ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Η ΛΟΝΤΖΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ... ΕΝΑ ... ΤΕΣΣΕΡΑ....

 
                                        ΕΝΑ ΕΝΑ ....


 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΡΗΤΑ, ΟΤΙ O ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟ Η ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ Η ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ Η ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. 
   ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΜΙΣΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΜΗΣΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ, ΠΟΛΕΜΕΙ, ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΩΤΑΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΥΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΩΝ. 
   ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΘΥΜΩΣ ΒΟΥΛΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΘΗ ΛΙΑΝ ΚΑΛΟΣ -ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟΣ- ΤΩ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟΝ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ, ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΑΠΗΣ, ΠΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ.. 
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΧΩΡΗΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΙΝ ΠΑΝΑΓΑΘΩΤΑΤΟΝ, ΑΓΙΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΤΑΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΜΗΝ..




offlinepost.gr
https://www.offlinepost.gr › 2021/09/05 › dimitris-kal...

Στα ως ανω αρθρα και ιδιαιτερως στο καταπτυστο αρθρο του ''εθνος'' τα οποια εχουν αμφοτερα καταγγελθει  αδικειται καταφορα και βαναυσα, η μνημη του Μακκαβαιου Αρχιστρατηγου Ιωαννη Μακρυγιαννη, ως να ειναι αγνωστος ο βιος και οι πεποιθησεις του.. ο οποιος οταν εγινε η ΄΄βασιλεια του Οθωνα΄΄ (βλεπε των αυστρογερμανων αντιβασιλεων), παραιτηθηκε πληρως του επαναστατικου του αξιωματος ως Στρατηγου της Ελληνικης Επαναστασεως και καταταχθηκε ως απλος στρατιωτης στο πρωτο τακτικο στρατο μετα την Επανασταση.. 
  Ο Καλλεργης ηταν στρατιωτικος και πολιτικος, αυτα δεν τα καταλαβαινε, πηγε κοντα μονον δια το εθνικο-κρατικο ζητημα, της εντυπου νομοθεσιας και ορων διακυβερνησεως και υποχρεωσεων αρχοντων και λαου, με τον τροπο αυτο εξηγειται και το ασταθες και αβεβαιον και της συνεργασιας του και της προσφορας του.. 
  Ο Αγιος Ιωαννης ο Μακρυγιαννης ο Μακκαβαιος του Ορθοδοξου Ελληνισμου και ο οποιος τα οπλα εναντιον των τουρανομογγολων και αντιχριστων μωαμεθανων τουρκων, τα επιασε ΄΄για του Χριστου την Πιστη την Αγια και της Πατριδος την ελευθερια'' πηρε απο τους ανθελληνες βαυαρους και αυστριακους αυτο ακριβως δια το οποιο αγωνιστηκε και ειχε επτα θανασιμες πληγες πανω στο σωμα του.. ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ, με τα τρια πρωτα του αρθρα να αναφερονται στο ζητημα της διασφαλισης της Ορθοδοξου Πιστεως και Λατρειας προς τον Κληρο και τον λαο, στην αναγνωριση και προστασια της Ορθοδοξου Εκκλησιας και μαλιστα ως κυριαρχο Πιστη στην Απελευθερη πλεον και Συνταγματικα κατοχυρωμενη Ελλαδα.. 
  αυτο το οποιο σημερον οι παντες ανιστοριτοι, αντιΧριστοι και αΠατριδες, ζητουν να καταλυσουν.. 
  ο Οθων ΄΄ηταν ενα παιδι΄΄, δεν ειχε καμμια μετοχη και συμμετοχη στην κακια και την πονηρια των αντιβασιλεων.. 

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΣΣΙΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΤΟ ΤΙΜΑΛΦΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΩΤΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...!!!

                                       

                                               

ας συνεχισουμε τωρα το πνευματικο μας λουτρο..

στο τελος η ψυχη.. θα ανανηψει..

υπομονη...

  επεσαν οι αλβιονες και οι τουρανομογγολοι μετα μανιας να κατεδαφισουν και αποδομησουν τον Ελληνισμο.. ως απανθρωπο.. και ως αιτιο για το ναυαγιο της.. λοντζας..

  δεν τους ειδαμε ομως να εχουν την ιδια ευαισθησια και αντιδραση.. στην περιπτωση που οι λοντζες, πλησιαζαν τις ακτες της Ιταλιας και οι καραμπινιεροι, ερριχναν πυρ ομαδον στα πλοια και τους επιβαινοντας!!!

  αυτοι που κατευθυνουν αυτα τα πλοια με τους δορυφορικους ασυρματους.. μηπως για το λογο αυτο.. το κατευθυναν προς την Πυλο.. μηπως γιατι ηταν οι καραμπινιεροι στημενοι, ετοιμοι και τους περιμεναν..

   αυτο το ναυαγιο εγινε σε ενα πλοιο που ο κυβερνητης το ειχε ηδη εγκαταλειψει για να αποφυγει την συλληψη..

  με τον ανεμο μολις στα 2-3 μποφορ..

  με τη μηχανη του πλοιου, σαμποταρισμενη απο τους παρανομους διακινητες.. λιγο πριν την βυθιση..

  και με καποιον απο αυτους .. να στρεφει αποτομα το πηδαλιο.. δεξια και αριστερα..
με σκοπο να ΄΄μπαταρει΄΄ το πλοιο. το οποιο και επετυχε..

  ενα πλοιο με απανθρωπα στοιβαγμενους περι τους 700 ανθρωπους στο αμπαρι και τα καταστρωματα..

  ενα πλοιο για το οποιο Η ΕΛΛΑΔΑ.. εκανε τα παντα.. για να το θρεψει, να το ρυμουλκησει, και να σωσει τους επιβατες του.. με ελικοπτερα, πλοια του λιμενικου και εμπορικα πλοια.. με υποδειγματικο τροπο.. σεμιναριακο.. απολυτα συννομο, απολυτα ανθρωπινο, απολυτα συνεργατικο και επικοινωνιακο.. by book and by charity.. και την οποια αυτη βοηθεια.. αρνουνταν επιμονα και αδικαιολογητα..!!! παντες οι επιβαινοντες εν αυτω.. (μηπως και γιατι τους ειχαν τρομοκρατησει σχετικα οι διακινητες.., μηπως και γιατι, ολη αυτη η αλητεια ηταν.. στημενη τελικα .. απο τους οργανωτες της.. για λογους και ζητηματα, που ισως.. αποκαλυφθουν;)

  μεσα σε αυτο το περιβαλλον των φιλανθρωπων προθεσεων και των απολυτως συννομων ενεργειων, καθως προβλεπουν και οι ειδικες διαταξεις της Ε.Ε. σχετικα με τους παρανομους μεταναστες.. και τον θαλασσιο κινδυνο και κινδυνο ζωης των επιβατων.. βρεθηκε ΄΄φιλοξενουμενη΄΄ ακτιβιστρια, της γειτονος και ασπονδου φιλης.. τουρκιας.. να μας υβριζει και να μας χαρακτηριζει ως πλημμελεις και λιγο εως πολυ αιτιους-υπευθυνους, της συμφορας αυτων των ανθρωπων!!!.. ηλθε στο σπιτι μας, την φιλοξενουμε, την ταιζουμε και την κοιμιζουμε, και μας υβριζει και συκοφαντει και καταδικαζει.. 
  
  αντε λοιπον.. να μας πει για τον αττιλα -74, του οποιου η μνημη ειναι κοντα.. να μας πει.. για την δικη τους δικαιοσυνη και φιλανθρωπια.. και μαζι με εκεινην την ακτιβιστρια των ΜΚΟ (που συστηματικα οδηγουν αυτους τους ανθρωπους στην απατηλη ελπιδα και στο θανατο χρηματοδοτωντας μαλιστα τα ναυλα τους.. απο τις καταληστευμενες ευρωπαικες τραπεζες και τους ευρωπαιους καταθετες..).. να μας πουν και οι αλβιονοι.. τα δικα τους εργα και τις ημερες.. και στην Κυπριακη κατοχη, και στον εμφυλιο της Πατριδας μας..

  ειναι ισως.. η μοναδικη περιπτωση ναυαγιου παρανομων μεταναστων οπου.. ολα σχεδον στο συνολο τους τα ειδησειογραφικα πρακτορεια.. συμφωνουν.. για τις προθεσεις και το εργο ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την σωτηρια αυτων των ανθρωπων και οι πλεον μετριοπαθεις, επαινουν και γεραιρουν την Πατριδα μας γι΄αυτο..

  οι μασωνοι ομως της αλβιονας και οι τουρανομογγολοι της γειτονος, βρηκαν την ευκαιρια για αλλη μια φορα να μας δειξουν, τα αιμοσταγη τους δοντια... θα τα χασουν ομως.. απο την ΄΄τερηδονα΄΄.. θα σαπισουν πνευματικα απο την δολιοτητα και απανθρωπια τους.. και αλλο δεν θα ισχυουν να δαγκωνουν.. σαν το αγριοσκυλο.. που ομως οταν γερασει.. του πεφτουν τα δοντια...

οι αλβιονοι με τον ηχο του adajio του albinoni και παρισταμενους και κροκοδειλιως κλαιοντας τουρανομογγολους, κηδευουν στο ναυαγιο της λοντζας, την ανθρωπια, την δικαιοσυνη, τον πολιτισμο, την αληθεια, οτι καλο και αγαθο υπαρχει σε αυτον τον κοσμο.. τα αθλια αυτα τερατα.. πρωτα δολοφονουν και υστερα δικαζουν και καταδικαζουν αθωους ως δολοφονους.. οι ποιηται παντος εγκληματος καταδικαζουν και θανατωνουν τους αθωους για τα δικα τους εγκληματα, τα εγκληματα που εχουν διαπραξει και διαπραττουν, αυτοι οι ιδιοι.. ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται...





  παμε συνεχεια τωρα.. παμε δυνατα..

  οι δυο φιλοι Γεωργηδες και δημοσιογραφοι.. εφυγαν.. κοντα-κοντα και συντομα απο κοντα μας..

  ηταν και οι δυο ανδρες και ανθρωποι αληθινοι

  και ακριβως για το λογο αυτο το συστημικο σκοταδι θελησε να τους καταπιει..

  ο πρωτος φημολογειται, οτι ετοιμαζε, μια φρικτη αποκαλυψη.. κατι με διακινηση, κακοποιηση παιδιων παρανομων μεταναστων και ανδρενοχρωμιο.. 

απο αρθρο αναρτησης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 23 Ιούλ 2022 - 20:30
facebook sharing button 
twitter sharing button 
email sharing button 
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Παρόμοιο δημοσίευμα έχε αναρτήσει και η Le Monde

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει σήμερα απόσπασμα από δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η στιγμή η δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου παρατίθεται μαζί με τις περίεργες υποθέσεις Λιγνάδη – Φουρθιώτη, Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Καραϊβάζ διερευνούσε και τις δύο αυτές υποθέσεις, κάνοντας μάλιστα σοβαρότατες αποκαλύψεις για σκοτεινές διασύνδεσης και των δύο προσώπων, λίγο πριν δολοφονηθεί.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο δημοσιογράφος είναι στο χώμα, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα που αναφέρονται στα ρεπορτάζ, έχουν αποφυλακιστεί και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου αμφισβήτησαν την πιστότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Όμως, το δημοσίευμα της Liberation όχι μόνο είναι υπαρκτό και αναφέρει ακριβώς αυτά τα στοιχεία, αλλά υπάρχει και ένα αντίστοιχο δημοσίευμα της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας Le Monde, που είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Το δεύτερο δημοσίευμα μάλιστα είναι προγενέστερο αυτού της Liberation, αλλά περιέργως δεν απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ.

Το δημοσίευμα της Le Monde για την δολοφονία Καραϊβάζ

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Le Monde αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2021, ενώ της Liberation δύο μέρες αργότερα, στις 12 Απριλίου του ίδιου έτους.

Η γαλλική Liberation αναφέρει στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ διερευνούσε θέματα που άγγιζαν στενά τη λειτουργία του κράτους στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση Λιγνάδη

Το δημοσίευμα υπογράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα Fabien Perrier, αναφέρει ότι «ο Γιώργος Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τα κυκλώματα της νύχτας. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε μια γρήγορη έρευνα». Έρευνα που φυσικά σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, δεν έχει αποφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Το δημοσίευμα της Liberation για την δολοφονία Καραϊβάζ

Μεταξύ άλλων η Liberation σημειώνει ότι τα τελευταία θέματα που εξέτασε ο Καραϊβάζ «άγγιζαν στενά τη λειτουργία του κράτους στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία για αρκετές εβδομάδες, υπονόμευσε το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πολλά από τα μέλη του οποίου λέγεται, ότι διατηρούσαν προσωπικούς δεσμούς με τον άνδρα του θεάτρου, διορισμένου χωρίς διαφάνεια, έξι εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, «για πολλούς παρατηρητές, ο Λιγνάδης είχε πολιτική προστασία, ενώ μία ημέρα πριν από τη δολοφονία του, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε προχωρήσει περισσότερο, ισχυριζόμενος στην τηλεόραση, ότι είχε δοθεί χρόνος στον Δημήτρη Λιγνάδη για να διαγράψει ουσιαστικά στοιχεία».

Δείτε το επίμαχο βίντεο που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα των γαλλικών εφημερίδων:

Γίνεται επίσης αναφορά στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, Με την Le Monde να αναφέρεται επίσης στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και να υπενθυμίζει ότι ο δολοφονημένος δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση του παρουσιαστή Φουρθιώτη, καθώς ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την αστυνομική φρουρά που σκανδαλωδώς διέθετε.

Το συμβόλαιο Φουρθιώτη και η μαρτυρία – φωτιά

Το εξαιρετικά περίεργο στην όλη υπόθεση, που θα μπορούσε φυσικά να είναι και μία σατανική σύμπτωση, είναι πως ο δημοσιογράφος βρίσκεται 2 μέτρα κάτω από το χώμα, ενώ τόσο ο Λιγνάδης όσο και ο Φουρθιώτης έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης καταθέτοντας για την υπόθεση Φουρθιώτη αναφέρει ότι τρεις μέρες πριν την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε ενημερωθεί ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του αλλά και για έναν ακόμα δημοσιογράφο με περίεργο όνομα:

«Στις 9 Απριλίου 2021 δολοφονήθηκε από αγνώστους ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Ήταν λογικό η εξέλιξη αυτή να με θορυβήσει γιατί μου είχε αφαιρεθεί τμήμα της αστυνομικής μου φρουράς από τον Ιούλιο του 2019. Παρότι είχαμε να κάνουμε με μία περίπτωση δολοφονίας δημοσιογράφου, δεν συνέδεσα την δολοφονία αυτή με όσα είχε εξιστορήσει ο άνθρωπος τον οποίο είχα συναντήσει στις 6 Απριλίου 2021 και μου είχε αναφέρει πως πρόκειται να εκτελεστεί συμβόλαιο εναντίον μου και σε βάρος ενός ακόμη δημοσιογράφου με περίεργο όνομα» ανέφερε.

