ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. ΟΛΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΟΥΜΕΝΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΦΑΝΕΡΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΤΩΡΑ..


                 

ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ.. ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..  ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ.. ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΕΦΗΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ.. ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ!!!

  ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.. ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΣΥΝΕΣΚΙΑΖΟΜΕΝΗ Η ΚΑΙ ΔΥΣΕΞΗΓΗΤΟΣ.. ΠΛΕΟΝ!!!

  ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ..  ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ..

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Η ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ..
ΟΤΙ 
Η ΑΓΙΩΤΑΤΗ ΜΑΣ 
ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.. 
ΔΗΛΑΔΗ.. ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΓΡΑΦΗ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ..  
ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.. 
ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑΣ.. 
ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.. 

  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΙΚΑ.. ΛΟΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ Η ΚΑΙ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑΣ.. 
ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ.. 
ΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΤΑΤΟΣ ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟΣ..

 ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΩ ΛΕΓΕΙ Η ΚΑΙ ΚΗΡΥΤΤΕΙ Η ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΚΑΙ  ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..  ΑΙΡΕΤΙΖΕΙ.. ΨΕΥΔΕΤΑΙ.. ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ.. 
Η ΚΑΙ ΠΛΑΝΑΤΑΙ.. 
ΕΚΟΥΣΙΑ Η ΑΚΟΥΣΙΑ.. 
ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ..


ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.. ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΤΥΠΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΗ!!!

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ!!!
 ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ.. 
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΄΄ΥΓΕΙΑΣ΄΄ H KAI ΑΛΛΟΥ.. (ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ.. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.. ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΚΑΙ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)
  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ (Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ).. ΜΕ ΑΟΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SCANNERS ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΩΤΟΥ Η ΚΑΙ ΤΟΥ QR ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ χξς.. 666.. 
  ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝΕ.. Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ B.E.A.S.T. 
(Η λέξη BEAST -Αγγλικά = θηρίο- είναι ακρωνύμιο των λέξεων 
B - Brussels = Βρυξέλλες.. 
E - Electronic = Ηλεκτρονικό.. 
A - Accounting = Λογιστικό 
S - Surveillance   Παρακολούθησης.. 
T - Terminal = Τερματικό)...
KAI MONO TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.. 

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.. 

  ΠΡΟΣΟΧΗ.. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ.. 
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.. ΠΑΝΤΟΥ..

  ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΘΕΙ ΙΣΟΤΟΠΙΚΑ Η ΚΑΙ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΔΟΡΙΑ.. ΤΣΙΠ.. ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ..  ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΚΑΙ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.. ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.. 

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟ.. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.. ΣΕ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.. ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ..

                ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!















ΟΛΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΟΥΜΕΝΑ..  ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΦΑΝΕΡΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΤΩΡΑ..



Αποκ. 13,11    Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
Αποκ. 13,11    Και είδα άλλο θηρίον να ανεβαίνη από την γην• και είχε δύο κέρατα, που εμοιαζαν σαν κέρατα αρνίου• ωμιλούσε όμως σαν δράκων.

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ.. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.. ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ Γ΄ ΔΟΥΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΑ.. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΣ.. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ.. Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΑΚΟ.. (ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΚΟ).. ΑΡΝΙΟ.. ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. Η ΔΙΚΕΡΗ ΠΑΠΙΚΗ ΜΙΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.. Ο ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΟΝ Δ'.. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!


Αποκ. 13,12     καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.
Αποκ. 13,12 και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου ενωπιον αυτου. και κάμνει την γην και εκείνους που κατοικούν εις αυτήν να προσκυνούν το πρώτον θηρίον, του οποίου η θανάσιμος πληγή έχει θεραπευθή.

Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.. ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΗΚΕ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ.. ΟΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.. ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ.. ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΟΥ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΕΩΣ.. 

Α  Λ  Λ  Α... ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ.. ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ!!!


