ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com
ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ omologiasprovoles.blogspot.com

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

ΕΝΑ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
 

Η ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ, ΤΟ ΣΥΣΣΗΜΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Η ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ''ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ''





ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΟΝ
ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΠΟΙΗΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ
ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ
ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ
ΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ
ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ
ΘΕΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ
ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΤΩ ΠΑΤΡΙ
ΔΙ' ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ
ΤΟΝ ΔΙ' ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ
ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ
ΚΑΤΕΛΘΟΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΝΤΑ
ΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΑ ΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ
ΕΠΙ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΘΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΦΕΝΤΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΘΕΖΟΜΕΝΟΝ
ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ
ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ
ΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ
ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ
ΤΟ ΣΥΝ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΥΙΩ ΣΥΜΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΟΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΞΑΖΟΜΕΝΟΝ
ΤΟ ΛΑΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ
ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ
ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ
ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΝΕΚΡΩΝ
ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ

  Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑΝ ΤΗΣ ΒΙΘΥΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟ 325 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ  ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΟΥ ΑΡΕΙΟΥ - ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΑΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΣΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ-, ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΙΤΑΜΩΤΑΤΟΝ!!!

  ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΤΑΛΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΥΠΕΡ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΕΣΤΗ, ΜΕΓΑΛΟΝ, ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟΝ, ΠΕΡΙ ΤΑ 40 (ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΕΤΗ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΑΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΛΙΨΙΝ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΜΗΔΕ ΑΠΕΣΧΙΣΘΗ, ΜΗΔΕ ΗΡΕΤΗΣΕ, ΜΗΔΕ ΕΠΟΙΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ Η ΚΙΝΗΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛ' ΗΓΩΝΙΣΘΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΧΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, Ο ΜΕΓΑΛΩΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩΜΕ!,
  ΔΙΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ, ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΛΟΓΟΝ, ΟΤΙ "ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ".
  ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΕΝ ΝΙΚΑΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΝ ΣΥΝΟΔΟΝ, ΑΠΕΣΑΦΗΝΙΣΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΑΙΩΝΑ, ΟΤΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.

  ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ, ΦΥΣΙΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΩΝ ΑΝΙΑΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΣΟΦΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΙΣ ΑΝΟΜΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΟΠΩΤΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΛΟΓΙΚΑ-ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΕΠΙΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ ΙΕΡΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΗΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ, ΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΤΤΩΝ - Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ-  ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΚΑΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΕΚΠΤΩΚΟΤΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΟΥ ΠΑΣΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΕΙΣ ΛΥΜΗΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΟΙΜΝΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΧΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΘΛΙΨΕΩΝ.

  ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΑΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΙΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ.
  ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝ ΕΝ ΤΑΥΤΩ ΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΙΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΜΟΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΙΜΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΟΛΑΤΙΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ!!!

  ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΙΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΚΗΣ, ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΩΣ ΕΚΤΡΑΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΖΟΥΣΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΝΟΘΟΝ ΣΥΝΟΔΟΝ.
   ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ.

   ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ, Η ΣΤΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩΜΕΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΑΠΙΚΩ, ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΚΩ ΔΑΚΤΥΛΩ ΕΓΕΝΕΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΦΟΡΜΗ ΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ, ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΩΝ, Η ΜΕΡΙΣ.

  ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΑΞΕΩΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΗΔΕΙΣ ΕΚΟΠΙΑΣΕ ΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑΣ ΛΥΜΙΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΟ, ΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ, ΕΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΙΣ!!!

  ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΠΕΙ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΙΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗ,
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΝ ΤΑΞΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΙΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΚ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΗΣ, ΠΟΝΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ, ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!!!
  ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΝ ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤ' ΑΥΤΩΝ.

   ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ, ΑΛΛ' ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΙΝ ΜΙΣΟΥΜΕ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΣ ΔΕ, ΕΝΔΟΝ, ΕΓΚΑΤΙΚΟΙΣ ΚΑΙ ΜΥΧΙΟΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΔΙΑΠΥΡΣΕΥΩΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΕΝ ΦΟΒΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΩ!!!
ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΝ ΗΜΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑ, ΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩΜΕΝ ΑΥΤΟΝ
      ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
                 ΑΜΗΝ! ΑΛΗΘΩΣ!

Υ.Σ. ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ " ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ", ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ... " ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ " ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ, ΔΙΑ ΤΟΥ filioque, ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΕΣ!!! ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ, ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!!!

  Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟΣ, ΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ -ΜΟΝΟΝ- ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΟΛΑΤΙΝΟΙ ΛΕΓΟΥΣΙΝ, " ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ", ΡΙΠΤΟΝΤΕΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

  ΖΗΤΩ ΑΚΟΜΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΚΟΝ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ , ΟΤΙ ΝΥΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ, ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΗΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΡΗΤΩΣ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙΑ 
 Μ  Ι  Α  Ν  ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ,

ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ   Μ  Ι  Α  Σ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ  ΜΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΑΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΣΒΕΝΝΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΤΑΦΩΤΟΥ ΛΥΧΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΖΗΛΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΤΥΦΛΟΤΗΤΙ, ΤΗΝ ΛΥΜΗΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΟΛΑΤΙΝΩΝ ΕΙΣ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΝ ΣΟΒΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟΝ ΠΛΕΟΝ, ΙΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΕΝΑΡΓΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΦΡΟΝΟΥΜΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ, ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
  ΟΦΕΙΛΩΜΕΝ ΙΝΑ ΣΤΡΕΨΩΜΕΝ ΕΝ ΦΟΒΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΩ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΟΝ, ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΝ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΩΒΗΤΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΤΗΣ ΙΕΡΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΗΜΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΘΗΜΕΘΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΠΕΝ: " ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΝΟΥΘΕΣΙΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥ ".   

  ΑΝΕΝΔΕΚΤΟΝ ΕΣΤΙ, ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΥ, ΤΟ ΧΑΡΙΣΘΕΝ ΗΜΙΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

   ΗΜΕΙΣ ΩΦΕΙΛΩΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΦΩΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΟΝ, ΟΥΤΩΣ ΑΝΟΘΕΥΤΟΝ ΙΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΩΜΕΝ ΑΥΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙ ΤΟΥ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΝΑ ΝΟΘΕΥΩΜΕΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΝ  ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!

   ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΠΙΚΗ ΛΥΜΗ ΕΧΕΙ  ΗΔΗ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
  ΟΦΕΙΛΩΜΕΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩΜΕΝ ΑΜΕΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΥΘΥΤΗΤΙ, ΑΠΛΟΤΗΤΙ  ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
  ΝΑ ΦΕΡΩΜΕΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ - ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗΔΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΓΙΝΩΣΚΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΑΥΤΟΥ -, ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΩΤΑΤΗΝ ΚΑΙ ΦΡΙΚΩΔΕΣΤΑΤΗΝ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΗΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΡΙΣΙΝ, ΠΑΡ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΧΗΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΕΛΩΜΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟΝ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ!!!