Εγώ είτε έχουμε να κάνουμε με τρομακτικές συμπτώσεις, είτε με μία εφιαλτική πραγματικότητα η οποία δεν άπτεται μόνο του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων, αλλά επηρεάζει το ίδιο το πολίτευμα.

newsbreak.gr

facebook sharing button 
twitter sharing button 
email sharing button 
σ.σ.
ειχε και ενα sight το bloko.gr και στο οποιο προδηλως, εδειχνε ξεκαθαρα την σχεση του εγκληματος, με την αστυνομια και επεκεινα με τις πολιτικες αρχες.. την σχεση δηλαδη εγκληματος-παρακρατους και εξουσιας.. και το οποιο ηταν ΄΄κοκκινο πανι΄΄ για πολλους, οποτε.. οταν εκτιθεται ο δρακος στο φως.. τοτε πυρωνει και επιτιθεται.. 
τα παρακατω ειναι απο την εισαγωγη της συστασης του μπλογκ..

''Αυτό το παραπάνω σύμπλοκο της αιτιώδους συνάφειας υπήρξε το κυρίαρχο κίνητρο που μας οδήγησε στην απόφαση, μαζί με ομάδα φίλων και συνεργατών, να επιχειρήσουμε να εντυπώσουμε το δικό μας αποτύπωμα στην ειδησεογραφία και στα τεκταινόμενα στα Σώματα Ασφαλείας. 

Και θα το επιχειρήσουμε μακριά από δεσμεύσεις κι εξαρτήσεις με επώνυμες υπογραφές, σχόλια και παρεμβάσεις για τα καλώς και για τα κακώς κείμενα.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του bloko.gr, κι αυτές τις αρχές θα επιχειρήσουμε να υπηρετήσουμε με απαρέγκλιτη πίστη.

Γιώργος Καραϊβάζ''

απο ενα αρθρο του Δημητρη Καλαντζη στο post modern..
3) Ο Καραϊβάζ ασκεί δριμύτατη κριτική στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας και εξαπολύει ευθύνες και έμμεσες επιθέσεις για διαφθορά τους. Πέραν των υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, καθώς πήραν έκταση στα μεγάλα ΜΜΕ (υπόθεση Φουρθιώτη, υπόθεση Λιγνάδη κλπ), ο Καραϊβάζ γράφει για υποθέσεις άγνωστες στο ευρύ κοινό, που όσοι δεν έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα «αστυνομικά θέματα», δεν γνωρίζουμε καθόλου, είτε γιατί τα μεγάλα ΜΜΕ επέλεξαν να μην ασχοληθούν μαζί τους, είτε επειδή ήταν ιδιαίτερα «ευαίσθητες» και εξέθεταν καταστάσεις και πρόσωπα που το main stream μιντιακό σύστημα δεν ήθελε να αγγίξει (ή να «μπλέξει»).

ακολουθουν ορισμενοι τιτλοι και στοιχεια, απο τα τελευταια πριν την δολοφονια του αρθρα..

Νέο σοκ! Διέθεταν την ασφάλεια μαμούθ σε κατηγορούμενο για απάτες – Πώς εκβιάζονταν και οι αστυνομικοί
1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ξενάγηση Φουρθιώτη στις θωρακισμένες λιμουζίνες της ΕΛΑΣ – Αστυνομικός οδηγεί το αυτοκίνητο του
29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
αίτημα “μεταβίβασης” θωρακισμένης mercedes

Ποιος φοβάται τον Λιγνάδη; Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ: αυτές τις εντολές είχαμε και δεν έγινε κατ’ οίκον έρευνα και κατάσχεση του κινητού.
24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

απο αρθρο σχετικο με την δολοφονια Δ. Καπε

Η ζωή είναι ένας απροσδιόριστης μορφής και τροχιάς κύκλος. Μέσω του Δημήτρη, γνώρισα κι έναν άλλο Δημήτρη και δια μέσω αυτών, γνώρισα πολύ καλά την παιδιάστικα αφελή μέχρι τότε προσέγγιση μου, στο πως λειτουργεί το σύστημα. Μεγαλοειχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί. Περιπεπλεγμένοι σ’ ένα κύκλο δυναστείας και καταδυνάστευσης των αφελών ρομαντικών οδοιπόρων -κατά παράφραση του Ρουσσώ- που εν πολλοίς συγκροτούν το μεγάλο κοινωνικό στρώμα. Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμμα του μαύρου χρήματος. Έτσι είναι η ζωή, όπως πλέον την έμαθα και αδυνατούσα να δω, μέχρι που γνώρισα τους δύο Δημήτρηδες.

Έχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε υπό την οπτική που προαναφέραμε, εάν οι δολοφονίες τους είναι κοινότυπα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ή θυσιάστηκαν στο βωμό μιας νέας τάξης πραγμάτων που έρχεται. 

ΥΓ: Το κείμενο αποτελεί το δικό μου κατευόδιο στον Δημήτρη Καπέ. Αντίο φίλε.

του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η διαμεσολάβηση σε συμβόλαιο θανάτου πρωτοκλασάτου αξιωματικού της ΕΛΑΣ
3 ΙΟΥΛΙΟΥ


Τέλος, να θυμίσουμε άλλη μία προφητική «απόφανση» του Δημήτρη Μάλαμα. «Αποχωρώ, πρώτον γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου και δεύτερον επειδή στήνεται ένα νέο σύστημα». Το σύστημα με τη μία ή την άλλη μορφή, δυστυχώς για την υγιή εκδοχή της αστυνομίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ.

Και πως να γίνει διαφορετικά, όταν αυτό το σύστημα κατευθύνει τη ροή του μαύρου χρήματος, την ξεπλένει κι εν τέλει κυβερνά».

του Γιώργου Καραϊβάζ.

σ.σ. Οταν εχεις Θεο, εχεις λαο, οταν εχεις λαο εχεις κρατος, οταν εχεις κρατος δικαιου και οχι παρακρατος, δεν εχεις εγκλημα..  οι αρχοντες ειναι παντοτε καλλιτεροι των αρχομενων.. και απο αυτο συναγαγετε τα συμπερασματα σας, για την εν γενει πνευματικη μας κατασταση...


"Αυτό που τον σκότωσε ήταν τα συστημικά προβλήματα που ο πατέρας μου πολεμούσε" - Ο Δημήτρης Καραϊβάζ μιλά για τον Γιώργο

Ο Δημήτρης Καραϊβάζ, γιος του Γιώργου, παραχώρησε συνέντευξη στο International Press Institute και στον Jamie Wiseman, σε ένα αφιέρωμα για τις επιπτώσεις που έχουν οι δολοφονίες δημοσιογράφων στην ελευθερία του τύπου.
Παρακολουθείστε τη συνέντευξη:

Ξεχωρίσαμε κάποια μέρη της συνέντευξης και τα έχουμε μεταφράσει στα ελληνικά:

«Δεν έχουμε ιδέα για το ποια ήταν η αιτία της δολοφονίας. Δεν έψαχνε αυτή τη στιγμή για κάτι συγκεκριμένο, απ' ό,τι ξέρουμε. Έχει ξαναυπάρξει στο παρελθόν στόχος συμβολαίου θανάτου από τρομοκρατικές οργανώσεις και από μαφιόζους. Όμως σε αυτή τη φάση δεν είχε προσπαθήσει κανείς να τον εκφοβίσει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν. Ήταν ένα πισώπλατο χτύπημα μεταφορικά και κυριολεκτικά».

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που σκότωσε τον πατέρα μου ήταν ένα πρόσωπο, ένα όπλο, ή ακόμη και ένας εγκληματικός «εγκέφαλος». Αυτό που τον σκότωσε ήταν τα συστημικά προβλήματα που ο πατέρας μου πολεμούσε. Ακόμη κι αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του πατέρα μου, οι δολοφόνοι του, και το όπλο της δολοφονίας, δεν τον σκότωναν, κάτι άλλο θα τον σκότωνε. Γιατί ο πατέρας μου δεν πολεμούσε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, πολεμούσε ένα συστημικό πρόβλημα, και όσο αυτό το συστημικό πρόβλημα παραμένει, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη ζωή του πατέρα μου ή οποιουδήποτε άλλου που πιστεύει πραγματικά στη δικαιοσύνη και στην αποκάλυψη της αλήθειας». 

«Αυτό που θα ήθελα να δω από την κυβέρνηση είναι να επικεντρωθεί στα αληθινά προβλήματα και να μη ρίχνει ευθύνες σε πρόσωπα, τα οποία προφανώς έχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν, αλλά να κοιτάξει πίσω από αυτό: τι μπορούμε να κάνουμε για να μην ξανασυμβεί αυτό; Μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο; Όχι, γιατί κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση του. Πρέπει να κάνουμε κάτι βαθύτερο από αυτό! Κάτι πάει λάθος! Αυτό θα έπρεπε οι αρχές και η κυβέρνηση να προσπαθήσουν να διορθώσουν»

«Η υποστήριξη δεν ήταν η μεγαλύτερη, αλλά δεν ήταν και λίγη. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θέλουμε χρήματα για να νιώσουμε στήριξη. Αυτό που θέλαμε ήταν να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η δολοφονία του πατέρα μου δεν θα έπρεπε να κάνει τον κόσμο να φοβάται. Η δολοφονία του είναι μια έμπνευση, μια ελπίδα γιατί έδειξε ότι ένας άνθρωπος, μόνο με την πένα του όπως έλεγε ποιητικά ο ίδιος, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο. Αυτό θέλαμε να δούμε να ακούγεται σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στήριξη θέλαμε από την Ελλάδα και από άλλες χώρες. Όμως δεν το είδαμε τελικά. Δεν είδαμε την ελπίδα να ξεπηδά από τον θάνατο του πατέρα μου. Είδαμε φόβο και προκατάληψη»

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τη δολοφονία του πατέρα μου είναι η ελευθερία του τύπου, γιατί αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς ότι οι δημοσιογράφοι θα πουν την αλήθεια επειδή φοβούνται, τότε ποιους θα εμπιστευτείς; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που φοβόμαστε: επειδή δε βλέπουμε διάθεση από πολλούς ανθρώπους να πουν την αλήθεια». 


σ.σ.

Αιωνια σου η μνημη Γεωργιε, θα σε θυμωμαστε παντοτε με αγαπη...

μηπως τα παρακατω ειναι λιγο σχετικα.. και γιατι ενα καλο ΄΄συμβολαιο΄΄, αναιρειται, με ενα αλλο ΄΄καλλιτερο΄΄; και ωστε να κοβεται η αλυσιδα και να χανεται ο συνδεσμος των γεγονοτων..;.. λεμε.. ισως..

ας δουμε τωρα τι ακολουθει.. επι Υπηρεσιακης..

Αλαφούζος για το αυτοκίνητο του ΣΚΑΙ και τον δολοφονημένο "Ράμπο": Έλειπα στο εξωτερικο, δεν έχω καμία σχέση

Ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για τη σχέση του με τον δολοφονηθέντα Ράμπο και τη θωρακισμένη Mercedes, εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, σχετικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά τη δολοφονία του "Ράμπο", ο οποίος επέβαινε σε θωρακισμένη Mercedes που ανήκει στον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι δόθηκαν διευκρινήσεις στις Αρχές για το όχημα του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στο έγκλημα του Κορυδαλλού και σημείωσε ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τον δολοφονηθέντα.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε επίσης πως τα δημοσιεύματα εις βάρος του, έχουν στόχο να πλήξουν τον Παναθηναϊκό και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια υπογραμμίζοντας πως τον λόγο θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωσή του Γ. Αλαφούζου:

"Με αφορμή το γεγονός ότι όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας του Ομίλου μου βρέθηκε στην κατοχή του θύματος δολοφονικής επίθεσης, επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, μέσω ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης και trolls του διαδικτύου, η άμεση σύνδεση του προσώπου μου με σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας.

Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα.

Η ιστορία του καθενός μας στην Ελλάδα είναι γνωστή και ο στόχος των κέντρων γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Η διαδρομή μου, μέσα από το πληγωμένο από γκανγκστερικές μεθόδους ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνει ότι πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό, που τους φοβίζει, γιατί ενισχύεται και επιστρέφει στη θέση που ιστορικά του αξίζει και ας του έκλεψαν φέτος το Πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας.

Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Όλα στο φως…".

«Ράμπο» με… VIPs γνωριμίες – Ποια η σύνδεση του Ρουμπέτη με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού

Περίεργες διαδρομές στο συμβόλαιο θανάτου! Η θωρακισμένη Μερσεντές εταιρίας συμφερόντων Αλαφούζου και τα «δεν ξέρω»

Συντάκτης: Newsroom

2.9kShares
twitter sharing button
whatsapp sharing button
messenger sharing button
linkedin sharing button
email sharing button

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί δημοσίευμα του zougla.gr, σύμφωνα με το οποίο η θωρακισμένη ασημί Mercedes, μέσα στην οποία εκτελέστηκε ο «Ράμπο» της Θύρας 7, κατά κόσμον Βασίλης Ρουμπέτης, ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, στο Νέο Φάληρο, με έδρα την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του Σκάι!

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους «ψιθύρους» που ακούγονται, αλλά και τους σαφείς υπαινιγμούς για πιθανή σύνδεση του Σκάι με τον 38χρονο καταδικασμένο για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το κανάλι του Νέου Φαλήρου εξέδωσε μια ανακοίνωση, του τύπου «ναι μεν, αλλά…», αφού επιβεβαίωσε ότι το θωρακισμένο όχημα, μέσα στο οποίο άγνωστοι εκτελεστές γάζωσαν με σφαίρες καλάσνικοφ τον Ρουμπέτη, ανήκει στην «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια εταιρία του Σκάι. Ομως, την ίδια στιγμή δήλωσε άγνοια για το πώς έφτασε η θωρακισμένη Mercedes στην κατοχή του δολοφονημένου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Βασίλης Ρουμπέτης

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες (ενν. Τετάρτη) το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία “Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.” από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Μετά τις αποκαλύψεις, πάντως, γεννάται εύλογα το εξής ερώτημα: πώς είναι δυνατόν ο Ρουμπέτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συνέργεια στην ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007, και υπήρξε οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, να κυκλοφορούσε με θωρακισμένη Mercedes που ανήκει στον επιχειρηματία και πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο; Αλλες απορίες που γεννιούνται μετά τις δολοφονίες των Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος ήταν γνωστός και ως «Ράμπο» ή «Ταρίφας», και του «Νιόνιου» Διονύση Μουζακίτη είναι τι είδους σχέση μπορεί να είχε ο 38χρονος με τον Γιάννη Αλαφούζο. Επιπλέον, ακόμα και αν είχαν μια απλή «κοινωνική γνωριμία», δικαιολογείται ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Παναθηναϊκού να έχει παραχωρήσει στο θύμα θωρακισμένο αυτοκίνητο τόσο μεγάλης αξίας;

Σε συνεργείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο «Ράμπο» ή «Ταρίφας» είχε παραλάβει το αυτοκίνητο πριν από περίπου 15 ημέρες, έχοντας αφήσει το δικό του όχημα σε συνεργείο, καθώς παρουσίαζε βλάβη. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στα έγγραφα κυκλοφορίας της πολυτελούς ασημί Mercedes προσπαθούσαν για ώρα να βρουν πώς συνδέεται ο Ρουμπέτης με τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι ο 38χρονος εμφανιζόταν σε φωτογραφίες στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να περπατά πίσω από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας μάλιστα στον λαιμό του και κάρτα διαπίστευσης!