Αποκ. 13,13   καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
Αποκ. 13,13    Και κάμνει μεγάλα και τερατώδη σημεία, ώστε και από τον ουρανόν να κατεβαίνη πυρ εις την γην εμπρός εις τα μάτια των ανθρώπων

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΑΑRP ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΙΩΝ.. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.. ΚΑΝΑΔΑΣ.. ΕΛΛΑΔΑ.. ΧΑΒΑΙ.. Κ.Α... 


Αποκ. 13,14    καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
Αποκ. 13,14     Και παρασύρει εις την πλάνην τους κατοίκους της γης με τις δυναμεις δια τις οποίες του εδόθη κατα παραχωρηση του Θεού να τις κάνη, λέγων και προτρέπων τους κατοίκους της γης να κάμουν εικονα του θηριου το οποίον παρ΄οτι είχε λάβει την πληγήν της μαχαίρας, εν τούτοις έζησε.

ΚΑΘΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ.. ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΝΥΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ.. ΔΗΛΑΔΗ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ''.. ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!.. KAI Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ''ΠΝΕΥΜΑ'' ΥΛΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΙΟ (ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΒΜ ΣΥΜΒΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ.. Η ROM KAI H RAM ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.. ΕΔΡΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ χξς.. 666).. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ.. ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΣΕ ΑΥΤΗΝ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΟΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗ.. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ B.E.A.S.T... ΘΗΡΙΟΝ.. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ''ΚΑΡΔΙΑ'' ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.. ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΡΙ.. ΕΙΧΕ ΕΙΠΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BEAST.. TO ΘΗΡΙΟΝ.. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΕΙ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!  ΤΙ ΕΝΑΡΓΕΣΤΕΡΟΝ.. ΤΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΝ.. ΤΙ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ!!!.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.. ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ;;;.. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ.. ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΕΙΧΕ.. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ  ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ε.. ΑΔΕΛΦΟΙ;;;.. ΤΟ ΖΟΥΜΕ.. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΟΛΥΤΟΣ.. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ΖΩΝΤΑΝΑ.. ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!



Αποκ. 13,15    καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
Αποκ. 13,15     Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση η εικων του θηρίου και να ποιησει-ενεργησει ώστε να θανατωθουν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν την εικονα του θηρίου.

ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΑΡΙ..ΟΤΙ ΤΟ ΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Β.Ε.Α.S.T... BEAST.. ΘΗΡΙΟΝ.. ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.. KAI ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΑΛΛΑ ΩΣ  ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΄΄ΕΙΚΟΝΑ΄΄ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ..(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΑΒΩΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ BARCODE H QR CODE I.D. ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ χξς.. 666..) ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΣ.. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤ ΕΠΑΝΕΓΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ.. ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ..



Αποκ. 13,16     καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους να λαβουν στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των χαραγμα..

Ω... Ω... Ω... !!! ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!... ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!.........................

ΝΑΤΗΝ.. ΤΗΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ''ΣΗΜΑΝΣΟΥΛΑ''.. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.. ΤΟ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΟΝ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΝΗΡΑ.. ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΣΤΙΚΑ..


Αποκ. 13,17     καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
Αποκ. 13,17 και ωστε να μην ημπορή κανεις να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα, το ονομα του θηριου.. η τον αριθμο του ονοματος του..

  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ.. ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ χξς.. 666.. ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ!!!.. 

 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;.. BEAST.. B.E.A.S.T.... BEAST.. ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ... 666.. NEW MONEY ORDER SYSTEM.. BARCODE.. QR CODE 666... (ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ).. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΕΚΕΙ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ.. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙοΤ SYSTEM.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CLOUD-AKAMAI.. ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.. STARLINK.. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ.. 5G.. SMART PHONES I PHONES.. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.. (ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ''ΔΙΑΒΑΖΕΙ''  ΕΩΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ''SMART'' ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ!!!) ΑΥΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.. ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.. (ΤΟ PROJECT TOY COVID.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕΣ ''ΕΜΒΟΛΙΑ'' ΚΑΙ ΤΑ LOCK DOWN.. ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΝΟΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ..) ΑΝΤΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ GPT4 KAI Grok ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ SMART ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.. ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.. ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ..  


