΕΛΑ να δεις και εσύ σε ποια ΑΓΙΟΦΩΤΙΣΤΗ χώρα ζούμε. Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΕΚΤΑΚΤΟ - ο σουλτάνος συμφώνησε για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ - πρέπει να ανησυχούμε γιατί κάτι πήρε;

Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Ο Ερντογάν συμφώνησε να προχωρήσει η ένταξη της Σουηδίας στη συμμαχία
Η Σουηδία δεν θα υποστηρίξει την οργάνωση FETÖ του Γκιουλέν - Συμφωνία για οικονομικά ανταλλάγματα και εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών - Ο Ερντογάν φέρνει στην τουρκική Βουλή το πρωτόκολλο εισδοχής - Διαβάστε την ανακοίνωση του ΝΑΤΟ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

27 Ιουνίου οι πρώτες ενδείξεις
Επισημαίναμε με άρθρα το προηγούμενο διάστημα: βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/06/blog-post_975.html?m=1
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - με τι πονηριά θα αλλάξει την Συνθήκη των ΣΤΕΝΩΝ για να αποδεχτεί την Σουηδία στο ΝΑΤΟ..βρε βρε την αλεπού!!!
Έσκασε όπως λέμε είδηση για να πάρουμε γεύση σουλτάνου : "εκεί στο ΝΑΤΟ θέλετε να αποδεχτώ την είσοδο της Σουηδίας στην συμμαχία.. ορίστε λοιπόν να ονομάσετε τα Δαρδανέλια τουρκικά Στενά"
«Τουρκικά» Θέλει να χαρακτηρίζονται τα στενά των Δαρδανελίων και του Βσοπόρου, η Άγκυρα σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις ΝΑΤΟ-Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας στη Συμμαχία.
Τα είχαμε επισημάνει πριν μέρες ότι στον τύπο της ΠΟΛΗΣ κυκλοφορούσε η είδηση της μετονομασίας των ΣΤΕΝΩΝ, αλλά δεν την είχαν συνδέσει ακόμα με τις διαπραγματεύσεις που γινόταν με την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ 
ΠΟΝΗΡΙΕΣ η αλεπού, ότι πάρει, αλλά τι να πάρει; όταν η συνθήκη που διέπει τα ΣΤΕΝΑ δηλ. η συνθήκη του Μοντραί μιλάει για Δαρδανέλια και για Στενά Βοσπόρου, εκτός και αν επιθυμεί ο σουλτάνος να αλλάξει την Συνθήκη αυτή με κάτι που τον βολεύει και προετοιμάζει το έδαφος με δικαιολογίες. Άραγε τον Ρώσο τον ρώτησε γιατί εξ αιτίας αυτών των ανατροπών θα κατέβει με φορά στα ΣΤΕΝΆ.
 Τι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ "οι Ρώσοι θα κατέβουν στα Στενά για τα δικά τους συμφέροντα"

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..