Η εντολή και η εκτέλεση

Τον γρίφο της διπλής στυγνής δολοφονίας του 38χρονου «Ράμπο» ή «ταρίφα» Βασίλη Ρουμπέτη και του 31χρονου γαμπρού του Διονύση Μουζακίτη, οι οποίοι έπεσαν νεκροί σε μαφιόζικη επίθεση με δεκάδες σφαίρες από καλάσνικοφ στον Κορυδαλλό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καλούνται να λύσουν οι αστυνομικές Αρχές, που προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη φονική ενέδρα και το συμβόλαιο θανάτου των δύο ανδρών.

Το πάρκινγκ στο οποίο οι εκτελεστές αποτελείωσαν τον Μουζακίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντάσσουν την εν ψυχρώ εκτέλεση γαμπρού και κουνιάδου στον πόλεμο μεταξύ συμμοριών «νονών» της νύχτας, εκτιμώντας παράλληλα ότι η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό ανοίγει έναν νέο κύκλο αίματος στους κόλπους της Greek Mafia.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την αιματοβαμμένη υπόθεση προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές με το κλεμμένο μαύρο τζιπ μέχρι την οδό Δωδεκάτης, όπου μέσα σε δύο λεπτά γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 38χρονο «Ράμπο» και τον 31χρονο «Νιόνιο», όπως ήταν γνωστός ο Μουζακίτης. Παράλληλα, έχουν παραλάβει το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν τα θύματα, καθώς και από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και το εξετάζουν καρέ καρέ, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα σημεία από όπου πέρασαν οι δράστες, καθώς διένυσαν μια απόσταση εννέα χιλιομέτρων μέχρι το τούνελ στον Σκαραμαγκά, όπου έβαλαν φωτιά στο όχημα που χρησιμοποίησαν στη δολοφονική επίθεση, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους.

Από κόσκινο

Τόσο το τζιπ διαφυγής των εκτελεστών όσο και η θωρακισμένη Mercedes του «Ράμπο» και το Smart του 31χρονου γαμπρού του έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., για να γίνουν φύλλο και φτερό, ενώ κομβικής σημασίας για τις διωκτικές Αρχές θεωρείται η κατάθεση μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ο Ρουμπέτης, ο οποίος είχε στο «βιογραφικό» του τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας μαγαζιών, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο ερευνών για εκτελέσεις ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων, είχε υποψιαστεί πως αποτελεί στόχο για τις αντίπαλες ομάδες της μαφίας. Γι’ αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κυκλοφορούσε με θωρακισμένο όχημα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας της μαφιόζικης εκτέλεσης, στο κλεμμένο τζιπ επέβαιναν δύο άτομα. Ο ίδιος φέρεται ότι είπε ότι είδε ακόμα δύο οδηγούς μοτοσικλετών, που προφανώς ήταν υποστηρικτική ομάδα. Οι εκτελεστές προσέγγισαν το θωρακισμένο τζιπ, στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Ρουμπέτης, ενώ είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, και τον γάζωσαν με το καλάσνικοφ. Ο γαμπρός του Διονύσης Μουζακίτης, ο οποίος φέρεται ότι ήταν στην ομάδα φύλαξης του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου, εκ των γνωστότερων μελών της Greek Mafia, προσπάθησε να μπει στο υπόγειο γκαράζ μόλις αντιλήφθηκε τη δολοφονική επίθεση. Ομως, οι δράστες τον ακολούθησαν και τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής, σκοτώνοντάς τον.


Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ, Η RAMBO, 
Ο Ράμπο που δεν ξέρει τον εαυτό του
 
Ο 28χρονος οδηγός ταξί, Βασίλης Ρουμπέτης, Φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Τον ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Μικρός σε ηλικία και ταξιτζής το επάγγελμα, λέγεται ότι ήταν αυτός που στους αγώνες «καβάλαγε τα κάγκελα» και ορμούσε στο γήπεδο.
 Γνωστός και ως «Ράμπο», «με προϊστορία στα μαχαιρώματα», καταθέτει ένας από τους μάρτυρες της προδικασίας. Αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, προφυλακίστηκε και ακόμη και σήμερα κρατείται στις φυλακές. 
 
Eλαβε ενεργό μέρος στα επεισόδια και μάλιστα έλαβε μέρος στον βαρύτατο και θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Φιλόπουλου τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι που έφερε μαζί του». Σύμφωνα με μια μαρτυρία: «... μετά το περιστατικό διατυμπάνιζε σε φίλους και γνωστούς ότι έχει βίντεο με τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού και ότι ήταν και αυτός μπροστά». Αλλος μάρτυρας αφηγείται: «Τη Μεγάλη Τρίτη άκουσα από σεκιουριτά του Παναθηναϊκού ότι τον Μιχάλη τον έφαγε ένα άτομο που τον λένε Ρουμπέτη. Μάλιστα ακούγεται ότι καυχιέται κιόλας για αυτή του την πράξη».
 
O28χρονος ταξιτζής Βασίλης Ρ., είχε κατηγορηθεί για μαχαίρωμα 30χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού και ήταν έξω με εγγύηση μόλις 10.000 ευρώ
 
ΠΡΙΝ το δικαστήριο του Φιλόπουλου συνελήφθη ως ύποπτος συμμετοχής σε συμβόλαια θανάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά! 
 
ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ προσπαθοντας να φυγει στο εξωτερικο μαζι με ενα εκ των κατηγορουμένων που εμπλεκετo στην υπόθεση με τα καλάσνικοφ στην κορινθο. 
Παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε πολύμηνη φυλάκιση για κλοπές τηλεκαρτών από περίπτερα.
 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΎΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ
 
Στη συνέχεια, απολογήθηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης που έχει αθωωθεί πρωτοδίκως, αλλά άσκησε έφεση σε βάρος του ο εισαγγελέας του πρώτου βαθμού: 
«Δεν πήγα ποτέ στην Παιανία. Δεν ήμουν εκεί. Εκείνη την ώρα δούλευα με το ταξί. 
Δεν τον γνώριζα τον Φιλόπουλο, ούτε στα ψυγεία Ευρώπη που δούλευε και εκείνος. 
Γενικά πήγαινα στο γήπεδο. Με ήξερε ο κόσμος. Είπαν πολλά ονόματα, όχι μόνο το δικό μου. Τον Βασιλάτο που κατέθεσε το όνομα μου, δεν τον ξέρω. Δεκαοκτώ χρονών παιδιά ήταν. 
Μικρός εγώ ήμουν Παναθηναϊκός, λόγω του πατέρα μου. Μετά, λόγω Νίκαιας και λόγω των τίτλων που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, έγινα Ολυμπιακός. 
Έχω υπηρετήσει εθελοντικά στα αλεξίπτωτα. 
 
Στην ερωτηση της εδρας τι ειδικοτητα ειχες στους αλεξιπτωτιστες απαντηση χειριστης λεμβου στην ερωτηση αν ειχε εκπαιδευτεί σε μαχη σωμα με σωμα είπε όχι 
και στην ερωτησεις αν εχει αλλη ειδικοτητα είπε όχι απλά εκεί με τις σκουπες και σκοπια ερωτησεις τι ειναι η σκουπες είπε εεεε σκουπες!!! 
 
Στην ερωτηση της εισαγγελεως τι λόγους εχει ο δημητράς να τον αναφέρει στην Κατάθεση του είπε τον εχετε δει αυτον ενοοντας τον δημητρα !! 

Και στην ερωτηση γιατι τον φωναζουν ραμπο είπε

Στον γήπεδο με φωνάζουν “Ράμπο” γιατί μικρό με είχε ντύσει η μάνα μου στις απόκριες. <<είναι Ο ράμπο που δεν ξέρει τον εαυτό του>>

 Ναι, ήμουν ζωηρός. Είχα κατεβάσει μια φορά ένα πανό του Παναθηναϊκού. 

Δεν ισχύει πως καυχιόμουν ότι εγώ σκότωσα τον Φιλόπουλο. Δεν ξέρω ποιοι το έβγαλαν αυτό. Πρόκειται για κουτσομπολιά. 

Στη ΓΑΔΑ εργαζόταν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που αυτοκτόνησαν στο Λασίθι – Ήταν με άδεια στην Κρήτη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με τη διπλή αυτοκτονία αστυνομικών στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών που βρέθηκαν απαγχονισμένοι, είναι Πατρινός.

Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ και βρισκόταν με άδεια στην Κρήτη. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τους γονείς του το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 34χρονος βρέθηκε σε λιόφυτο στην περιοχή της Σητείας, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη περίπτωση αφορά στον θάνατο ενός άλλου συνομήλικου αστυνομικού, με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο Νομό Λασιθίου, αυτή τη φορά όμως στην περιοχή Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε φτάσει στο νησί με μετάθεση και υπηρετούσε σε αστυνομική υπηρεσία του Λασιθίου. Χθες το μεσημέρι αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στη ζωή του, επιλέγοντας αντίστοιχα τον απαγχονισμό.

Ήταν παντρεμένος, δεν είχε αποκτήσει όμως παιδιά. Κατά πληροφορίες, ο 35χρονος αστυνομικός φέρεται να είχε εξομολογηθεί κατά καιρούς σε συναδέλφους του ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και πως είχε περάσει από το μυαλό του η ιδέα να δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν  στον θάνατο.

Όπως γράφουν τα τοπικά μέσα, τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται. Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός πως δύο συνάδελφοι -αν και δεν υπηρετούσαν στο ίδιο τμήμα- σκέφτηκαν να αυτοκτονήσουν την ίδια μέσα και ώρα με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο νησί, και ακόμη πιο… ύποπτα στην ίδια γεωγραφική περιοχή.

σ.σ.

ενας δημοτικος λογος λεει οτι οταν συμβαινουν πολλες συμπτωσεις μαζι, τοτε δεν προκειται για συμπτωσεις.. και στην ειδηση 

στο γεγονος αυτο.. συμβαινουν πολλες συμπτωσεις.. κυριως χρονικες αλλα και τοπικες και τροπικες.. μαλλον λοιπον δεν προκειται

 για συμπτωσεις..και καθως ακομη ειναι γνωστο, υπαρχει περιπτωση οπου καποιος αυτοκτονει.. και περιπτωση που καποιον

τον αυτοκτονουν.. ενιοτε και για να χανεται η σειρα των στοιχειων, των αναθεσεων και των εντολοδοχων... δολοφονιων...


σ.σ.

παλι δεν γνωριζουμε κατα ποσον το κατωθι εχει βαση.. ενδειξεις.. υπαρχουν.. και το γεγονος οτι οντως η ΜΙΤ ενεργει 

απροσκοπτα στην Ελλαδα.. φωτιες.. δολοφονιες.. (οι εξι.. στην Λουτσα.. οι πεντε στην Λιβυη.. deals του δρακου.. με ΝΤΠ

και σιωνιστες)


27 Ιουλ 2020 — Ποιοί άλλοι εδώ τον ήθελαν νεκρό;;;;;Oι έμμισθοι συνεργάτες του ψευδοχαλίφη Ερντογάν Γενίτσαροι στο πνεύμα και στη ψυχή… xios-11111. όπως ...

ο δευτερος Γεωργιος 

.. ειχε βαλει θεμελιο για ενα ΄΄νεοδημοκρατικο΄΄ και ισως παλαιοτερης κοπης, αξιων και 
προοπτικης  κομμα.. και επομενως θα επαιρνε ψηφους απο ΄΄τον δεξιο΄΄ χωρο.. και οι οποιοι 
απο καπου θα επρεπε να αφαιρεθουν..
επομενως

δεν ηταν συμφερον να μεινει στην ζωη, κανενας απο τους δυο..

ο δευτερος, με αλλο τροπο..

σαν την περιπτωση Αλεξανδρου του διαδοχου, και του οποιου την ΄΄επιμελεια του λοιμωδους 

τραυματος΄΄, ειχε αναλαβει ο προσωπικος ιατρος του ολετηρος του Ορθοδοξου Ελληνισμου...

Γάκης: Ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γ. Τράγκα

Ο Δημήτρης Γάκης απέστειλε αίτημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα. Νωρίτερα το μεσημέρι έγινε η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως το αίτημά του φαίνεται να απορρίφθηκε. Με αυτό το γεγονός καταπιάνεται ο Δ. Γάκης, ο οποίος ζητάει να γίνει έρευνα.

Το αίτημα του Δ. Γάκη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

Η Φυσική, όμως, απώλειά του χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες, τη στιγμή μάλιστα που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους… Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησής τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσής του.

Ζητώ από την Εξοχότητά σας να οριστώ πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

σ.σ. προσεξατε πολυ καλα την παρακατω δηλωση

                                          του Δ. Γακη                                                          

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών».

Καταγγελία Σ. Χατζάρα: «Ο Τράγκας δολοφονήθηκε – Είχαν σταλεί μονοκλωνικά από τις ΗΠΑ αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν»

December 24, 2021 0 comment 166 views



..12/24/2021


Καταγγελία Σ. Χατζάρα: «Ο Τράγκας δολοφονήθηκε – Είχαν σταλεί μονοκλωνικά από τις ΗΠΑ αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν»…

Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα στην μάχη που έδινε στο “Σωτηρία” με το σάκχαρο, την νεφρική ανεπάρκεια αλλά και το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί, όλα σε έξαρση μετά την μόλυνσή του από τον κορωνοϊό.

Όπως κατήγγειλε ο Σ.Χατζάρας δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή Τράγκα τα μονοκλωνικά που είχε ζητήσει.

Ο Σ.Χατζάρας μιλώντας στην εκπομπή «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Ανδρέα Καψαμπέλη ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα πως πρόκειται για δολοφονία.

«Έκαναν στον Τράγκα σκιαγράφημα στον πνεύμονα και αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία», είπε ο δημοσιογράφος, καθώς το σκιαγραφικό είναι ιδιαίτερα τοξικό για τα νεφρά προκαλώντας πολλές φορές μέχρι και νεφρική ανεπάρκεια.

Επιπλέον κατήγγειλε πως γνωστός εφοπλιστής φίλος του εκλιπόντος, από Αμερική, απέστειλε τα περίφημα μονοκλωνικά αλλά αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή Τράγκα που σύμφωνα με τον Σπύρο Χατζάρα δολοφονήθηκε.



Ο Σπύρος Χατζάρας καταγγέλλει επίσης το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Έχουμε κηρύξει ως χώρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν το ξέρουμε; Δεν έχουμε κηρύξει. Δεν υπάρχει τέτοιος νόμος κι όμως το ΣΤΕ την επικαλείται όποτε γίνονται προσφυγές κατά των μέτρων»

Σε άλλο σημείο του λόγου του ακούγεται να λέει για «σημαντικό κίνημα μη προνομιούχων Ελλήνων που εν δυνάμει μπορεί να γίνει και πλειοψηφικό να βρει πολιτική έκφραση».

Ο Σπύρος Χατζάρας μιλάει ακόμα για το πρόβλημα των ΜΕΘ επαναλαμβάνοντας όσα ελέχθησαν από τον τέως υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή στην βουλή για χιλιάδες δολοφονίες. Αναφέρει μάλιστα ΜΕΘ με ποσοστό θνητότητας 100%!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2021/12/hatzaras-o-tragkas-dolofonithike-eihan-apostalei-monoklonika.html

 


πανω στο ΄΄παιχνιδι΄΄ ελβετικου-δολλαριου..

προφανως.. υπαρχουν εταιροι και μετοχοι στην ανεκ.. διηγητη αυτη εταιρεια..