Αποκ. 13,18    Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.
Αποκ. 13,18     Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας ''ψηφισει'' (δηλαδη να συνθεσει εκ των επι μερους) τον αριθμον του θηριου διοτι ειναι αριθμος ανθρωπου και ο αριθμος αυτος ειναι το χξς.. 666..

  ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;.. ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ.. ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΕΣ.. ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΤΟΝ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ.. ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ.. ΤΩΡΑ.. ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ.. ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΙ ΠΡΟΔΗΛΟ ΣΤΟ χξς.. 666 ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΝ.. ΣΥΝΕΣΚΙΑΣΜΕΝΟΝ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ-ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ.. ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.. ΠΟΙΟΙ.. ΟΧΙ ΟΛΟΙ.. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΗΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.. ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΜΕΤ΄ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ.. ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΣΙΣ.. ΣΟΒΑΡΗ!!!
  ΑΥΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΝΑΣ O ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΘΗΡΙΟΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΟΝΟΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ KAI ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ.. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 1/2.. ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.. ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 1/2 ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... 

Σ.Σ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ-ΥΠΟΘΕΣΙΣ.. 

(ΣΤΟ.. ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ.. ΠΡΟΣΘΕΤΩΜΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕΣ.. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΑΦΟΥ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.. ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.. ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.. χξς.. η 666.. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΕΣΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ!!!... ΄΄ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ... ΄΄Χ ΑΕ Α-ΧΙΙ΄΄.. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ.. ''ΟΝΟΜΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΩΘΙ.. ΟΛΟ ΤΟ 666..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ.. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΄΄ΑΕ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΄΄Α-ΧΙΙ΄΄

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΄΄χξς΄΄.. ΄΄666΄΄.. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ''Χ'' (ΠΡΩΗΝ TWITER) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ''χξς''... ''' ΓΙΑ ΤΟ ''Χ''... ''ξ''.. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ''Χ''.. ΚΑΙ ''ς'' ΔΗΛΑΔΗ ''στ''..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ (6) ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ''X''.. (ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Χ.. -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ.. ΠΑΛΙ ΄΄Χ΄΄.. - ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞ!!! (666).. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝHΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.. ΤΟ Grok.. ME 34 ΔΙΣ. ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.. ΕΝΑΝΤΙ 38 ΔΙΣ. ΤΟΥ GPT4.. 

THN EXEI ΛΟΙΠΟΝ KAI THN ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΩΣ ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ STAR LINK ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ''ΤΡΑΙΝΑΚΙ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΛΛΕΓΕΙ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ.. ΜΕΣΩ Wi Fi ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.. ΤΟΝ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΚΟ'' ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ...


  ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...  ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ... ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..  
''Χ ΑΕ Α-ΧΙΙ'' ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ..  ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΣΙΣ.. ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΣΙΣ.. ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ.. Η ΚΑΙ.. ΤΑ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ.. ΕΣΧΑΤΑ!!!.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.. ΟΤΙ ΣΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.. ΚΑΘΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘ΄ ΗΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΣΑΦΩΣ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ΑΡΙΘΜΟΣ΄΄.. ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ.. ΑΜΕΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ Η ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ.. Η ΚΑΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΄΄ΑΓΝΩΣΤΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ.. ΦΑΝΕΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΛΕΙ.. ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΝΑ ΄΄ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ΄΄!!!.. ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.. ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

αποσπασμα.. απο την συγκεκριμενη συνεντευξη!!!