   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΘΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑΝ, ΤΗΝ ΑΓΙΩΤΑΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ, ΤΗΝ ΑΓΙΩΤΑΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ, ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΑΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, 
 ΑΜΗΝ! ΓΕΝΟΙΤΟ!!!, ΑΜΗΝ! ΑΜΗΝ! ΑΜΗΝ! ΑΛΗΘΩΣ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ.. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.. ΟΤΙ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ ΧΙΛΙΟΙ ΗΛΙΟΙ.. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΧΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!.. ΣΕΒΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.. ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.. ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!.. ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ!!!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 25 Οκτ 2023 - 21:26 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...!!! Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω, ότι στις μέρες μας που στα mainstream media κυριαρχεί το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι τρομακτικά δύσκολο, να αναζητά κανείς την αλήθεια προσπαθώντας να αποφύγει τις παγίδες και να μην παρασυρθεί από ψεύδη και ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Παρόλα αυτά θεωρώ, ότι είναι χρέος μας, όχι μόνο να αποκαλύπτουμε την αλήθεια αλλά και να τη διαδίδουμε προς γνώσιν (και συμμόρφωσιν;) κάθε ενδιαφερομένου. Δόξα τω Θεώ και στην εποχή της πλανδημίας εδώ στην Τρικλοποδιά τόσο οι αρθρογράφοι όσο και ο διαχειριστής κάνοντας την έρευνά μας και ακολουθώντας το ένστικτό μας κατορθώσαμε να κατευθύνουμε σωστά τους αναγνώστες και να επιβεβαιωθούμε έστω και εκ των υστέρων σε όλα. Επομένως το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και στο θέμα των ταυτοτήτων. Στις 7/9/23 κατόπιν συγκλινουσών πληροφοριών, που είχα από διαφορετικές πηγές, έγραφα: ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; Και τώρα έρχομαι, όχι μόνο να επιβεβαιώσω για μιαν ακόμη φορά το παραπάνω άρθρο αλλά και να εξηγήσω όσο το δυνατόν απλά αλλά επιστημονικά, με ποιο τρόπο γίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω της λήψης της φωτογραφίας και των βιομετρικών στοιχείων για την έκδοση της νέας ταυτότητας. Και βέβαια να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους αναγνώστες που με εμπιστεύονται και μου στέλνουν πληροφορίες, αν και πλέον δε γράφω πολύ συχνά και πολύ περισσότερο τον αγαπητό φίλο – αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, που με βοήθησε στην αναζήτησή μου στέλνοντάς μου σχετικά άρθρα ή βίντεο. Η αρχή έγινε ως εξής: Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω φωτό που κυκλοφορεί σε φβ και ομάδες viber χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες: “Η αδερφή μου πήρε βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα στην Ρουμανία. Πριν την παραλάβει, πέρασε από βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης, την τράβηξαν φωτογραφία λέιζερ και πήραν τα δακτυλικά της αποτυπώματα μέσω σκαναρίσματος χεριού. Μετά από 18 ώρες αισθανόταν ένα ελαφρό κάψιμο στο μέτωπο, ψάχνοντας καταλήξαμε σε ένα εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης και ρίχνοντας πάνω στο μέτωπο της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας, είδαμε να διαγράφετε ένας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα, τον ίδιο αριθμό που ανέγραφε και η βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα της. Από ότι μάθαμε, ένα τέτοιο σημάδι θα ακτινοβολεί στο μέτωπο όλων όσων θα λάβουν την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα (σφραγίδα). Ούτε η παγκόσμια κυβέρνηση ούτε ο ίδιος ο Αντίχριστος θα ανακηρύξουν όλους τους ανθρώπους δικούς τους μέχρι να εδραιώσουν την πλήρη εξουσία τους , και κανείς δεν θα δηλώσει ανοιχτά ότι θα εφαρμόσει τη σφράγιση. Επομένως, μην περιμένετε να σας καλέσουν να σφραγιστείτε, γιατί λέγεται: “Όσοι έλαβαν τη σφραγίδα θα τον προσκυνήσουν.” Ο καθηγητής του εργαστηρίου μας ενημέρωσε τα παρακάτω: Αυτό που έχει η αδερφή σου είναι ισοτοπική σήμανση (chipping). Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή προσωπικών ετικετών μεταξύ όλων των μορφών ηλεκτρονικής επισήμανσης. Αυτά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανoσωματίδια που εισάγονται στον κώδικα DΝΑ, δηλαδή στο σώμα της για πάντα. Είναι ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητές που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες από εκείνες των προηγούμενων τσιπ. Το νέο τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί με την εφαρμογή λέιζερ σαν ένα αόρατο τατουάζ στο δέρμα ενός ανθρώπου.“ …………………………………………………………………………………………………. Και βέβαια οι περισσότεροι ή θα το κατάπιναν αμάσητο ή θα το προσπερνούσαν θεωρώντας το άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως αυτές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και φβ. Όχι όμως η αφεντιά μου! Κατόπιν αναζήτησης λοιπόν έλαβα το παρακάτω βίντεο (ρωσικό με αγγλικούς υπότιτλους), το οποίο περιγράφει, τι ακριβώς είναι η ισοτοπική (επι)σήμανση. Ο τίτλος μάλιστα του βίντεο είναι: “Isotopic trace masquerading as a biometric”, δηλ. “Η ισοτοπική σήμανση μασκαρεύτηκε ως βιομετρία”… https://www.facebook.com/100014918025949/videos/650787960519946 Αναφέρω ενδεικτικά τα κυριότερα σημεία του βίντεο, συνιστώ όμως να το δείτε ολόκληρο: “Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ είναι μια μορφή ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος και μάλιστα η πιο επικίνδυνη από αυτές. Βασίζεται σε ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια που “χτίζονται” (ενσωματώνονται) στο DNA σας. Αυτά είναι τα βιομετρικά σας στοιχεία. Και αυτό το πρόγραμμα αρχίζει να απορροφά εντελώς ένα πρόσωπο καταστρέφοντάς το και ενσωματώνοντάς το ολοκληρωτικά μέσα σε 8 με 12 μήνες!!! Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό chip νέας γενιάς. Οι δυνατότητες αυτού του chip σε σύγκριση με τα συμβατικά είναι οι εξής: * Το νέο chip μπορεί να δημιουργηθεί φτιάχνοντας ένα τατουάζ λέιζερ στο ανθρώπινο δέρμα. * Δε χρειάζεται να τροφοδοτείται από πηγή ενέργειας, γιατί αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που λειτουργούν φυσιολογικά. * Εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας γραμμωτό κώδικα. * Δεν είναι ορατό στο μάτι αλλά μπορεί να αναγνωριστεί από το σκάνερ. * Και βέβαια είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφαιρεθεί και να χαθεί η σύνδεση με αυτούς που θα σας ελέγχουν! Που είναι ποιοι; Μα οι κινούντες τα νήματα στον πλανήτη με την αγαστή συνεργασία βεβαίως βεβαίως του ΘΗΡΙΟΥ των Βρυξελλών ή αλλιώς BEAST: Η διαδικασία έχει ως εξής: Αυτός ο γραμμωτός κώδικας που τοποθετείται με λέιζερ με την τεχνική της ισοτοπικής επισήμανσης αναγνωρίζει ένα μοναδικό αλγόριθμο από την εγκεφαλική λειτουργία του ατόμου (με τη βοήθεια των αισθητήριων νεύρων του δέρματος) και μέσω του δικτύου των δορυφόρων τον μεταβιβάζει στο ΘΗΡΙΟ!!! Μάλιστα τα νανοσωματίδια που εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ισοτοπικής σήμανσης μπορούν, να ελέγχονται από ψυχοτρονικούς πύργους, πράγμα που σημαίνει, ότι πλέον οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θα είναι σε θέση, να ελέγξουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά των σφραγισμένων!!! Η εφαρμογή γραμμωτού κώδικα με λέιζερ που σαρώνει την εικόνα ενός ανθρώπινου προσώπου για την παραγωγή βιομετρικών εγγράφων είναι ο πιο βολικός τρόπος για να επιλύσουν οι αρχές (κυβέρνηση, αστυνομία…) αθόρυβα, γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα της ταυτοποίησης του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προγράμματα ισοτοπικής σήμανσης με λέιζερ στον κόσμο. Τα νέα βιομετρικά διαβατήρια τα χρησιμοποιούν υπό το πρόσχημα της ψηφιακής σάρωσης