αναλογα με τα κεφαλια.. και τα ασφαλιστρα..



λεγαν οτι παληα οι χιωτες ΄΄εφοπλιστες-καπεταναιοι΄΄.. κλειναν τους ναυτες στα αμπαρια.. για να εχουν σιγουρακι το ασφαλιστρο.. και επειδη ο shylock (αγγλικες ασφαλιστικες) πληρωνε αναλογα με τα κεφαλια..

ολο το ζητημα εκει ηταν ως να επιχειρουσαν τα παντα για να καψουν ζωντανους τους ανθρωπους..

οι επιβαινοντες διεσωθησαν (209 διασωθεντες με 19 νεκρους και αγνοουμενους), καθως οι τρεις παιδες εν καμινω.. απο ζωντανο και αδιαμφισβητητο Θαυμα της Παναγιας Μητερας...

ε... ρε.. χρημα..

Δίκη «Norman Atlantic»: Ένοχοι οι υπεύθυνοι της ΑΝΕΚ για την φονική φωτιά στην Αδριατική

Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε συμπτωματικά ανήμερα της πυρκαγιάς στο πλοίο «Euroferry Olympia»

Συντάκτης: Newsroom

facebook sharing button Share
twitter sharing button
whatsapp sharing button
messenger sharing button
linkedin sharing button
email sharing button

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά οι τέσσερις υπεύθυνοι της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΑΝΕΚ για την φωτιά στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Norman Atlantic» τα Χριστούγεννα του 2014 ενώ έπλεε στην Αδριατική, καταδικάζοντας τους σε 5 έως 7 έτη φυλάκιση με αναστολή.

  • Από τον Βασίλη Τζήμτσο

Το δικαστήριο είχε προγραμματίσει να εκδώσει σήμερα την απόφαση του, κατά διαβολική σύμπτωση λίγες ώρες μετά από τη νέα φωτιά σε επιβατηγό πλοίο, στο «Euroferry Olympia» σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κέρκυρας.

Οι δικαστές (Ευαγγελία Πανταζή και Ιωάννα Μάμαλη) έκριναν ένοχους κατά πλειοψηφία τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΕΚ Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον πρόεδρο της εταιρείας και πρώην Νομάρχη Γιώργο Κατσανεβάκη και τον υπεύθυνο για την φόρτωση του πλοίου για τα αδικήματα του εμπρησμού από αμέλεια, διατάραξη θαλασσίων συγκοινωνιών και τις ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή 9 επιβαινόντων, ενώ τους απήλλαξαν για δύο θανάτους, ενώ δεν έχουν υπολογιστεί στο κατηγορητήριο 18 αγνοούμενοι που δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Ένοχος κρίθηκε και ο λογιστής του πλοίου μόνο για το αδίκημα των ανθρωποκτονιών από αμέλεια κατά συρροή, ενώ αθώος κρίθηκε ομόφωνα ο λοστρόμος του «Norman Atlantic».

Στους τέσσερις καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε μόνο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου πριν την πράξη, ενώ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η αναγνώριση του ελαφρυντικού της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη που αιτήθηκε η υπεράσπιση τους.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Ερασμία Λιούλη μειοψήφησε, έχοντας την άποψη πως πρέπει να αθωωθούν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Ας σημειωθεί πως η Εισαγγελέας της Έδρας Αρετή Σκαφίδα είχε προτείνει την περασμένη Παρασκευή στην αγόρευση της την απαλλαγή των πέντε υπευθύνων της ΑΝΕΚ, ρίχνοντας την ευθύνη στον Ιταλό πλοίαρχο ο οποίος δικάζεται από την ιταλική Δικαιοσύνη. Όμως το δικαστήριο είχε διαφορετική κρίση, καταδικάζοντας τους σε 18 μήνες για κάθε μια από τις τρεις πράξεις τους τρεις κατηγορούμενους και συνολική ποινή 84 μηνών και 72 μηνών για την μια πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, με συνολική εκτιτέα ποινή για όλους τα 5 έτη φυλάκιση.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων Πολυχρόνης Τσιρίδης και Χρήστος Βρούστης υπέβαλαν αίτημα αναστολής εκτέλεσης των ποινών, όπως προβλέπεται από τον Ποινικό Κώδικα. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης των ποινών των καταδικασθέντων.

Η… διαβολική σύμπτωση

Κλείνοντας τη διαδικασία η πρόεδρος του δικαστηρίου κυρία Λιούλη αναφέρθηκε και στη σημερινή φωτιά στο πλοίο «Euroferry Olympia», σχολιάζοντας: «Ήταν τραγική η σύμπτωση», για να απαντήσει ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Χρ. Βρούστης: «Αυτή τη φορά ο πλοίαρχος το πήγε στην Κέρκυρα και όχι στην Ιταλία»

«Καμπάνες» και στο πρωτόδικο δικαστήριο

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει στον πρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΕΚ συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών στον καθένα, εκ των οποίων εκτιτέα τα πέντε έτη.

Στον υπεύθυνο της ΑΝΕΚ που επέβαινε στο πλοίο, επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 ετών, ενώ σε δύο ναυτικούς υπεύθυνους στη φόρτωση επέβαλε ποινή 6 ετών και 5 ετών και 2 μηνών στον καθένα.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό-ψυγείο στο γκαράζ του πλοίου που τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα έχοντας αναμμένη τη μηχανή του οχήματος, αν και απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του πλου.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, οι υπεύθυνοι της ΑΝΕΚ γνώριζαν πως δεν λειτουργούσαν κάποιες από τις πρίζες του ναυλωμένου πλοίου με αποτέλεσμα οδηγοί φορτηγών-ψυγείων να ανάψουν τις μηχανές τους για να τροφοδοτήσουν με την αναγκαία ηλεκτρική ενέργεια τα ψυγεία τους για τη συντήρηση των εμπορευμάτων.

Ακολούθησαν σκηνές χάους με τους επιβάτες αλλά και ναυτικούς να προσπαθούν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο καράβι, ενώ τα μέλη του πληρώματος δεν ήταν στη θέση τους για την παροχή βοήθειας.

Αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν ή να σκοτωθούν κατά την εγκατάλειψη συνολικά 11 επιβαίνοντες, ενώ δεν βρέθηκαν ποτέ 19 άνθρωποι που έπεσαν στη θάλασσα.

τα αναθεματα.. τοτε και τωρα..

παμε λιγο πιο παλαια..


ΤΟ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ...

«Κατά Ελευθερίου Βενιζέλου φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδαν, ανάθεμα έστω».
«Για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που φυλάκισε επισκόπους και πρόδωσε το βασίλειο και τη χώρα του, ας είναι ανάθεμα».

διχ4cebf-

12 Δεκεμβρίου 1916:
Η Ιερά Σύνοδος πήγε στο Πάρκο Άρεως για να καταραστεί τον Σατανά της πολιτικής ζωής, Ελευθέριο Βενιζέλο (μασόνο-βασιλιά-μαχητή, που εισήγαγε το Γρηγοριανό ημερολόγιο και το δημοκρατικό καθεστώς στην Ελλάδα το 1924* ). Εκεί κάθε διαδηλωτής πέταξε μια πέτρα και επανέλαβε την κατάρα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Θεόκλητου κατά του Βενιζέλου:«Για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που φυλάκισε τους αρχιερείς και πρόδωσε βασίλειο και πατρίδα, να είσαι ανάθεμα».

Εκεί που στέκεται τώρα το άγαλμα της Αθηνάς, κάθε επισκέπτης πετούσε μια πέτρα και επαναλάμβανε την κατάρα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Θεόκλητου.

 Theoklitos MinopoulosKing_Constantine_I_of_Greece,_1914,_by_Laszlo
ContentSegment_1Jpg

«Κατά Ελευθερίου Βενιζέλου φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδαν, ανάθεμα έστω».


Βέβαια, ο Βενιζέλος έχει αφοριστεί από την Εκκλησία στο παρελθόν.

Το 1903 φυλακίστηκε για 15 ημέρες στο φρούριο Ιντζεντίν μετά από καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από υπόθεση που άσκησε ο Μητροπολίτης Κρήτης Ευμένιος* , μοναρχικός και υποστηρικτής του πρίγκιπα Γεωργίου* .

episkopos xiroydakisprigipas


С избухването на революцията през 1905 в Терисо* Митрополит Евмениус го отлъчва с думите: Отлъчен да бъде Елефтерий Венизелос от Всемогъщия Бог и проклет, и непростен, и НЕРАЗРЕШЕН посмъртно.1905 venizelus
Αφωρισμένος είη ο Ελευθέριος Βενιζέλος παρά Θεού Παντοκράτορος και κατηραμένος και ασυγχώρητος και ΑΛΥΤΟΣ μετά θάνατον. Αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται αυτός δε ουδαμώς .κληρονομήσει την λέπραν του Γεδεών και την αγχόνην του Ιούδα. στένων είη και τρέμων έπί γής ως ο Κάιν και προκοπήν ου μη ίδη εφ΄δουλεύει, έχων και τας αράς των αγίων και θεοφόρων πατέρων ημών. Μηδείς εκκλησιάσει αυτόν ή αγιάσει ή θυμιάσει αντίδωρον δώ αυτώ ή ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗ ή ΣΥΝΔΟΥΛΕΥΣΗ, ΧΑΡΕΤΗΣΗ ή μετά θάνατον θάψη.


“Ημείς οι υπογεγραμμένοι Μητροπολίται, εντολήν ελάβομεν παρά χιλιάδων εφέδρων και πολιτών να αναγνώσωμεν βαρύτατον αφορισμόν κατά του ενόχου ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου, του προδώσαντος το έθνος μας εις τους Αγγλογάλλους του, ατίμως συνεννοηθέντος μετ’ αυτών ίνα στείλωσι την προχθεσινήν νόταν είς την Ελλάδα, μόνον και μόνον δια να πικρανθεί ο λατρευτός μας Βασιλεύς και εκβιασθή όπως καλέση επί την αρχήν τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΝ ΤΡΑΓΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ, τον ηθικόν αυτουργόν της πυρπολήσεως του Τατοΐου , τον ηθικόν αυτουργόν των βασάνων ας υπέστησαν οι ανδραγαθήσαντες αξιωματικοί μας εις χείρας του ανάνδρου Σαράιγ.

Κατ’ αυτού όθεν του ΠΡΟΔΟΤΟΥ Βενιζέλου ανεγνώσαμεν αφορισμόν όπως ενσκήψωσι:
ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΩΒ !
ΤΟ ΚΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ !
Η ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ !
Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !
ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝΤΩΝ !
ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΚΑΤΑΡΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
ΤΑΣ ΙΔΙΑΣ ΑΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΣΩΝΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ‘ ΕΚΕΙΝΩΝ , ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΔΩΣΕΙ ΛΕΥΚΗΝ ΨΗΦΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩΜΕΝ , ΟΠΩΣ ΜΑΡΑΘΩΣΙΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΚΩΦΑΘΩΣΙ ΤΑ ΩΤΑ .

ΓΕΝΟΙΤΟ .

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

benizelos2Anathema_Venizelou-2

ανάθεμα
Η Στρατιωτική Ιππευτική Σχολή και δεξιά το ανάθεμα Βενιζέλου. Στο βάθος το κτήριο της Χαρτογραφικής Υπηρεσίας Στρατού (Αθήνα, Μάιος 1917).
Εκεί όλη η Εκκλησία, παπάδες, δεσποτάδες, όλη η Ιερά Σύνοδος με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Θεόκλητο είχε καλέσει τον λαό με προκήρυξη να προσέλθει στις 3μ.μ.

Εκεί όλη η Εκκλησία, παπάδες, δεσποτάδες, όλη η Ιερά Σύνοδος με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Θεόκλητο είχε καλέσει τον λαό με προκήρυξη να προσέλθει στις 3μ.μ. να «αναθεματίσει τον τρισκατάρατο, προδότη Βενιζέλο». Η προκήρυξη αυτή έλεγε επιπλέον «όλοι ανεξαιρέτως, νέοι, γέροντες, άντρες γυναίκες και παιδιά ρίψατε ανά ένα λίθον αναθέματος κατά του μυσαρού προδότου και δολοφόνου της πατρίδος και του βασιλέως μας».

Στο πεδίο του Άρεως είχε στηθεί ένα αχυρένιο ομοίωμα του Βενιζέλου όπου πρώτος ο Θεόκλητος αναφώνησε την προβλεπόμενη κατάρα «Κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου, φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδα ανάθεμα έστω!».Τον ακολούθησαν οι παπάδες πολλοί επίστρατοι και χιλιάδες πολίτες. Έτσι οι χιλιάδες πέτρες μεγάλες και μικρές σχημάτισαν ένα σωρό που έμεινε για πολλούς μήνες εκεί.
Η μεγαλύτερη πέτρα έγραφε Δήμος Αθηναίων. Οι επίστρατοι όμως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος έκαναν παρόμοια αναθέματα και τις πρώτες πέτρες τις έριχναν οι ανανήψαντες φιλελεύθεροι, οπαδοί του Βενιζέλου που τους είχαν υποχρεώσει οι επίστρατοι να υπογράφουν δήλωση μετανοίας και ότι τάσσονται υπέρ του βασιλιά Κωνσταντίνου.
Όλα τα γεγονότα που συνέβησαν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1916 ήταν επακόλουθα του λεγόμενου Διχασμού στο ελληνικό κράτος, ενός διχασμού μεταξύ των βασιλοφρόνων και των φιλελευθέρων οπαδών του Βενιζέλου.

Ηταν συγκεντρωμένοι μπροστά σε έναν μεγάλο λάκκο,στο κέντρο του οποίου δέσποζε το ομοίωμα του Βενιζέλου όπου στην κορυφή του στεκόταν ένα κρανίο ταύρου.Μόλις ειπώθηκε το ανάθεμα οι πιστοί άρχισαν να πετούν στον λάκκο κομμάτια μαρμάρων και πέτρες, επαναλαμβάνοντας τα λόγια όσο διαρκούσε ο λιθοβολισμός,ώσπου ένας τεράστιος σωρός από πέτρες σχηματίστηκε.

13-12-1916

Βέβαια και στο παρελθόν είχε αφοριστεί από την εκκλησία ο Βενιζέλος.
Την περίοδο της Κρητικής Πολιτείας (1903) είχε  φυλακιστεί  για 15 ημέρες στο φρουρίου Ιντζεδίν μετά από καταδίκη του για εξύβριση, έπειτα από μήνυση που του υπέβαλλε ο μητροπολίτης Κρήτης Ευμένιος που ήταν οπαδός του πρίγκιπα Γεωργίου.

Με την κήρυξη της επανάστασης του Θέρισου ο μητροπολίτης Ευμένιος τον αφόρισε με τις φράσεις: Αφωρισμένος είη ο Ελευθέριος Βενιζέλος παρά Θεού Παντοκράτορος και κατηραμένος και ασυγχώρητος και ΑΛΥΤΟΣ μετά θάνατον. Αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται αυτός δε ουδαμώς .κληρονομήσει την λέπραν του Γεδεών και την αγχόνην του Ιούδα. στένων είη και τρέμων έπί γής ως ο Κάιν και προκοπήν ου μη ίδη εφ΄δουλεύει, έχων και τας αράς των αγίων και θεοφόρων πατέρων ημών. Μηδείς εκκλησιάσει αυτόν ή αγιάσει ή θυμιάσει αντίδωρον δώ αυτώ ή ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗ ή ΣΥΝΔΟΥΛΕΥΣΗ, ΧΑΡΕΤΗΣΗ ή μετά θάνατον θάψη.