''...εξήγησε ότι το πρώτο "X" (στην ερμηνεια του ''Χ'' ισχυουν ολα οσα εχουμε αναφερει πιο πανω.. και το οποιο αυτο ''Χ'' ειναι το ''μικρο'' ονομα του παιδιου!!!) είναι μια αναφορά στην άγνωστη μεταβλητή που χρησιμοποιείται συνήθως στα μαθηματικά (ο λεγομενος αγνωστος Χ.. μηπως στην πραγματικοτητα ειναι καποιος πολυ γνωστος ο οποιος προς το παρον κρυβεται.. γιατι δεν εχει ελθει ακομη η ωρα του να φανει;) .Το «Æ», που ακολουθεί, είναι το ''αρτικολεκτον'' των ξωτικών της τεχνητής νοημοσύνης, το οποιο είναι συντομογραφία της τεχνητής νοημοσύνης 
Επόμενο στο όνομα είναι το "A-12", το οποίο εξηγεί ότι είναι πρόδρομος του αεροσκάφους SR-71, το οποίο αγαπούν επειδή είναι "εξαιρετικό στη μάχη αλλά μη βίαιο".Το A στο "A-12" είναι επίσης σύντομο για το Αρχαγγελος.. (σ.σ. και το οποιο.. ισως παραπεμπει στον.. εκπτωκοτα..)''
τελος αποσπασματος..

σ.σ. ..συνδυαστε και το επομενο... η βασιλεια του Ιωαννη θα ειναι περι τα τριακοντα ετη.. η πατρικη ''κληρονομια'' του παιδιου θα ειναι μια τεραστια υλικη περιουσια και μια μηχανη με οτι περιλαμβανει η νεα τεχνολογια.. ενα υπεροπλο ικανο για παγκοσμια δυναστεια.. 
 ακομη ας συλλογισθουμε οτι τα επιμερους στοιχεια του ονοματος.. ενδεχομενως κρυπτουν βιοτεχνολογικη γεννετικη παρεμβαση..  ) 

κατι λεει εδω ο Αγιος, κατι λεει.. στη Νεα Υορκη λεει και απο εκει σε ολο το κοσμο..
πως ταιριαζουνε!!!


Αριζόνας




ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.. Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΣΙΝ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.. Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.. ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.. (ΤΟΥ SITE ΜΑΣ).. ΚΥΤΤΑΜΕ ΩΣ ΠΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ.. ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΙΑ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.. ΑΡΑΝ ΜΑΘΑ.. 

ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΩΛΕΣΕΙ!!! ΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ.. ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΤΕ.. ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.. ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.. ΑΜΗΝ.. ΑΜΗΝ.. ΑΜΗΝ!!






ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ.. ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ.. 
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΄΄ΥΓΕΙΑΣ΄΄ H KAI ΑΛΛΟΥ.. (ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ.. ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.. ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΚΑΙ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)
  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ (Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ).. ΜΕ ΑΟΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SCANNERS ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΩΤΟΥ Η ΚΑΙ ΤΟΥ QR ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ χξς.. 666.. 
  ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝΕ.. Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ B.E.A.S.T. KAI MONO ME TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.. 
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.. ΠΡΟΣΟΧΗ.. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.. ΠΑΝΤΟΥ..
ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΚΑΙ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ.. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!
                   


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

“Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”…

Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο:
“Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!!
Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής:
* Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα.
* Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά.
* Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα.
* Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ.
* Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν!
Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST:


 S.O.S. S.O.S. S.O.S. -.- -.- -.- ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ.. ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.. ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.. ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.. ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ.. ΟΙ ΟΜΟΠΙΣΤΟΙ ΜΑΣ.. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ.. ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.. ΤΩΡΑ.. ΚΛΕΒΟΥΝ.. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.. ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΨΕΥΤΟΑΡΓΥΡΙΑ.. ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.. ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. 
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ''ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ'' (εξαιρειται οιαδηποτε αναρτηση η οποια δεν ειναι αμιγως ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.. 
ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ.. ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.. ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ..  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΦΡΙΚΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΛΑΦΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.. Η ΘΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΚΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ  ΑΡΓΥΡΙΩΝ..  ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ.. ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΠΑΘΕΙΑΣ.. ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΓΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ.. 

  ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ.. ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΝΩ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ.. ΕΡΕΒΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΟΝ.. 

  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΡΕΠΕΙ.. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙ.. ΣΥΝΑΙΝΕΙ Η ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.. 

  ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ..

  ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΡΑ.. ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΡΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ.. ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.. ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΑΜΗΝ ΑΛΗΘΩΣ!!!

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΘΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.. ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ.. ΙΚΕΤΕΥΩ.. ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΘΡΟ.. 
  ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΑΚΟΜΗ.. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ.. ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.. ΧΑΝΟΝΤΑΙ.. Ψ Υ Χ Ε Σ ! ! !


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ

  ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΕΘΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.. ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  "Ι οΤ " ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.. ΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.. ΑΦΟΥ.. ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ.. Ο ΑΧΑΡΑΚΤΟΣ Η ΚΑΙ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΣ ΣΤΟΝ χξς.. 666.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.. 

ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.. ΚΕΦ ΙΓ' ΣΤΙΧ. 17-18

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ..

ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗ.. ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.. Η ΠΟΙΜΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..

  ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ.. S.O.S.   ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ..

  ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΜΕΤΑΝΟΙΑ.. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.. ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ.. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ.. Η ΑΝΩ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.. ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ..  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Γ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ.. ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.. ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ.. ΑΜΗΝ!!!






ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΗΔΗ.. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ.. ΜΕΛΕΤΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ.. ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ!!!



ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ''ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ''



Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου.

Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων.

Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα:
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;;
Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας.
Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο.
Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες:

“Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού.
Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της.
Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα).
Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση.
Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.”
Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω:
Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα.
Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.

………………………………………………………………………………………………….
Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα 

το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι:
“Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”…
https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946

Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο:
“Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!!
Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής:
* Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα.
* Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά.
* Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα.
* Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ.
* Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν!
Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST:
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!!
Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!!

Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης  του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!”

Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα;
Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση:
“Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.”
Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων!

Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ:

 

2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν;
Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο;
3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία…
α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω.
β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα.
4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει;
Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!!
5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι;
Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ:
https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/
Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής:
Η τεχνολογία είναι ατελής…
Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες…
Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»…
Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους!
5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι:
“Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. 

σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ..

συνεχεια του αρθρου...

Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…”
Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό.
Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε:
https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z
Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!)

Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι:

Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε…
Φιλιά πολλά…

Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών…

ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του:

Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο…

Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα…

Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι…

ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει:

«Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια».

Και…

Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους.

ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ.

  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ  ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..
  ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! 
  MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.. 



 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς.. 666.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ.. ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!... ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ..!!! 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

 

Το παρακάτω χειρόγραφο κείμενο του Αγίου Παϊσίου, αποτελείται συνολικά από 8 σελίδες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και σε μορφή PDFΕΔΩ ή ΕΔΩ

Όταν ψηφίστηκε η συνθήκη Σέγκεν από την Ελληνική Βουλή το 1997, πολλοί αντέδρασαν για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που προωθεί άμεσα η σημερινή κυβέρνηση. Η Ιεραρχία της Ελλάδος, το Άγιον Όρος, Ιερές Μονές και πάνω από τρία εκατομμυρια (3.000.000) πιστών διακήρυξαν (τότε) προς τις αρχές της πολιτείας ότι δεν θα δεχθούν τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Τί μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα και επικρατεί αυτή η σιωπή; Ο Άγιος Παΐσιος και κάποιες σύγχρονες εκκλησιαστικές μορφές του Αγίου Όρους και των Αγίων Μετεώρων μας επεσήμαναν πολύ έγκαιρα με έκτακτες εκδόσεις α) «Η ευθύνη της επιλογής», β) «Η άρνηση της Κάρτας του Πολίτη ως ομολογία Πίστεως», τις επιπτώσεις των ηλεκτρονικών αστυνομικών ταυτοτήτων νέου τύπου – κάρτας πολίτη στη ζωή όλων μας.