του προσώπου ενός ατόμου. Το παράδοξο μάλιστα είναι, ότι αν και τα βιομετρικά δεδομένα αλλάζουν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχηματισμού του κρανίου, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να επαναληφθεί η διαδικασία, όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει!!!” Εν ολίγοις, παίδες, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ή και στο χέρι) το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το οποίο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666) αόρατο δια γυμνού οφθαλμού αλλά ορατό με ειδικό φως και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ μόλις καταργηθούν και τα μετρητά και επέλθει το απόλυτο χάος (μέσω κραχ, πολέμου, απόλυτης καταστροφής) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κλπ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Είμαστε σίγουροι, ότι η ισοτοπική σήμανση είναι ο τρόπος λήψης βιομετρικών δεδομένων κατά τη φωτογράφιση για τη νέα ταυτότητα; Γνωρίζουμε τα εξής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται. Μου την έστειλαν με την εξής σημείωση: “Δεν μοιάζει σαν φωτογραφική; Όμως δεν είναι! Ο χειρισμός της απαιτεί γνώση λέιζερ.” Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί, στους οποίους έχει ανατεθεί αυτό το έργο παραδέχονται τη χρήση λέιζερ και ότι έκαναν σεμινάρια για να μάθουν τον τρόπο χρήσης της μηχανής αυτής. Καλά, από πότε έγινε επιστήμη η λήψη μιας φωτογραφίας; Και βέβαια κανείς δεν αρνείται τη λήψη βιομετρικών δεδομένων! Ενώ στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τη μηχανή που εφαρμόζει την ισοτοπική σήμανση με λέιζερ: 2. Γνωρίζουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς κάνουν; Όχι βέβαια! Γνώριζαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, ότι με τα εμφόλια και τα πρwτόκολλα θ@νάτου skotwnan κόσμο; 3. Ναι αλλά μπορεί κάποιος να πάει σε φωτογράφο, για να βγάλει τη φωτογραφία για τη νέα ταυτότητα! Δεν είναι υποχρεωτικό να τη βγάλει στην αστυνομία… α. Ελάχιστοι θα προτιμήσουν, να πληρώσουν δύο φορές για την ίδια δουλειά, έστω και αυτό το δεκάευρω. β. Πληροφορίες που έχω, λένε, ότι σε όποιον πηγαίνει στην αστυνομία με φωτό από φωτογράφο, του βρίσκουν μια δικαιολογία και του ξαναβγάζουν στο τμήμα. 4. Η κυβέρνηση διατείνεται, ότι οι νέες ταυτότητες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ οι χάκερ λένε, ότι χακάρονται σε μισή ωρίτσα. Τι ακριβώς ισχύει; Άποψή μου, ότι οι νέες ταυτότητες και βέβαια μπορούν να χακαριστούν, επομένως η πολυδιαφημιζόμενη “ασφάλειά” τους είναι ιστορίες για αγρίους. Εκείνο όμως που είναι ανεξίτηλο και μάλιστα ενσωματώνεται στο DNA του ανθρώπου είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ, που λαμβάνει κάποιος με τη νέα ταυτότητα με τον παραπάνω τρόπο τσιπαρίσματος που περιγράφτηκε, επομένως ο άνθρωπος πλέον ταυτοποιείται άπαξ και δια παντός!!! 5. Διαβατήρια με βιομετρικά δεδομένα έβγαιναν και στο παρελθόν. Όσοι δηλ. έχουν λάβει τέτοια είναι τσιπαρισμένοι; Θεωρώ πως όχι! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι λήψης βιομετρικών δεδομένων, που όμως εμπεριείχαν ποσοστό σφάλματος. Δείτε εδώ: https://www.secnews.gr/347702/facial-recognition-osa-prepei-na-kserete-gia-tin-anagnorisi-prosopoy/ Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο στα μειονεκτήματα της λήψης βιομετρικών δεδομένων με παλαιότερους τρόπους περιλαμβάνονται ΚΑΙ τα εξής: Η τεχνολογία είναι ατελής… Θα μπορούσαν να κατηγορηθούν αθώα άτομα ως εγκληματίες… Η τεχνολογία μπορεί να «ξεγελαστεί»… Τα παραπάνω καθιστούν σαφές, ότι οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν 100% ασφαλείς! Μόνο με την αναγραφή ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ κάθε ανθρώπου (μέσω γραμμωτού κώδικα) θα εξαλειφθεί παντελώς το περιθώριο λάθους! 5. Από διάφορες πηγές έχουμε την πληροφορία, ότι “το μισό σφράγισμα βρίσκεται στο εμβόλιο και το άλλο μισό στην ταυτότητα”. Μάλιστα ο πνευματικός φίλου του είπε, ότι: “Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. σημειωση Ομολογιας.. εδω ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.. ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ χξς 666... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΜΑΣΤΕ.. συνεχεια του αρθρου... Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…” Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει κάποιου είδους αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ισοτοπική σήμανση με λέιζερ και σε κάποιο συστατικό του εμβολίου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτόν το γρίφο δεν έχω καταφέρει, να τον λύσω. Έχω όμως μια υποψία, ότι ίσως το οξείδιο του γραφενίου που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μέσω του εμβολίου, μπορεί με την επίδραση της ακτίνας λέιζερ της ισοτοπικής σήμανσης, να μπει σε τέτοια διάταξη, ώστε να σχηματίσει στο μέτωπο του ανθρώπου το μοναδικό αριθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω άρθρο που μου έστειλε ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος κατόπιν σχετικής συζήτησης που είχαμε: https://www.nature.com/articles/s41596-019-0205-z Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εξηγεί, ότι για λόγους βιολογικής ιχνηλάτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ισοτοπική σήμανση νανοϋλικών μετάλλου/οξειδίου μετάλλου (επομένως ΚΑΙ του οξειδίου του γραφενίου!!!!!) Κλείνοντας θα αφήσω, όπως πάντα τον καθένα να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα και είτε να ενστερνιστεί είτε να απορρίψει τα παραπάνω και την προσωπική μου άποψη. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι: Στους έσχατους καιρούς που διανύουμε, η κάθε νέα τεχνολογική ανακάλυψη χρησιμοποιείται δυστυχώς μόνο για το κακό της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για να υποδουλώσει το πλάσμα του Δημιουργού στον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η παγκόσμια δικτατορία, που θα είναι η χειρότερη φυλακή -και μάλιστα ψηφιακή- που έχει υπάρξει ποτέ, στήνεται αυτήν ακριβώς τη στιγμή… Επομένως προσέχουμε, για να έχουμε… Φιλιά πολλά… Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών… ΥΓ1. Και τι ωραία παραπλανά ο Αντίχριστος συνεχώς τον άνθρωπο μέχρι την τελική υποδούλωσή του: Τη μία με το εμβόλιο που δεν ήταν εμβόλιο… Την άλλη με τη φωτογραφία που θα είναι χάραγμα… Και ενώ όλοι θα περιμένουν, να τους καλέσουν, να εμφυτεύσουν το τσιπάκι στο χέρι και τότε να αρνηθούν και να δώσουν ομολογία πίστεως, θα είναι ήδη χαραγμένοι και δε θα το έχουν πάρει χαμπάρι… ΥΓ2. Και να πώς επιβεβαιώνεται και η προφητεία του αγίου παιδός Οτρόκ Βιάτσεσλαβ, που είχε πει: «Ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο (σφραγισμένο) προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια». Και… Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. ΥΓ3. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΕΣΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ.. ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.. ΩΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ.. ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ.. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.. ΤΟ ΚΟΣΜΟ.. ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΗ ΚΤΙΣΗ.. ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.. ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. 5G/6G.. ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.. ΚΕΡΑΙΩΝ.. ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ''SMART'' KAI ''I'' ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ''Α.Ι.'' ΚΑΙ ΤΟ Ι.ο.Τ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!! MHN ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!.. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ.. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΚΟΛΑΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΟΝΤΕΣ-ΑΚΟΝΤΕΣ ΤΗΝ EΚΣΟΔΟΜΙΣΗ TO...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..