Ένα από τα πρώτα βράδια που ήμαστε όλοι συναγμένοι στο πατρικό, έφερε την ομιλία αυτήν και παρακάλεσε το Βενιζέλο να προκαλέσει μια τελετή, όπου πάλι η εκκλησία να σηκώσει το ανάθεμα.
Ο Βενιζέλος άναψε.
-„Όχι, βέβαια, κυρία Μπενάκη, δε θα το κάνω αυτό ποτέ!“, αναφώνησε. „Το ανάθεμα θα μείνει, και κάτω από το ανάθεμα θα νικήσομε, θα ελευθερώσομε τη Μακεδονία και θα τσακίσομε τους Βουλγάρους. Όχι μόνο δε θα ζητήσω να σηκωθεί το ανάθεμα, αλλά και θα μείνουν οι πέτρες εκεί που έπεσαν στοίβα, να ξέρει και να θυμάται ο κοσμάκης πως είμαι αναθεματισμένος, και όμως πως η νίκη θα είναι δική μας…“
Κάποιος είπε: „Δε θα μείνουν πολύ οι πέτρες! Ήδη μίκρανε η στοίβα, και κάθε νύχτα μικραίνει…“
Ο Βενιζέλος έβγαλε τις φωνές.
-„Δεν εννοώ να γίνει αυτό!“, αναφώνησε. „Δε θέλω να χαθεί η απόδειξη αυτή του αναθέματος! Θα βάλω φύλακες! Εννοώ να μείνουν οι πέτρες όπως είναι, να τις βλέπουν κάθε μέρα οι περαστικοί και να ξέρουν τι ανόητα, τι μάταια πράγματα που είναι οι κατάρες της εκκλησίας!“

(Αρχείο της Π. Σ. Δέλτα, Α΄, „Ελευθέριος Βενιζέλος“, Ημερολόγιο-Αναμνήσεις, επιμέλεια Π. Α. Ζάννας, Ερμής, Αθήνα 1978, σ. 279-280).dd1_bkingdom_of_greece___grunge_flag__1863___1924


εγγυτερον σχετικον..

Ο Αμβρόσιος λέει πως ο Θεός επικύρωσε τον αφορισμό των Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά

Gazzetta team
Ο Αμβρόσιος λέει πως ο Θεός επικύρωσε τον αφορισμό των Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά
Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος επανέρχεται στο θέμα του αφορισμού λόγω της Θείας Κοινωνίας και του Πάσχα.

Επικυρωμένος από τον Θεό είναι ο αφορισμός που επέβαλε ο Αμβρόσιος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σύμφωνα με το τελευταίο κείμενο που ανέβασε στο προσωπικό του blog.

Σε αυτό λοιπόν αναφέρει και τους δύο λόγους που θεωρεί οτι αυτό έχει συμβεί που είναι ένας ασκητής και ένα κείμενο που έγραψε ο Καθηγητής του Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος.

«Θα μας επιτρέψετε, αγαπητοί μου αναγνώστες, να αναφερθούμε για μια ακόμη φορά στο θέμα του επιβληθέντος Αφορισμού και να κλείσουμε πλέον το θέμα αυτό.

                                                              

Ο Πανάγαθος Θεός ευδόκησε να επικυρώσει τον Αφορισμό με δύο τρόπους:
α) Ένας χαριτωμένος από τον Θεό ασκητής εδήλωσεν, ότι "ο Αφορισμός του Πρωθυπουργού και των δύο Υπουργών έγινε αποδεκτός από τον Ουρανό. 'Ηταν δίκαιος! Δίκαιος, και ο Ουρανός τον αποδέχθηκε....", καθώς σημειώνει ο κ. Διονύσιος Μακρής (βλ. Στύλος Ορθοδοξίας, αριθμ. φ. 222/ Ιούνιος 2020, σελ.3. Επομένως αυτό είναι μήνυμα εξ Ουρανού! Τα συμπεράσματα δικά σας.

β) Υπάρχει όμως και ένα ακόμη μήνυμα "εξ ανθρώπων", το οποίον και αποτελεί την χαριστική βολή πρός όλους εκείνους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο Αφορισμός είναι "ανίσχυρος και ανυπόστατος"!
Πρόκειται για μια επιστημονική πραγματεία, την οποία συνέγραψε και δημοσιοποίησε ο άγνωστος εις ημάς Ελλογιμώτατος κ. Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος, Καθηγητής του Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο ευλογημένος αυτός άνθρωπος, με δική του πρωτοβουλία, συνέγραψε και εδημοσίευσε μια επιστημονική πραγματεία με θέμα: "Είναι έγκυρος ο αφορισμός του Αμβρόσιου κατά Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδιαλιά;". Η επιστημονική αυτή πραγματεία αρχικώς δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα "pentapostagma", από την οποίαν και την δανειζόμεθα σήμερα, ακολούθως δε και στη ηλεκτρονική εφημερίδα "romfea.gr", Σας την προσφέρουμε ακέραιη παρακάτω.

Η επιστημονική αυτή πραγματεία, λοιπόν, αποτελεί, όπως προαναφέραμε, την χαριστική βολή πρoς όλους εκείνους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν, ότι ο Αφορισμός είναι "ανίσχυρος καί ανυπόστατος" (βλ. Ανακοίνωση της Ι.Σ.), προσέτι δέ προς τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομον και Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέαν. Σας παραθέτουμε, λοιπόν, στην αρχή του παρόντος Σημειώματος το τελικό πόρισμα της επιστημονικής αυτής πραγματείας, ακολούθως δε και ολόκληρο το κείμενο. Πριν κλείσουμε το παρόν Σημείωμα θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας προς τον Ελλογιμώτατο κ. Κυριαζόπουλο για την μεγάλην προς ημάς ευεργεσίαν του! Ο Πανάγαθος Θεός τον ενέπνευσε και τον χρησιμοποίησε ως Όργανον της Θείας Χάριτος καί ως Φωνήν εκ του Ουρανού για να δώσει μια αποστομωτική απάντηση προς εκείνους, οι οποίοι μας κατέκριναν για την πράξη μας. Αδελφοί μου, "ει ο Θεός μεθ' ήμών, ουδείς καθ' ημών!"

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ
Η ορθή απάντηση στο κεντρικό ερώτημα του θέματος του παρόντος άρθρου είναι η ακόλουθη:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος επέβαλε έγκυρο – κατά την εσωτερική ή κανονική έννομη τάξη της Εκκλησίας - αφορισμό στην Υπουργό Παιδείας – Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά, για τους ακόλουθους λόγους:
1 - Ο αφορισμός αυτός είχε ήδη επιβληθεί και αυτοδικαίως, δηλαδή δυνάμει της Αγίας Γραφής (Θεάνθρωπος Χριστός: Ματθ. 12, 32. Απόστολος Παύλος: Γαλ. 1, 6-8), πριν την τυπική επιβολή του από τον αφορίσαντα Μητροπολίτη, διότι αφορά την αμφισβήτηση της θείας φύσης του Θεανθρώπου μέσω αθεϊας.

2 – Η αντίθεση του συγκεκριμένου αφορισμού στο άρθρο 4 γραμμ. θ) σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται από την κρατική έννομη τάξη, αλλά η ισχύς του παραμένει αναλλοίωτη στην εσωτερική ή κανονική έννομη τάξη της Εκκλησίας, την οποία κυρίως και πρωτίστως ενδιαφέρει.

3 – Η αιτία του αφορισμού είναι δίκαιη, διότι αφορά την αμφισβήτηση της θείας φύσης του Θεάνθρωπου Χριστού, η οποία αμφισβήτηση είναι διαφορετική για την κα Κεραμέως και διαφορετική για τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χαρδαλιά, κατά το υποκεφάλαιο 3.1. του παρόντος άρθρου.

4 – Ο αφορισμός αυτός δεν είναι καταχρηστικός, επειδή δεν είναι πολιτικός, έστω και αν αφορά πολιτικά και μάλιστα κυβερνητικά στελέχη.

5 – Επειδή ο εν λόγω αφορισμός έχει επιβληθεί για θέματα πίστης, δηλαδή αμφισβήτησης της θείας φύσης του Θεανθρώπου, εγκύρως και κανονικώς επιβλήθηκε από τον εφησυχάζοντα Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο.

6 – Πρόκειται για μεγάλο αφορισμό, δηλαδή για στέρηση της θείας κοινωνίας και της εκκλησιαστικής κοινωνίας σε δημόσιο επίπεδο (forum externum) και όχι στο χώρο της συνείδησης (forum internum).

7 – Όλοι οι Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και των λοιπών Αυτοκέφαλων Ορθόδοξων Εκκλησιών δεσμεύονται από την επιβολή του υπόψη αφορισμού μέχρι της λύσεώς του από τον αφορίσαντα Μητροπολίτη και ως εκ τούτου υποχρεούνται, δυνάμει του 5ου κανόνα της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, να μην μεταδίδουν τη θεία κοινωνία και να μην δέχονται σε δημόσια εκκλησιαστική κοινωνία τους αφορισθέντες.

8 – Οι αφορισθέντες έχουν δικαίωμα προσφυγής στη Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αν ισχυρίζονται ότι ο αφορισμός τους ήταν άδικος (δηλαδή χωρίς κανονική αιτία), κατά τον 5ο κανόνα της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.

9 – Εξουσία λύσης του ως άνω αφορισμού έχει μόνον ο αφορίσας Μητροπολίτης, κανένας άλλος Μητροπολίτης, ούτε η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ούτε Οικουμενική Σύνοδος.

10 – Η λύση του ανωτέρω αφορισμού μπορεί να γίνει από τον αφορίσαντα Μητροπολίτη με την ανάγνωση της συγχωρητικής ευχής, ύστερα από την αποδοχή από τον εν λόγω Μητροπολίτη της ειλικρινούς μετάνοιας των αφορισθέντων. Βεβαίως, επί αποβιωσάντων, υπάρχουν και οι συγχωρητικές ευχές «εις πάσαν Αράν, και Αφορισμόν, εις Τεθνεώτα, αναγινωσκόμεναι παρά Αρχιερέως, ή εξ ανάγκης, παρά Πνευματικού Πατρός, ει ου πάρεστιν Αρχιερεύς» (εκδ. Αστέρος, σελ. 226-228). Αλλά η λύση του αφορισμού, στην περίπτωση των αποβιωσάντων, επαφίεται αποκλειστικά στο έλεος του Αγίου Τριαδικού Θεού
».


παμε λιγο παλαιοτερα τωρα...

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2021

Η αποστασία του 1965, οι αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη στον Γ. Μπακατσέλο , η σύλληψη και δίκη του Ι. Αικατερινάρη και τα πακέτα με χρήματα για εξαγορά συνειδήσεων

https://cdn.sansimera.gr/media/photos/main/Kyvernisi_Nova.jpg  

Η πρώτη κυβέρνηση των αποστατών υπό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα. Διακρίνεται , στη δεύτερη σειρά δεξιά, χαμογελώντας ικανοποιημένος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Η αποστασία του 1965, οι αποδοκιμασίες και τα “πακέτα”


Ένα περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη κατά τα περιβόητα γεγονότα των "Ιουλιανών" και τα πάρτι σε βάρος της θέλησης του ελληνικού λαού από το τρίγωνο παλάτι-δεξιά- αποστάτες: Λίγο μετά την ορκωμοσία του ως υπουργός Εργασίας στην τρίτη και τελευταία κυβέρνηση των αποστατών, υπό τον Στέφανο Στεφανόπουλο, ο Γεώργιος Μπακατσέλος έρχεται στη Θεσσαλονίκη την ιδιαίτερη εκλογική του περιφέρεια.


Στην πόλη, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οργανώνονται καθημερινά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας κατά της συνταγματικής εκτροπής. Στη διάρκεια ενός από αυτά, συλλαμβάνεται, κρατείται στην Ασφάλεια και παραπέμπεται σε δίκη ο αρχιτέκτονας Γιάννης Αικατερινάρης ενώ οι αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταπνίξουν τις αντιδράσεις που προκαλεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.

Ο Γεώργιος Μπακατσέλος έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 1965, με ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό αλλά και τις οργανώσεις της ΕΡΕ να κινητοποιούνται για να του ετοιμάσουν "θερμή υποδοχή", προκειμένου να εμφανιστεί ότι οι ενέργειες των αποστατών τύγχαναν λαϊκής αποδοκιμασίας. Προκειμένου όμως να εμφανιστεί η πλαστή αυτή εικόνα, οι ενέργειες στις οποίες επιδίδεται η αστυνομία ξεπερνούν κάθε όριο.
Έτσι, δύο μέρες πριν την άφιξη Μπακατσέλου, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης καλεί "δι υπόθεσίν του" στο αστυνομικό κτίριο τον πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κέντρου, Τερζόγλου, στον οποίο γίνονται έντονες απειλητικές συστάσεις,  όπως οι οπαδοί του κόμματος "απόσχουν πάσης εκδηλώσεως αποδοκιμασίας κατά του αφικνομένου εις Θεσσαλονίκην υπουργού κ. Μπακατσέλου".
(εφημερίδα Μακεδονία, 16 Οκτωβρίου 1965)
Σα να μην έφτανε αυτό, τρεις ώρες πριν ο αποστάτης υπουργός φτάσει στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία διενεργεί προληπτικές συλλήψεις δεκάδων δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι μεταφέρονται στο τμήμα της Γενικής Ασφάλειας όπου κρατούνται επί τετράωρο και πλέον, όπως διαβάζουμε σε μία ανακοίνωση του Συλλόγου Προσφύγων και Γηγενών Φοίνικα "Η Πρόοδος", ενώ την ίδια ώρα ολόκληρος ο Φοίνικας εμφάνιζε όψη στρατοκρατούμενης περιοχής, προκειμένου να αποφευχθούν αποδοκιμασίες κατά Μπακατσέλου την ώρα της διέλευσης του αυτοκινήτου του από τους δημοκρατικούς κατοίκους.
(εφημερίδα Μακεδονία 18 Οκτωβρίου 1965)https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2019/07/276de55c3f8d81d06b48acc0c8ff8b95.jpg
Η αστυνομοκρατία αυτή δεν εμποδίζει εκατοντάδες νέους, κυρίως μέλη της ΕΔΗΝ (νεολαία της Ένωσης Κέντρου) και της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη να συγκεντρωθούν σε πολλά σημεία από όπου θα διέρχονταν το αυτοκίνητο του αποστάτη Μπακατσέλου για να τον αποδοκιμάσουν. Τέτοιες εκδηλώσεις υπήρξαν συγκεκριμένα στου Βότση, στο Ντεπό, στη Σαλαμίνα (περιοχή Μ.Μπότσαρη), στην Αγία Τριαδα, στον Λευκό Πύργο και κατά μήκος της οδού Τσιμισκή.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, οι μεγαλύτερες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας σημειώθηκαν όταν η φάλαγγα αυτοκινήτων με τον Μπακατσέλο πέρασε από την περιοχή του Φαλήρου. Όταν οι διαμαρτυρόμενοι νέοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της αποστασίας επιτέθηκαν με αγριότητα εναντίον τους οι αστυνομικοί και κραδαίνοντας τα κλομπ που κρατούσαν άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως στο πλήθος με συνέπεια να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο νέοι, ενώ συνελήφθησαν πάνω από 40 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και τα στελέχη της ΕΔΗΝ Ι.Σιδηρόπουλος, Σ. Μαλακατές, Η. Κουσίδης και Γ. Μαναβής, οι οποίοι αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο με το στέλεχος της Νεολαίας Λαμπράκη, Γιάννη Αικατερινάρη ο οποίος μετά από τετραήμερη κράτησή του στην Ασφάλεια, παραπέμφθηκε σε δίκη. Σύμφωνα με την περιγραφή της σύλληψής του, όπως δημοσιεύθηκε στην αθηναϊκή εφημερίδα Ελευθερία του Πάνου Κόκκα που είχε ήδη ταχθεί με τους αποστάτες:
"Ενώ η πομπή διήρχετο εκ της περιοχής της Αγίας Τριάδος και της οδού Τσιμισκή, νεαροί ανήκοντες εις την ΕΔΗΝ προεκάλεσαν επεισόδια καρυγάζοντες διάφορα συνθήματα υπέρ του Παπανδρέου. Από των αστυνομικών συνελήφθησαν περί τα 30 άτομα τα οποία αργότερον αφέθηκαν ελεύθερα. Εκρατήθη μόνον ο Ιωάννης Αικατερινάρης ετών 25 μηχανικός, ο οποίος παρεπέμφθη με την κατηγορίαν της περιϋβρίσεως αρχής".
(εφημερίδα Ελευθερία, 19 Οκτωβρίου 1965)

Σκίτσο του Στέφανου Ρυκούδη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη για τη δίκη του Γιάννη Αικατερινάρη με την κατηγορία της "περιύβρισης αρχής" των αποστατών

https://left.gr/sites/default/files/styles/inline-large/public/images_new/2021/07/19/03._apostates.jpg?itok=cwJegsg7 

 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:   ο "αρχιτέκτονας" στις ίντριγκες που πήρε μέρος σ΄όλες τις κυβερνήσεις των αποστατών.