Το παρακάτω κείμενο του Αγίου Παϊσίου είναι γραμμένο με το ίδιο το χέρι του Αγίου, το έτος 1987, και ήταν η μοναδική φορά που είχε δώσει εντολή να διαμοιράζεται σε φωτοτυπία (με το γραφικό του χαρακτήρα και τα ορθογραφικά λάθη του), διότι όπως ο ίδιος έλεγε, γνώριζε ότι θα προσπαθήσουν να διαψεύσουν το ότι το έχει γράψει Αυτός και να διαστρεβλώσουν την γνώμη Του. Παραθέτουμε εδώ αυτούσιο το πρωτότυπο κείμενο, σκαναρισμένο, με το γραφικό χαρακτήρα του Αγίου Παϊσίου, προς απόδειξη ότι τα λεγόμενα είναι δικά του και εκφράζουν απόλυτα τον ίδιο τον Άγιο και πιο κάτω παραθέτουμε το κείμενο και δακτυλογραφημένο, για πιο γρήγορη/εύκολη κατανόηση. Και, όπως σε κάθε Άγιο, πρέπει να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τη γνώμη Του. Εξάλλου, ο ίδιος εξηγεί στο τέλος του κειμένου ότι γράφει: «Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού»

Άγιον Όρος Κουτλουμουσιανό κελλί “Παναγούδα”
Σαββάτο Α’ Νηστειών 1987.

Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού,
Μοναχός Παΐσιος.

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ:

«“Σημεία των καιρών”
Μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έλθη η λιακάδα η Θεϊκή.

Ι

Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής “ελευθερίας” της έλλειψης σεβασμού στην Εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλυτέρους, γονείς και διδασκάλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία, που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματικη καταστροφή.
Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου. “Αποκ. Ιωάννου κεφ. ιγ’ 16 "ινα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ινα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτου χξς”. = 666.
Ο Άγιος Ανδρέας ο Καισαρείας φράφει τα εξείς: “Περί του μιαρού ονόματος του

ΙΙ

αντιχρίστου. Και την μεν ακρίβειαν της ψήφου, ως και τα λοιπά τα περί αυτού γεγραμμένα, ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα της νήφουσιν·…… αλλ’ ουκ ευδόκησεν η θεία χάρις εν θεία βίβλω το του λυμεώνος όνομα γραφήναι· ως εν γυμνασίας δε λόγω πολλά εστίν ευρείν…. ” Αγίου Ανδρέου Καισαρείας, εξήγησις εις την Ιωάννου Αποκ. σελ. 341-42, κεφ. ΛΗ. –
Το παράξενο όμως, και πολλοί πνευματικοί άνθρωποι εκτός που δείνουν δικές των ερμηνείες, φοβάνται και αυτοί το κοσμικό φόβο του φακελλώματος, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά, και να βοηθήσουν τους Χριστιανούς με την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν στην πίστη, να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά.
Απορώ! Δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα; γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για της ερμηνείες του μυαλού τους; Κι αν επιβοηθούν τον αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Αυτό εννοεί· “…το αποπλανάν, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς”. Μάρκ. ιγ’ ”.
Θα πλανεθούν, αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.

ΙΙΙ

Κι ενώ τα σημεία φαίνωνται ξεκάθαρα· “το θηρίο” στης Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφίξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, “η εισαγωγή του σφραγίσματος” τι φανερώνουν; Δυστυχώς το ράδιο μόνο παρακολουθούμε τι καιρό θα έχουμε.
Τι θα μας πει ο Χριστός; “υποκριταί, το μεν πρόσωπο του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;” Ματθ. κεφ. β’, 5 !
Μετά λοιπόν από την κάρτα, και την ταυτότητα, “το φακέλλωμα” για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα, θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση, ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα.
Από την άλλη μεριά, θα διαφημίζουν “το τέλειο σύστημα”· το σφράγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο με ακτίνες λέϊζερ, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά, με το 666 το όνομα του αντιχρίστου.
Δυστυχώς και πάλι “ορισμένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μην στενοχωρούνται· “δεν πιράζει αυτό, δεν