Η αφήγηση του Γιάννη Αικατερινάρη
Το περιστατικό της σύλληψης και της παραπομπής του σε δίκη, θυμάται και εξιστορεί ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας και τότε στέλεχος της Νεολαίας Λαμπράκη, Γιάννης Αικατερινάρης, 56 χρόνια μετά την περίοδο των "Ιουλιανών".
«Στη δίκη μου -ως κατηγορούμενου για διαμαρτυρίες και "πρόκληση επεισοδίων"- παρέστη συνήγορος ο Σύλλας Παπαδημητρίου, π. βουλευτής της ΕΔΑ.. Όσο για μάρτυρες, από τους πολλούς που προσφέρθηκαν για την υπεράσπισή μου ...δεν ξέραμε ποιους θα επιλέγαμε , γιατί μόνο λίγοι μπορούσαν να καταθέσουν !
Πριν την δίκη παρέμεινα κρατούμενος για μερικές μέρες -λόγω αργιών!- στα υπόγεια της "Εθνικής Ασφάλειας" στην οδό Πολωνίας (σημερινή Αλεξάνδρου Σβώλου). Τι σύμπτωση ...δεσμοφύλακάς μου τις νύχτες ήταν κάποιος που παράλληλα έκανε τη μέρα και εργολαβίες οικοδομικών έργων! Ζητούσε λοιπόν από μένα τον νεαρό και ταπεινό αρχιτέκτονα, αλλά και κρατούμενό του, να τον ...κατατοπίσω ...κατασκευαστικά! Του ζήτησα και έφερε ...μπλοκ και μολύβια!
Όταν έγινε η δίκη στα παλαιά δικαστήρια της οδού Εθνικής Αμύνης, προσήλθαν ως μάρτυρες υπεράσπισης πολλοί φίλοι. Ανάμεσά τους θυμάμαι τους αείμνηστους Μάκη Τρικούκη και Τάσο Δαρβέρη, καθώς και τους Τάκη Σιμώτα, Αλέκο Δημητριάδη, Μπάμπη Καλλιπολίτη, Στέφανο Ρυκούδη, Τάκη Κουλάνδρου, Άλκη Γεωργιάδη, Νιόνιο Σαββόπουλο κ.ά. (σημ. Κατά πάσα πιθανότητα παρευρίσκονταν και ο πάντα φίλος μου Σπύρος Σακέτας με τον αείμνηστο Κωστή Μοσκώφ).
Ο Στέφανος Ρυκούδης, φίλος και ταλαντούχος σκιτσογράφος που εργαζόταν περιστασιακά στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη", έκανε μια καταπληκτική γελοιογραφία με αφορμή τη δίκη! Αξέχαστες εποχές αγώνων και ...τραγωδιών... Εκείνη την περίοδο χάσαμε τον σύντροφο από την "Σπουδάζουσα Νεολαία της ΕΔΑ", συνομήλικό μου και φίλο, Σωτήρη Πέτρουλα...»

Πως κυκλοφορούσαν τα "πακέτα" επί αποστασίας
Σχετικά με τις συνθήκες και τα κίνητρα όπου έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο κατά την περίοδο της αποστασίας, στην οποία κεντρική φιγούρα ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αξίζει να ανατρέξουμε σε δύο βιβλία.
Στο βιβλίο που έγραψε ο Μακάριος Δρουσιώτης το 1974, με τίτλο Το άγνωστο παρασκήνιο της τουρκικής εισβολής, (εκδόσεις Αλφάδι, Λευκωσία, 2002, σσ. 14-18) αναφέρει: "... ΟΤομ Πάπας ήταν αυτός που συνέδραμε οικονομικά για την εξαγορά των βουλευτών που είχαν αποστατήσει από την Ένωση Κέντρου".
Στο βιβλίο του δημοσιογράφου Χρίστου Χριστοδούλου «Ο εκδότης Ιωάννης Βελλίδης» (εκδόσεις Παρατηρητής, Θεσσαλονίκη 1999), Ο Λευτέρης Βόδενας, στενός συνεργάτης του τότε εκδότη των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη" Ι. Βελλίδη, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στην ανατροπή του Παπανδρέου, αφηγείται: "... μια μέρα ανέβηκα στον 7ο όροφο της οδού Φιλελλήνων 1 και πήρα κάτι καφέ δέματα.... Τα πήρα από τα γραφεία της ESSΟ Πάπας που ήταν εκεί και τα κατέβασα στα γραφεία της "Μακεδονίας" που ήταν στο δεύτερο όροφο. Από κει πέρασαν κάποιοι βουλευτές και τα πήραν".

Και ο ρόλος της CIA
Σε αυτό το πάρτι εξαγοράς συνειδήσεων και ανατροπής εκλεγμένων κυβερνήσεων πήραν μέρος, όπως αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια αργότερα όχι μόνο το παλάτι, η δεξιά, τα μεγάλα συμφέροντα και οι αρχιερείς της αποστασίας, αλλά και ο ξένος παράγοντας και πρωτίστως η CIA.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στα 1976 η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα Washington Post: “H CIA πάντα διέθετε χρήματα για να επηρεάζει τα αποτελέσματα όλων των εκλογών που είχαν διεξαχθεί στην Ελλάδα πριν το πραξικόπημα του 1967”. Ενώ ακόμη πιο ξεκάθαρη ήταν η άλλη μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ New York Times, η οποία σημείωνε τον Αύγουστο του 1974 σε δημοσίευμά της: “Ο John Maury, σταθμάρχης της CIA από το 1962 ως το 1968, εργάστηκε για λογαριασμό των ανακτόρων το 1965. Βοήθησε τον βασιλιά Κωνσταντίνο να εξαγοράσει βουλευτές της Ενώσεως Κέντρου, ώστε να ανατραπεί η κυβέρνηση Παπανδρέου”.

 

Τα Ιουλιανά | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Τα «Ιουλιανά» του 1965 και η «Αποστασία» - Αφιέρωμα - Σαν Σήμερα...


τα λεφτα δοθηκαν μεσω του ιδρυματος Βελλιδη (εφημεριδες Μακεδονια Θεσσαλονικη).. 1.500.000 σε καθε βουλευτη και 2.500.000 στον συντονιστη chief teller του εγχειρηματος, απο cia και αμερικανους..
οι παραδοσεις γινονταν απο τον κλητηρα του Βελλιδη εις Αθηνας..




ακολουθουν και αλλες, καλες αλλα και πικρες ειδησεις..


ενω μεσολαβει, ενα μικρο .. διαλλειμμα..

Ο Θησέας σκοτώνει τον Μινώταυρο.

 

112

 

 

Διαφάνεια2

 

 

Διαφάνεια3

 

 

Διαφάνεια4

 

 

Διαφάνεια5

 

 

Διαφάνεια6

 

 

Διαφάνεια7

 

 

Διαφάνεια8

 

 

Διαφάνεια9

 

 

Διαφάνεια10

 

 

Διαφάνεια11

 

 

Διαφάνεια12

 

 

Διαφάνεια13

 

 

Διαφάνεια16

 

 

Διαφάνεια17

 

 

Διαφάνεια18

 

 

Διαφάνεια19

 

 

Διαφάνεια22

 

 

Διαφάνεια24

 

 

Διαφάνεια25

 

 

Διαφάνεια28

 

 πως αληθεια συσχετιζονται και συνδεονται ολα τα παραπανω..


προδοσια Πιστεως και Πατριδος

Κολυμβαρι Μακεδονια

κρατος.. ποδοσφαιρο-παρακρατος.. 

δολοφονιες-δολοφονιες-δολοφονιες

τεμπη

ψευτορωμεικο..


τον καιρο του ολετηρα του Ορθοδοξου Ελληνισμου

ειχαν επιστρατευσει περι τους 10-20.000 κουτσαβακηδες, αλιτηριους, οπαδους κλπ κλπ.. οι οποιοι εξαφανιζαν τους αντιφρονουντας..

ο ιδιος με την συνεργεια των αγγλων, απο θαυμα δεν αφανησε ενα ολοκληρο χωριο, τ΄Απεραθου Ναξου (1917), που παρα ταυτα ομως δολοφονησε και αφησε αταφους 35 αοπλους και αθωους, γυναικοπαιδα, γεροντες, εφηβους, ανδρες δυναμεως και γυναικες κυοφορουσες.. 

οι αγγλογαλλοι μασωνοι.. κυριως οι γαλλοι.. (θυγατρικες της αγγλιας.. οι γαλλικες μασωνικες στοες) στηνανε και χρηματοδοτουσανε εντυπα και εφημεριδες εκμαυλισμου και ρυπου και αντι Ορθοδοξου πνευματος.. (στοιχεια απο ser basil thomson αρχηγου της intelligence servis, κατα την εποχη εκεινη, βιβλιο ''οι μυστικες υπηρεσιες των συμμαχων στην Ελλαδα'' εκδ.Λογοθετης.)

εννοω και βασει των σημειων δηλαδη.. οτι τελειωνουμε πλεον οριστικα με τον μινωικο πολιτισμο.. ο οποιος καθως ειναι γνωστο επιτελουσε και ισως επιτελει ακομη ανθρωποθυσιες..



η Υπηρεσιακη θριαμβευει για αλλη μια φορα..


ειδατε οτι οταν καποιος παραχωρει η και εκχωρει, το γραφειο του, η την εξουσια του και τα καθ΄εξης.. τοτε ανοιγουν το ενα μετα το αλλο, ολα τα αποστηματα.. και γιατι χανεται η αλυσιδα, η αναφορα, τα μεσα, εις τελος και ο ελεγχος, οποτε τρομος και φοβος καταλαμβανει τους παντας.. μην τυχον και εκτεθουν ανευ προστασιας, συγκαλυψεως η και καλυψεως, οποτε οποιος προλαβει εκθετει τον αλλο και για να μην ''την πληρωσει'' ο ιδιος.. και συνηθως οι ανωθεν δειχνουν τους κατωθεν..

μιληστε λεβεντες μου.. σεις ενα μερισμα θα ειχατε απο ολην αυτην την ιστορια.. σεις δεν εχετε γονεις συζυγους παιδια αδελφια, που νοιαζονται και πονουν για σας;.. γιατι να φαινεστε, να φανειτε σεις, μονοι εγκληματιαι και επιορκοι.. δωστε, αυτους που αρμεγουν το αιμα της ''ψωροκωσταινας'' αλλα και των θυματων της μωσαικοποιησης των εθνων, των σιωνιστικων πρωτοκολλων και επιταγων.. μην λυπηθειτε γι΄αυτους, ειναι μασωνοι, εχουν τις ακρες τους ακομη και στα υπογεια των φυλακων.. λυπηθειτε μαλλον τις γυναικες σας και τα παιδια σας, τους καυμενους τους γονεις σας.. που καταφορα τους λυπησατε!!! 

ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...


Πώς εξαρθρώθηκε το δουλεμπορικό κύκλωμα των πέντε επίορκων αστυνομικών στον Έβρο

(σ.σ.
το ζητημα ειναι, πως θα εξαρθρωθει, ολος αυτος ο αντιΧριστος σιωνομασωνικος
εσμος.. που κυβερνα αυτον τον τοπο.. το αντιΧριστο αυτο ψευτορωμαιικο...)

Σε συνεργασία με τέσσερις Τούρκους διακινητές μεταναστών έναντι υψηλής αμοιβής άνοιγαν «διόδους εισόδου» στη χώρα παραπλανώντας τακτικά τους συνοριοφύλακες


Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.Gr

ν,

«Πήγαινε να πάρεις την βαλίτσα με τα χρήματα...»", «πως θα δικαιολογήσουμε τόσα πολλά χρήματα...» ήταν μερικές από τις συνομιλίες των πέντε επίορκων αστυνομικών που κατέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, ο «κοριός» της ΕΥΠ που παρακολουθούσε και κατέγραφε τις συνομιλίες τους.

Από τον περασμένο Ιανουάριο τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν στις επισυνδέσεις των κινητών τους τηλεφώνων και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες είναι καταγεγραμμένες σε δεκάδες σελίδες. Με ειδικά τεχνικά μέσα οι «αδιάφθοροι» των σωμάτων ασφαλείας, έχουν καταγράψει όλη την δράστη του παράνομου κυκλώματος. Βίντεο, φωτογραφίες, μηνύματα, συνομιλίες συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία.

Τουλάχιστον σε 12 περιπτώσεις οι πέντε αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, πρώην συνοριοφύλακες, φέρονται να διευκόλυναν αλλοδαπούς δουλέμπορους, να περάσουν μετανάστες στη χώρα μας. Πάντοτε μέσω του Έβρου.

Πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο και τέσσερις αρχιφύλακες, ο ένας εκ των οποίων, 54 ετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο και να είναι αυτός που "στρατολόγησε" στο κύκλωμα και τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 54χρονος αρχιφύλακας ήταν αυτός που μιλούσε, με τέσσερις δουλέμπορους στην Τουρκία, κανονίζοντας τις λεπτομέρειες. «Επικοινωνούσα τηλεφωνικά με Σύριους και Πακιστανούς διακινητές που ήταν στο Τουρκικό έδαφος. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά, και οργανώναμε την μεταφορά των μεταναστών μέσω του ποταμού Έβρου», όπως αναφέρεται σχετικά σε έγγραφο με τις συνομιλίες των εμπλεκομένων στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι περνούσαν τους παράτυπους μετανάστες από σημεία που είχαν βάρδια και η περιοχή ήταν υπό την εποπτεία τους. Αυτό που εκτιμάται από τις Αρχές είναι ότι κάποιος από τους διακινητές ή κάποιος από τους παράτυπους μετανάστες τον πλησίασε κι έτσι ξεκίνησε την λαθροδιακίνηση.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα, είναι άγνωστος, καθώς τα κυκλώματα τους περνούν σε ομάδες άλλοτε των 10 άλλοτε των 15 και άλλοτε των 20 ατόμων.