IV

είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε!”. Κι ενώ βλέπουμε τον απόσ. Πέτρο που εξωτερικά αρνήθηκε τον Χριστό, και ήτο άρνησις, αυτοί αρνούνται το Άγιο σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο Άγιο Βάπτισμα· “Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου” με το να δέχονται την σφραγίδα του αντιχρίστου, λένε και ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό!!

Τέτοια δυστυχώς λογική, είχαν και ορισμένοι "γνωστικοί" στα χρόνια των Αγίων Μαρτύρων, που προσπαθούσαν να μεταστρέψουν τους υποψηφίους μάρτυρας, όπως αναφέρει ο Μέγας Βασίλειος στον λόγο του στον Μάρτυρα Γόρδιο "...... πολλοί παραλογιζόντουσαν προσπαθώντας να πείσουν τον Μάρτυρα να αρνηθή μόνο με τα λόγια, και να κρατήση την πίστη με την ψυχή, την εσωτερική διάθεση, γιατί ο Θεός δεν δίνει προσοχή στην γλώσσα αλλά στην διάθεση. Ο Μάρτυς όμως Γόρδιος ήταν άκαμπτος και απεκρίθηκε: "ουκ ανέχεται τι γλώσσα κτισθείσα παρά Χριστού φθέγξασθαι τι κατά του Κτίσαντος...... μη πλανάσθε. Θεός ου μυκτηρίζεται. Εκ του στόματος ημάς του ημετέρου κρίνει, εκ των λόγων δικαιοί και εκ των λόγων καταδικάζει".

V

Επίσης επί Δεκίου, με διάταγμα ζητούσε να ομολογήσουν την θρησκεία των ειδωλολατρών και όσοι Χριστιανοί δήλωναν, και θυσίαζαν στα είδωλα, έπαιρναν πιστοποιητικό, και γλύτωναν το Μαρτύριο. Όχι μόνον αυτοί ήταν αρνητές του Χριστού, αλλά και εκείνοι όπου έδειναν χρήματα στους ειδωλολάτρας στην επιτροπή, και έπαιρναν το πιστοποιητικό, χωρίς να αρνηθούν, οι ονομαζόμενοι "λιβελλοφόροι" και αυτούς η Εκκλησία μας τους θεώρησε αποστάτας - πεπτωκότας.

Κι' ενώ λοιπόν έχουμε τόσα πολλά παραδείγματα, όπως και του γενομένου θαύματος του Αγίου Θεοδώρου, που εορτάζουμαι κάθε χρόνο, το Σάββατο της Α´ εβδομάδος των Νηστειών: "Ιουλιανός ο παραβάτης, γινώσκων ότι οι Χριστιανοί καθαίρονται μάλλον διά νηστείας την πρώτη εβδομάδα της αγίας τεσσαρακοστής, ην και ημείς διά τούτο καθαράν εβδομάδα καλούμεν, ηβουλήθη ινά τότε μάλιστα μολύνη αυτούς. διό και προσέταξε κρυφίως ίνα τεθώσιν εις την αγοράν κατ' εκείνας τας ημέρας βρώματα μεμιασμένα εκ των αιμάτων των ειδωλικών θυσιών. Αλλά νεύσει θεία επιφανείς καθ' ύπνον ο Μάρτυς Θεόδωρος εις τον τότε αρχιεπίσκοπον Κων/πόλεως Ευδόξιον