Οι πρώτες πληροφορίες και οι καταγγελίες

Στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν πληροφορίες για την δράση των πέντε αστυνομικών, από άλλους συναδέλφους τους καθώς είχαν αρχίσαν να αντιλαμβάνονται την παράνομη δράση τους.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα, παρότρυναν άλλους συναδέλφους τους, να γυρνάνε τις θερμικές κάμερες σε άλλα σημεία από αυτά που βρίσκονταν εκείνοι, λέγοντας τους ότι από εκεί ενδεχομένως να προσπαθούσαν να περάσουν παράτυποι μετανάστες.

Σε άλλες περιπτώσεις για να περάσουν ελεύθερα τους μετανάστες, ζητούσαν από την δύναμη της Frontex και του Στρατού, να απομακρυνθούν από τα παράνομα περάσματα με το πρόσχημα ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την φύλαξη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του vradini.gr οι πέντε αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν δύο τρόπους για να περάσουν τους διακινούμενους ανθρώπους στην Ελλάδα. Ο πρώτος ήταν να κάνουν τα στραβά μάτια, και να τους αφήσουν να περάσουν ελεύθερα, και ο δεύτερος να τους συλλαμβάνουν και στη συνέχεια η υπηρεσία τους να τους εφοδιάζει με δημόσιο έγγραφο το οποίο τους έδινε το δικαιώματα να κινούνται χωρίς περιορισμούς στην ελληνική επικράτεια, για τρείς μήνες. Ανάλογα με την μεθοδολογία που ακολουθούσαν οι μετανάστες, πλήρωναν και αντίστοιχο αντίτιμο στους συλληφθέντες.

Οι κατηγορίες που φέρονται να αντιμετωπίζουν οι πέντε επίορκοι αστυνομικού (και πρώην συνοριοφύλακες) είναι για δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης.

Κατά την σημερινή επιχείρηση, έγιναν έρευνες και στα σπίτια τους εκεί όπου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων:

* 26.550 ευρώ,

* 59 κινητά,

* 2.120 δολάρια Αμερικής,

* 850 λίρες Τουρκίας

* Πλήθος χαρτονομισμάτων από χώρες της Ασίας

Σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες των «αδιάφθορων» της αστυνομίας συνεχίζονται μέχρι την πλήρη εξάρθρωση όλων των περιπτώσεων που εμπλέκονται τα μέλη του κυκλώματος και την ταυτοποίηση όλων των συνεργατών τους, συμπεριλαμβανομένου και του Τούρκων διακινητών.


σ.σ.

καλλιτερα λοιπον υπηρεσιακη.. παρα αιρετη.. για ΄΄να βγαινει και κατι στη φορα΄΄ και να εχουμε και λιγη γνωστικη διοικηση.. αρκει να μην ειναι μασωνοι-μασκωνοι.. 

βεβαια να μην εχουμε αυταπατες..

οι αρχοντες ενος λαου.. ειναι παντοτε καλλιτεροι απο τον λαο που κυβερνουν..

οποτε.. τι εχουμε ειπει.. τωρα που τελειωσε και το Πεντηκοσταριο..

δακρυα, γονατα, μετανοιες, εξομολογηση, κανονας, Εκκλησιασμος και Θεια Ευχαριστια..

βλασφημιες, σατανισμοι, σοδομισμοι, φονοι, μοιχειες, πορνειες και τα καθέξης.. πρεπει να σταματησουν ..Α  Μ  Ε  Σ  Α  !  !  !

αλλοιως.. θα μας παρει και θα μας σηκωσει..

αρθρον ετερον

απο ''ποθουμενο''

Ελλάδα θα σωθείς από ΑΓΙΟΥΣ και όχι από ΓΕΛΟΙΟΥΣ.


Κουβέντες απλές για να αξιολογηθούν στο αποκορύφωμα της μνημονιακής καταδυνάστευσης.
Εν μέσω φοβερών γενικών αδιεξόδων που βιώνουμε τον  τηλεφώνησα και ο γέροντας έκανε υπομονή για να κρατώ σημειώσεις .

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

-         Αν ο Ελληνικός Λαός σχεδόν στο σύνολο του δεν αντιδρούσε με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για την προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας του Μεγ. Αλεξάνδρου, του Αποστόλου Παύλου, του Παύλου Μελά τότε τα πράγματα θα τρέχανε πιο γρήγορα και το Ελληνικό κοινοβούλιο θα επικύρωνε με μεγαλύτερα άνεση την συμφωνία των Πρεσπών.
-         Τότε ήταν πιο βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκήρυσσε αμέσως εκλογές για να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο για τα επόμενα .
Μας είπε ο υπέργηρος Γέροντας που δεν σταμάτησε την προσευχή σε όλα αυτά τα μνημονικά χρόνια της κατοχής.
ΚΑΙ συνέχισε ..
-         Τώρα φτάσαμε εδώ και μαζί αυξήθηκε κατακόρυφα η τουρκική θρασύτητα και ετοιμάζεται να γίνει χειροπιαστή πολεμική πράξη.
-         Και αυτό είναι από τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ, να γίνουν σε αυτήν την χρονική συγκυρία οι εκλογές και όχι νωρίτερα που ήθελαν οι λέσχες.
-          Τους βλέπετε ουδείς μιλάει για ανοικτά  εθνικά θέματα και λύσεις αυτών βλ. συμφωνία των Πρεσπών, βορειοηπειρωτικό, Αιγαίο, Θράκη , Κυπριακό .
-         Μιλούν, αλλά δεν δίνουν πειστικές λύσεις ή περίγραμμα χρόνου.
-         Ουδείς θέτει το ερώτημα ακόμα και η εκκλησιαστική  αρχή , τι θα γίνει με τις ηθικές πτώσεις του ΣΥΡΙΖΑ;
-         Όλοι βλέπουν ανάπτυξη την στιγμή που η Ελλάδα ήδη βρίσκεται σε εμπόλεμη ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων της .
-         Αν μας κτυπήσει ο τούρκος τότε θα έχουμε επενδύσεις στην μαύρη αγορά των τροφίμων. Θα πούμε το ψωμί – ψωμάκι που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
-         Ουδείς μιλάει ή δίνει περίγραμμα λύσεων για το μείζον πρόβλημα του  ανεξέλεγκτου προσφυγικού και της εξ αυτού πρωτόγνωρης εγκληματικότητας που μαστίζει τις Ελληνικές Μεγαλουπόλεις και σε λίγο και την ύπαιθρο.
-         Αν ήταν σοβαροί πολιτικοί θα μιλούσαν για αυτά και δεν θα υποτιμούσαν την  κοινή λογική.
-         Όλοι ομιλούν για αυτοδυναμία και μετά βλέπουμε, ανάλογα τι θα μας πουν οι λέσχες.
-         Αυτό γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια, κοινώς είμαστε το  συνηθισμένο κορόιδο.
-         Για να εκλείψει ο πολιτικός πολιτισμός στην Ελλάδα και να μην ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε σήμερα  δούλεψαν πολλοί και με πολλά μέσα  μετά την δολοφονία του Καποδίστρια.
-         Όμως φτάσαμε σήμερα στο πραγματικό αδιέξοδο να σε ρωτούν οι άνθρωποι « παππούλη ποιον να ψηφίσω, γνωρίζεις κανένα καλό;»
-         Τι να τους πεις ; αφού περίσσεψαν οι ξεπατωμένες ελιές που όχι μόνο έχουν δάκο αλλά πικρίζουν θανατηφόρα.
-         Αφού ντόπιοι και ξένοι μας εκβιάζουν σε ένα αδυσώπητο κύκλο θανάτου , τώρα επαγγέλλονται ανάπτυξη , αναπνοές  και άλλα.
-         Ο ΘΕΟΣ ενεργοποίησε πάλι και για τελευταία φορά το μαστίγιο του ζαλισμένου Έλληνα της αμαρτίας, που είναι ο τούρκος και τα πράγματα τρέχουν με άλλες ταχύτητες .
-         Όπως σου είπα και τις προάλλες , φοβάμαι ότι αντί για ανάπτυξη θα έχουμε ανάπτυξη του τουρκικού στόλου από Αιγαίο , Κύπρο και Κρητικό πέλαγος
-         Ο τούρκος ζορίζεται γιατί τον ενοχλούν τόσα χρόνια τα κόλλυβα που έχει στο ζωνάρι του , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
-         Σε λίγο τίποτε δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε ζήσαμε στο παρελθόν.
-         Η ευημερία θα αξιολογείται με άλλα κριτήρια απλής επιβίωσης και αυτοί που περιμένουν ανάπτυξη θα αναθεωρήσουν, για να μην πω τίποτε άλλο και τους …
-         Εκλογές εν μέσω καύσωνα είναι πρωτόγνωρα πράγματα.
-         Όμως τα πάντα βράζουν , βράζουν οι πέτρες με την αχαλίνωτη αμαρτία και την σκληρή αμετανοησία.
-         Βράζουν οι προβοκάτορες που ήρθαν μαζί με τους πρόσφυγες και περιμένουν την εντολή.
-         Όλα βράζουν…
-         Οι δροσιές θα έρθουν μετά , όταν τρανταχτούμε και αλλοιωθούμε εν ΧΡΙΣΤΩ
-         Τα άλλα είναι « άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»
  

Γέροντα έχω μια ερώτηση για το τέλος.
-         Όλοι ρωτάνε πότε θα μας επιτεθούν οι τούρκοι για να προμηθευτούν τρόφιμα και να είναι έτοιμοι.


-         Να τους πεις ότι τόσα χρόνια έχουμε πόλεμο και όχι μόνο κατάλαβαν τίποτε, αλλά προμηθεύτηκαν μπόλικες αμαρτίες για να μην μπορεί τώρα το μυαλό τους να διακρίνει τα απλά πράγματα.
-         Να τους πεις ότι αυτό δεν είναι δημοκρατία αλλά μαύρη  μαγεία.
-         Ξέρεις ότι αρκετοί πολιτικοί της μεταπολίτευσης έτρεχαν  στα μέντιουμ και στις χαρτορίχτρες για να δούνε το μέλλον τους και φυσικά δεν νοιαζόταν για το μέλλον του κοσμάκη που κυβερνούσαν;
-         Ξέρεις ότι πολλά  πολιτικά Forum που διαδραμάτιζαν ενεργά στην λήψη των αποφάσεων  για την Ελλάδα είχαν τεχνικούς και στρατηγικούς δήθεν συμβούλους που ήταν αρχιμάγοι ;
-         Σε ρωτάω όχι μόνο έτσι πάμε μπροστά αλλά πίσω , μέσα στην κόλαση της γης .
-          Πολλοί άγιοι πατέρες ομίλησαν για επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην Ιστορία δηλ. για να επανα προσανατολιστεί ο Παγκόσμιος Πολιτισμός που έγινε δαιμονικός.
Τότε θυμήθηκα κάτι που είπε ο γνωστός βυζαντινολόγος Στήβεν Ράνσιμαν:

"Χαίρομαι με τη Σκέψη ότι στα επόμενα 100 χρόνια η Ορθοδοξία θα είναι η μόνη Ιστορική Εκκλησία που θα υφίσταται"
Το είπα στον Γέροντα που έκανε τόσο κόπο να μας πει τα παραπάνω και περίμενε για να τα σημειώνω.
Όταν άκουσε το τελευταίο αυτό  ένα πλατύ χαμόγελο σαν τον πρωινό ήλιο χαράκτηκε στο πρόσωπο του και ήταν όλα τα λεφτά.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν…», λέγει η σοφή λαϊκή παροιμία! Κι’ εμείς θέλουμε να ησυχάσουμε και να κοιτάξουμε την καλλιέργεια του είναί μας για την σωτηρία της ψυχής μας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!

Διάφορα επώνυμα πρόσωπα, ήτοι Πολιτικοί, Πανεπιστημιακοί, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι των Κομμάτων με τις πράξεις των, με τα λόγια των και με τις δηλώσεις των προδίδουν την αμώμητον πίστιν μας και παρά ταύτα ……παραμένουν ανενόχλητοι! Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΙΣ καθίσταται ΤΡΑΓΙΚΗ, όταν σκεφθούμε, ότι μεταξύ των άλλων, δυστυχώς, και οι Εκκλησιαστικοί Ηγέτες ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!!
Η κατάστασις αυτή, λοιπόν, διεγείρει την συνείδησίν μας και μας εξαναγκάζει για μια ακόμη φορά να διακόψουμε την σιωπήν μας και να υψώσουμε φωνήν διαμαρτυρίας! Να πάρουμε δηλ. το όπλο μας και να ρίψουμε και πάλιν μερικές βολές στον αέρα, μήπως και ξυπνήσουν οι αρμόδιοι! Επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε τηρήσει σιωπή! Δυστυχώς όμως σήμερα, έπειτα από κάποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της Κυρίας Ντόρας Μπακογιάνη για την Θρησκεία ξαναπαίρνουμε τα πνευματικά μας όπλα και ξαναρχίζουμε να ρίχνουμε ντουφεκιές στον αέρα! Εάν κάποιους τούς τραυματίσουν οι σφαίρες μας ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ!

ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ
ΜΙΑ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
***
«Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ!
Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: Ένα εφεύρημα ανθρώπων χωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό
«Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού». Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας. Αυτή είναι η υλιστική κοσμοθεωρία της αδερφής του αυριανού πρωθυπουργού, και κατ’ επέκταση του άθεου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, στο Διαδίκτυο μιά σκληρή κριτική και μια διαμαρτυρία του κ. Ελευθερίου Ανδρώνη, δηλ. ένα καταπληκτικό δημοσίευμα, το οποίον και σας παραθέτουμε αυτούσιο.

❈ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ❈
{ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ – ΕΝ ΜΕΡΕΙ – ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΟΣ}
19, Ιουνίου, 2023
«Όχι κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.»
΄΄O Χριστιανισμός δεν είναι «σοσιαλιστική εφεύρεση.
Είναι αποκάλυψη Θεού
και αιώνια αλήθεια΄΄
Από:

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

<<Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: “Ένα εφεύρημα ανθρώπων, xωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό”>>
«Το διαδίκτυο είναι,
η πιό σοσιαλιστική εφεύρεση,
μετά τη θρησκεία του Χριστού»…..

Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας. Αυτή είναι η υλιστική κοσμοθεωρία της αδερφής του αυριανού πρωθυπουργού, και κατ’ επέκταση του άθεου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η γαλάζια «Σοβιετία» έχει υιοθετήσει τις ίδιες απόψεις περί χριστιανικής πίστης, που υποστήριζε ο Σταλινισμός και ο Ναζισμός. Και οι δύο όψεις του φασισμού, ξερίζωσαν από τον χριστιανισμό όλες τις Θεϊκές αλήθειες και τον κατέβασαν στα ανθρώπινα μέτρα της πολιτικής, κατακλέβοντας από τη χριστιανική διδασκαλία όποια στοιχεία ταίριαζαν στα ιδεολογικά οχήματά τους.