VI

και φανερώσας το πράγμα παρήγγειλεν αυτώ ίνα συγκαλέση τους πιστούς ευθύς το πρωί της Δευτέρας και εμποδίση αυτοίς των βρωμάτων εκείνων την χρήσιν, την έλλειψιν της αναγκαίας τροφής αναπληρώση εκ του προχείρου διά κολλύβων"...... Τοιουτοτρόπος ο μεν σκοπός του παραβάτου εματαιώθη, ο δε ευσεβής Λαός, διαφυλαχθείς αμόλυντος......" - Ωρολόγιον το Μέγα, σελ. 446...-

Το να απέχουμαι από τα ειδωλόθυτα είναι κανόν των Αγίων Αποστόλων. Πραξ. Αποσ. κεφ. 6ε´...... "Συνήχθησαν δε οι απόστολοι και οι πρεσβύτεροι...... απέχεσθαι ειδωλοθύτων και αίματος και πνικτού και πορνείας...".

Παρ’ όλα λοιπόν αυτά που ανέφερα, ακούει κανείς ένα σορό δυστυχώς ανοησίες του μυαλού, από ορισμένους σημερινούς “Γνωστικούς”, ο ένας να λέει· “εγώ θα δεχθώ την ταυτότητα με το 666, θα βάλω και ένα Σταυρό”, κι ο άλλος να λέει· “εγώ θα δεχθώ το σφράγισμα στο κεφάλι με το 666 και θα κάνω κι ένα Σταυρό στο κεφάλι….. ” και ένα σορό όμοιες ανοησίες, που νομίζουν ότι θα αγιασθούν με αυτόν τον τρόπο ενώ αυτά είναι πλάνες.
Μόνον αυτά που δέχονται αγιασμό, αυτά μόνον αγιάζονται. Όπως· Το νερό,

VII

δέχετε αγιασμό, και γίνεται Αγιασμός. Τα ούρα δεν δέχονται αγιασμό.
Η πέτρα, με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία, δεν δέχεται αγιασμό.
Επομένως ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι, ή στο κεφάλι μας, με το σύμβολό του, δεν αγιάζονται, με το να βάλουμε και ένα Σταυρό.
Έχουμε την δύναμη του τιμίου Σταυρού του Αγίου Συμβόλου, την θεία χάρη του Χριστού, μόνον όταν αρκούμεθα στο Άγιο Σφράγισμα του Βαπτίσματος, που απαρνούμεθα τον σατανά, και συντασσώμεθα στον Χριστό, και δεχόμεθα το Άγιο Σφράγισμα· “Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου”. –
Ο Χριστός να μας δίνη καλή φώτιση. Αμήν. –

Άγιον Όρος Κουτλουμουσιανό κελλί “Παναγούδα”
Σαββάτο Α’ Νηστειών 1987.

Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού,
Μοναχός Παΐσιος».

 

 

 

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=gZ6vCm1dezk

https://www.youtube.com/watch?v=4zrNuI3LukU

https://www.youtube.com/watch?v=NVKfGJwo-1A

 


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που επιβεβαιώθηκε ; " η αρχή και η εξουσία της Ελληνικής Εκκλησίας κοιμάται τον βαθύ ύπνο και δεν θα ξεσηκωθεί " ΒΊΝΤΕΟ Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης


ΚΑΠΟΙΟΙ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΠΛΙΝΘΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ  ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ (ΔΗΛ . ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ) 

ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ 

ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ  ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΗΔΗ  ΤΟ ΠΛΙΝΘΙΟ.

ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η  ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΛΑΖΑΡΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..

ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ...
Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; 



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς.. 666.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ.. ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!... ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ..!!! ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΑΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!!! ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ!!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΜΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! αναζητηση ιστολογιων και απο yahoo και λοιπους browsers τιτλοι συγγενων ιστολογιων omologiayper.blogspot.com omol0gia.blogspot.com (το 0 αριθμος) maxaipa.blogspot.com thaumathaumatwv.blogspot.com salvationsafe.blogspot.com και omologiayperthspisteoskaithspatridos.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΜΕΝΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..