Η Ορθοδοξία δεν αντιμετωπίζεται ως αποκάλυψη του Θεού στην ανθρωπότητα, που υπογράφτηκε με το Τίμιο Αίμα του Θεανθρώπου στον Σταυρό και την ένδοξη Ανάστασή του, αλλά ως ένα ανθρώπινο εφεύρημα, δηλαδή ως μία πλάνη και μία απάτη.

Έτσι, ο θρησκευτικός όρκος των βουλευτών στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετης Τριάδος από πολιτικούς που κουβαλούν τέτοια μυαλά, αποτελεί μία κενή εθιμοτυπία, μία κοροϊδία για τα μάτια του κόσμου και μία χλεύη προς τον Θεό. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν, γιατί η πολιτική παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βαλθεί να τινάξει στον αέρα το Ελληνικό Σύνταγμα και να κλείσει αυτούς τους ιερούς όρκους στο χρονοντούλαπο της λήθης.

Από τη μεριά τους, δεν έχει καμμία αξία ο όρκος, ή ο φερόμενος «σεβασμός», ή η βιτρίνα μιάς δήθεν ευσέβειας, για μία πίστη που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν ως «σοσιαλιστικό εφεύρημα». Με την ίδια υλιστική λογική, θα μπορούσαν να καταθέσουν τον όρκο τους στον… Bill Gates, τον Mark Zuckerberg ή οποιονδήποτε high tech – «γκουρού» πρωτοστάτησε στο να ενοποιηθούν οι λαοί μέσω του διαδικτύου και της τεχνολογίας, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες μιάς επίπλαστης ευημερίας. Και στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα της Νέας Εποχής και της θεοποίησης του ανθρώπου. Οι μεγάλοι «προφήτες» της επιστήμης και της τεχνολογίας, ήδη αντιμετωπίζονται ως ημίθεοι, από τα νεοταξικά κράτη.

Θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει στην κυρία Μπακογιάννη, πως για την τεχνολογία και τους «ημίθεούς» της, δεν θυσιάστηκε ποτέ κανείς με τη θέλησή του. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη έχει να επιδείξει μυριάδες, αναρίθμητους μάρτυρες που έδωσαν οικειοθελώς τη ζωή τους έχοντας την απόλυτη πεποίθηση πως δεν πεθαίνουν για μία «εφεύρεση», αλλά για μία σαρκωμένη αποκάλυψη που εκτείνεται απείρως πιό πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα. Κανένας δεν είναι διατεθειμένος να διωχθεί, να βασανιστεί, να πεθάνει για ένα ψέμα.

Καμμία «σοσιαλιστική εφεύρεση» δεν άντεξε το σαρωτικό πέρασμα 21 αιώνων ιστορίας. Αντιθέτως, η Ορθόδοξη Πίστη ως αιώνια αποκάλυψη Θεού που είναι, βγήκε αλώβητη μέσα από διωγμούς, από πολέμους, από εκστρατείες αλλοθρήσκων, από «εκκαθαρίσεις» αθεϊστικών καθεστώτων, από τη μάστιγα των αιρέσεων. Για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, η αλήθεια της Πίστης, αναζωπυρώνεται συνεχώς μέσα από μάρτυρες, από Αγίους, από Πατέρες της Εκκλησίας, από θαύματα, και από τον ίδιο τον Λόγο του Θεού που επιβεβαιώνεται συνεχώς και αποδεικνύεται αιωνίως έγκυρος, ανόθευτος και αληθινός.

Όσο ευχάριστα και να ακούγεται στο αυτί κάποιων η λέξη ΄΄σοσιαλισμός΄΄ ή ο ΄΄μετανθρωπισμός΄΄ ή οποιαδήποτε άλλη κοσμική φιλοσοφία, ακόμα και αν παρείχε όλα τα αγαθά του κόσμου στον άνθρωπο, από τη στιγμή που αφαιρεί τον παράγοντα – Θεός – από τη μέση, είναι καταδικασμένη να σπείρει τη δυστυχία, να αποτύχει παταγωδώς αργά ή γρήγορα, και στο τέλος να πεθάνει, ακολουθώντας τη φύση του μεταπτωτικού ανθρώπου και κάθε θεομάχου της ιστορίας.
*””*””*’*’*””*””*

***
Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Τέκνα της Εκκλησίας του Χριστού,

Παρακαλώ να μελετήσετε στοχαστικά το παραπάνω κείμενο. Όταν κοσμικοί παράγοντες, όπως ο συντάκτης του ανωτέρω άρθρου κ. Ελευθέρος Ανδρώνης, γράφουν με τόσο σκληρή γλώσσα, γιά να τονίσουν τήν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, όπως είναι η Κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥ-ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Θαυμάζουμε τον ηρωϊσμό του κ. Ανδρώνη, ενώ συγχρόνως λυπούμεθα βαθύτατα διά την σιωπήν των Εκκλησιαστικών Ταγών!
Ώστε, λοιπόν, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!

<<Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: “Ένα εφεύρημα ανθρώπων, xωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό”>>

Ο συντάκτης του φοβερού αυτού άρθρου έδωσε στην Κυρία Ντόρα την πρέπουσαν απάντησιν: Είπε τα εξής βαρυσήμαντα:
19, Ιουνίου, 2023
«Όχι κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.»
΄΄O Χριστιανισμός δεν είναι «σοσιαλιστική εφεύρεση.
Είναι αποκάλυψη Θεού
και αιώνια αλήθεια΄΄

Και τώρα, Αδελφοί μου, ο διωκόμενος Σωτήρ του κόσμου,
ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος Αληθινός Θεός,
ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ!

Επειδή, ως γνωστόν, ευρισκόμεθα σε προεκλογική περίοδο ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, για να μη παρεξηγηθώ! Πλήν όμως το αδίκημα της Κυρίας Μακογιάννη ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗΝ, διότι Υβρίζεται ο Χριστός μας!
Η ελαχιστότης μου, λοιπόν, απαντά:

Κυρία Μπακογιάννη,
Μήπως σε έχει κυριεύσει ο Διάβολος;
Μήπως είσαι όργανον του Διαβόλου;
Γιατί προδίδεις την Αγίαν Ορθοδοξίαν μας;
«Τις υμάς εβάσκανεν, ω, ανόητοι Γαλάται;»

Σας επαναλαμβάνω τα λόγια του Αγίου Αποστόλου Παύλου προς τούς Γαλάτας.
«Ὦ ἀνόητοι Γαλάται, τίς ὑμᾶς [a]ἐβάσκανεν, οἷς κατ᾽ ὀφθαλμοὺς Ἰησοῦς Χριστὸς προεγράφη ἐσταυρωμένος; 2 τοῦτο μόνον θέλω μαθεῖν ἀφ᾽ ὑμῶν· ἐξ ἔργων νόμου τὸ πνεῦμα ἐλάβετε ἢ ἐξ ἀκοῆς πίστεως; 3 οὕτως ἀνόητοί ἐστε; ἐναρξάμενοι πνεύματι νῦν σαρκὶ ἐπιτελεῖσθε; 4 τοσαῦτα ἐπάθετε εἰκῆ; εἴ γε καὶ εἰκῆ».
( Προς Γαλάτας, κεφ. 3. στ. 1-4).

Και η ερμηνεία:
«Ω ανόητοι Γαλάται, ποιός σας εβάσκανε, ώστε τώρα να μη πείθεσθε και να μη υπακούετε εις την αλήθειαν, σεις εμπρός εις τα μάτια των οποίων, ολοκάθαρα και ξάστερα παρεστάθη και σαν να εζωγραφήθη ο εσταυρωμένος Ιησούς Χριστός;
Τούτο μόνον θέλω να μάθω από σας· το Πνεύμα το Αγιον, τα πολλά και θαυμαστά χαρίσματά του, τα ελάβατε από τας τυπικάς διατάξεις του Μωσαϊκού Νόμου η τα ελάβατε από το κήρυγμα της πίστεως που ακούσατε και εδεχθήκατε;
Είσθε, λοιπόν, τόσον ανόητοι; Αφού αρχίσατε τόσον καλά με την χάριν του Αγίου Πνεύματος, τώρα καταλήγετε εις τας διατάξεις του Νόμου, που έχουν να κάμουν με την σάρκα και όχι με τον αγιασμόν της καρδίας;
Τόσας δωρεάς και ευεργεσίας, που ελάβατε από το Πνεύμα το Αγιον, ματαίως τας έχετε λάβει; Εάν βέβαια ημπορή να λεχθή, ότι τας ελάβατε ματαίως, διότι το βέβαιον είναι ότι, εάν τας περιφρονήσετε, θα γίνουν εις καταδίκην σας».

Κυρία Μπακογιάννη,
Τελικά τί είσθε;
Πολέμιος της Πίστεώς μας;
Εχθρός της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος;
Τυφλή «…τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματα ει; », Δηλ. «Είσαι τυφλή και στα αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια;», όπως έλεγε ο Οιδίποδας στον μάντη Τειρεσία, που προέβλεπε γι’ αυτόν άσχημο μέλλον;

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Στην Οικογένεια Μητσοτάκη συνυπάρχουν δύο αντίθετοι κόσμοι;
Συγκατοικούν και η ΑΠΙΣΤΙΑ και Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;

Διότι, πως γίνεται η Αδελφή Ντόρα, το γένος Μητσοτάκη, να λέγει, ότι:
«Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ»

Ενώ την ίδια ώρα ο Αδελφός Κυριάκος Μητσοτάκης διακηρύσσει, ότι:
«Η Ορθοδοξία και η πίστη μας είναι πολύ μεγαλύτερη
και ήταν πάντα δύναμη ενότητας
και όχι διχασμού του Ελληνικού Λαού!»,

όπως επί λέξει είπε προ ημερών ευρισκόμενος στη Δράμα.

Βεβαίως και οι Δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη επιδέχονται κάποιο επικριτικό σχολιασμό, τον οποίον όμως εμείς αφήνουμε για μετά τίς εκλογές. Εδώ όμως σήμερα θα παραθέσουμε κάποιες κρίσεις από το Sportime στο Διαδίκτυο, τις οποίες πρέπει να προσέξουν οι αναγνώστες μας:

«Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη οπωσδήποτε σηκώνουν κάποιες παρατηρήσεις. Αν διατρέξει κάποιος πίσω την τετραετία διακυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι ζήτημα αν έχει… καταδεχθεί να προφέρει ακόμα και τη λέξη «Ορθοδοξία». Και αν την έχει πει, είναι μετρημένες φορές στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το ότι την χρησιμοποίησε τώρα, είναι από μόνο του ένα πρωτοφανές φαινόμενο, για τα δεδομένα του κ. Μητσοτάκη, που αποκαλύπτει και τον πανικό του. Και όχι μόνο μίλησε για Ορθοδοξία, άλλα είπε και για την «πίστη μας», εμφανίζοντας τον εαυτό του ως… πιστό».

Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Τέκνα της Εκκλησίας του Χριστού,
Επαναλαμβάνω:
Ο Χριστός αναμένει και την ιδικήν σας απάντησιν!
Στην εποχή μας ο Χριστός διώκεται! Θα το ανεχθούμε;
Εμείς μέσα από την καρδιά μας γοερώς κραυγάζουμε:
«ΚΥΡΙΕ ΣΩΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ» Αμήν.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρώην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, Τετάρτη, 21 Ίουνίου 2023



ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ΄ΕΛΕΗΜΩΝ 


     ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ


     1    1    4
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
ΖΕΙ ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ               ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ                                  ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ὃ,τι καί νά συμβῆ, καί αὐτό τό μαρτύριο, ἂν μᾶς ἐπιφυλάσσεται αὐτή ἡ ὓψιστη τιμή, τόν τελικό λόγο τόν ἒχει ὁ Θεός καί δική του εἶναι ἡ νίκη.

 

Που είναι ο Θεός; Πατήρ Ευσέβιος Βίττης. ...
Ἐμεῖς λοιπόν λέμε΄ ποῦ εἶναι ὁ Θεός;
Δέν βλέπει ὁ Θεός τί γίνεται στόν κόσμο; Δέν βλέπει ὁ Θεός τούς τυράννους, τούς κακούργους, τούς ἐγκληματίες, τούς ἐκμεταλλευτές, τούς διαφθορεῖς, τούς ἀνατροπεῖς κάθε ἠθικῆς καί φυσικῆς ἀκόμη τάξεως;
 Δέν βλέπει τίς ἀδικίες καί τίς ὠμότητες πού διαπράττουν ἂνθρωποι μέ διεστραμμένα ἒνστικτα καί σατανική διάθεση καί πράξη;
 Ὁ Θεός, ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τό ξαναλέω γιά πολλοστή φορά τά βλέπει ὃλα, τά ξέρει ὃλα, τά σημειώνει στή θεία του μνήμη ὃλα καί ἐπιφυλάσσεται νά ἀποκαταστήση τή δικαιοσύνη καί τό δίκαιο τοῦ κάθε ἀνθρώπου.
Μέ τόν ἐρχομό τοῦ Χριστοῦ θά καταλυθῆ μιά γιά πάντα τό ἀρχαῖο καθεστώς τῆς ἁμαρτίας καί θά ἐγκατασταθῆ ἡ αἰώνια καί ἀκατάλυτη καί ἀδιάδοχη βασιλεία του, βασιλεία δικαιοσύνης, ἀγάπης, ἁγιότητος, εἰρήνης, ἀτέλειωτης μακαριότητος.
Ἂς μή χάνουμε λοιπόν, ἀδελφοί μου, τό θάρρος καί τήν αἰσιοδοξία μας καί ὃταν τά πάντα γύρω μας φαίνωνται κατάμαυρα καί ἀπελπιστικά.
ἡ ζωή μας εἶναι πορεία πρός κάτι τό πολύ συγκεκριμένο.
Καί πυξίδα στήν πορεία μας αὐτή εἶναι ἡ πίστη στό Θεό ἐν Χριστῶ Ἰησοῦ.
Καί μέ αὐτήν τήν πίστη πορευόμαστε, μέ αὐτήν τήν πίστη βλέπουμε, μέ αὐτήν τήν πίστη ἐκτιμοῦμε καί ἀξιολογοῦμε τά πάντα γύρω μας καί μέ αὐτήν τήν πίστη προσδοκοῦμε τό αὒριο.
Ὃ,τι καί νά συμβῆ, καί αὐτό τό μαρτύριο, ἂν μᾶς ἐπιφυλάσσεται αὐτή ἡ ὓψιστη τιμή, τόν τελικό λόγο τόν ἒχει ὁ Θεός καί δική του εἶναι ἡ νίκη.

 Ὃλοι μας ἒχουμε τό χρέος νά καταθέτουμε, τή μαρτυρία μέ τό λόγο καί τό ἒργο μας ἐν Χριστῶ Ἰησοῦ καί διά Χριστόν Ἰησοῦν.
Κάποιοι θά χρειασθῆ νά μαρτυρήσουν μέ κατάθεση καί αὐτῆς τῆς ζωῆς τους. Ἂλλοι ὂχι.
Ὃ,τι πάντως καλούμεθα νά κάνουμε κάθε φορά, ἂς τό κάνουμε μέ αὐτή τή διάθεση.
Καί αὐτό εἶναι τό πιό σημαντικό καί σπουδαῖο πού ἒχουμε νά κάνουμε στή ζωή μας. Ἱερομ. Ευσέβιος  Βίττης.


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! σχετικα ιστολογια ολα απο την μηχανη yahoo με βασικη αναζητηση omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..